fbpx Skip to content

Az Apple a WWDC-n bemutatta az iOS 17-et, ami a szokásoknak megfelelően ősszel fog érkezni, de a fejlesztők már letölthetik az első béta verziót, a nyilvános béta pedig júliusban jön.

Az iOS 17 esetén az Apple 19 főbb kategóriát emelt ki újdonságként, de ezeken túl rengeteg egyéb érdekesség is érkezik az új rendszerrel. Nézzük, mit ír az Apple az iOS 17-ről!

Előzetes megjegyzés: mivel az Apple oldalán egyelőre csak angolul van fent minden, így az egyes újdonságok vagy szolgáltatások esetén a tényleges, hivatalos magyar elnevezés helyett jelenleg az angol szerepel majd a cikkben. Ezeket és a képeket is frissíteni fogjuk, amint a magyar aloldal elérhetővé válik.

Minden nappal. Egyre különlegesebb.

Az iOS 17 új funkciókat hoz, amelyek megkönnyítik a naponta végzett dolgaidat. Fejezd ki magad úgy, mint eddig még soha, amikor felhívsz valakit, vagy üzenetet küldesz. Ossz meg tartalmakat új módokon. És tégy még többet az iPhone-od kínálta, új élményekkel.

Telefon

Szabd személyre a hívásaidat

Fejezd ki magad a barátaid vagy a családod számára egy személyre szabott Contact Poster segítségével. Hozz létre egy posztert a kedvenc fotóddal vagy Memojival, és a kedvenc betűtípusoddal párosítva. Majd adj hozzá némi színt, hogy kiemeld.

Ez az új vizuális identitás a saját névjegyed része, így mindenütt látni fogod, ahol kommunikálsz és megosztasz valamit.

Élő Hangposta

Az Élő Hangposta segítségével valós időben láthatod az éppen hagyott hangposta-üzenet szöveges átiratát, ezzel azonnali kontextust kapva a hívásról. Ha ez olyasvalami, amit éppen akkor el is akarsz intézni, akkor fogadhatod a hívás bármikor, ameddig még vonalban vannak. (Ez a funkció angol nyelven érhető el az Egyesült Államok és Kanada esetén.)

Ha bekapcsoltad az Ismeretlen hívók némítása opciót, akkor az ismeretlen számok rögtön a hangpostára mennek anélkül, hogy egyáltalán kicsörögnének. A szolgáltatók által spamként azonosított hívások nem jelennek meg az Élő Hangpostában – azokat azonnal elutasítja a készülék.

Üzenetek

Az összes iMessage app egy helyen

Koppints az új plusz (+) gombra ahhoz, hogy megtaláld az összes olyan dolgot, amit gyakran küldesz – mint például fotókat, hangüzeneteket vagy a helyzetedet. Húzd el az ujjad felfelé az összes többi iMessage appod megtekintéséhez.

Értesítsd egy barátodat, amikor biztonságban hazaértél

A Check In opcióval egy barátod vagy családtagod értesítést kap, amikor odaértél az úticélodhoz. Ha útközben megálltál, akkor a készülék rákérdez erre, és ha nem reagálsz, akkor megosztja az olyan, fontos információkat is a barátoddal, mint például az aktuális helyzeted, a készüléked akkumulátorának töltöttsége, és a térerő értéke. (Az összes, így megosztott információt végpontok közötti titkosítás védi, azt csak te és a címzett láthatjátok.)

Felzárkózás és csúsztatás a válaszoláshoz

Az új felzárkózás opcióval rögtön ahhoz az üzenethez ugorhatsz egy beszélgetésben, amit még nem láttál. És most már egy adott üzenetbuborékon jobbra csúsztatva az ujjadat rögtön válaszolhatsz is az adott üzenetre.

Keresési szűrők

Találd meg a keresett üzenetet gyorsabban több szűrő kombinálásával, amivel gyorsan le tudod szűkíteni a keresést.

Új mód a helyzet megosztására és megjelenítésére

Oszd meg a helyzeted, vagy kérd le egy barátod helyzetét a plusz gomb alól. Amikor valaki megosztja veled a helyzetét, azt közvetlenül az adott beszélgetésben is megtekintheted.

Olvasd el a hangüzenetek szöveges átiratát

A hangüzeneteket a rendszer szövegesen is megjeleníti, így rögtön elolvashatod őket, ha meghallgatni csak később tudnád. (Ahogyan az Élő Hangposta, úgy várhatóan ez a funkció is csak angolul működik majd.)

Minden matricád egy helyen

Az új matrica fiók lehetővé teszi, hogy egy helyen láthasd az összes Élő Matricát, emojit, Memojit és más matricacsomagjaidat.

A matricáid az iCloudon keresztül szinkronizálódnak az eszközeid között, így elérhetőek az iPhone-odon, iPadeden és Mac-eden is.

Matricák

Hozz létre egyedülálló matricákat

Érints meg és tarts lenyomva egy elemet egy adott képen, és változtasd matricává. Alakítsd a stílusát olyan új effektekkel, mint a Fényes, Felfújt, Képregény vagy Körvonal, vagy hozz létre Élő Matricát egy Élő Fotóból.

Az egyes üzenetekre már válaszolhatsz matricákkal is közvetlenül a reakciók (Tapback) alól.

Használj matricákat még több helyen

A matrica fiók az emoji billentyűzeten található, így bárhol, ahol az emojik elérhetőek, használhatsz matricákat is – még az App Store-ból letöltött appokban is.

Használd a Korrektúra opciót ahhoz, hogy matricákat tegyél fotókra, dokumentumokra, képernyőfotókra, és egyebekre.

FaceTime

Hagyj üzenetet

Akár azért telefonálsz, hogy csak beköszönj, vagy egy különleges pillanatot akarsz megosztani, egy videós vagy hangüzenettel megörökítheted, amit mondani szerettél volna.

Ehhez ugyanazokat a videós effekteket használhatod, amiknek köszönhetően a legjobban mutatsz FaceTime közben, mint például a Portré mód vagy a Stúdiómegvilágítás. Az üzeneteidet pedig még Apple Watch-on is le lehet játszani.

Reagálj gesztusokkal

Adj a híváshoz olyan 3D-s, kiterjesztett valóságú reakciót, amely kitölti a kameraképet – mint például szívek, konfetti, tűzijáték, és egyebek. És ezt a reakciót mindössze egy kéz gesztussal megoszthatod. (Ez az iPhone 12 és újabb modellek előlapi kamerájával érhető el.)

FaceTime az Apple TV-n

Használd az iPhone-odat kameraként, és indíts egy hívást közvetlenül a FaceTime appból az Apple TV-n, vagy pedig add át az adott hívást az iPhone-ról az Apple TV-re. (Ehhez legalább iPhone XS és iPhone XR szükséges, valamint 2. generációs és újabb Apple TV 4K.)

StandBy

Egy új, teljes képernyős élmény

A StandBy egyetlen pillantással elérhető információkat kínál, amelyet úgy terveztünk, hogy távolról is jól láthasd.

Változtasd éjjeli órává az iPhone-odat, amely egyúttal a különleges pillanataid fotóit is megjeleníti, és kapd meg mindig az éppen szükséges információkat a megfelelő pillanatban az Okos Pakliknak köszönhetően.

Élő Tevékenységek teljes képernyőn

Az Élő Tevékenységek teljes képernyős nézetével valós időben követheted a történéseket, mint például egy játék eredményeit, vagy az ételkiszállítás folyamatát.

Siri válaszai egy pillantásra

Sirivel egy újabb szintre emeli a StandBy-t gazdag, vizuális találatokkal, amelyeket távolról is kényelmesen lehet látni. Most már sokkal könnyebb kéz nélkül ellenőrizni az időjárást vagy beállítani egy időzítőt.

Interaktív widgetek

Minden csak egy koppintásra

Használj egy interaktív widgetet a Főképernyőn, a lezárt képernyőn, vagy StandBy-ban.

Jelölj elvégzettnek egy teendőt, indíts el vagy állíts meg egy dalt vagy egy podcastet, vagy férj hozzá az otthonod vezérléséhez, és így az adott pillanatban azonnal elvégezhetsz egyes feladatokat.

AirDrop

Cseréljetek számot a NameDroppal

Tartsd közel az iPhone-odat egy másik iPhone-hoz vagy Apple Watch-hoz a NameDrop használatához. Mindketten kiválaszthatjátok, hogy melyik telefonszámot és e-mail címet szeretnétek megosztani, és egyúttal a Contact Poster is azonnal megosztható.

Az Apple Watch esetén ehhez Apple Watch Series 6 és újabb, Apple Watch SE (1. és 2. generáció), és Apple Watch Ultra szükséges, és a funkció még ebben az évben érkezik egy szoftverfrissítéssel.

Megosztás célzottan

Mostantól egy új módon tudsz megosztani azokkal, akik a közelben vannak. Csak tegyétek közel egymáshoz a két iPhone-t az AirDroppal való megosztás elindításához.

A küldés befejezése interneten keresztül

Az AirDropon keresztül megosztott tartalmak küldése biztonságosan és teljes minőségben akkor is folytatódik az interneten keresztül, ha a két készülék az AirDrop hatósugarán kívül kerül, és egyébként mindkét fél be van lépve az iCloudba. (Ez a funkció később érkezik.)

SharePlay indítása

Tartsátok közel a két iPhone-t a tartalmak megtekintésének elindításához, zenehallgatáshoz, játékok szinkronban való játszásához és egyebekhez a SharePlay-jel.

Napló

Egy új app a naplóíráshoz és emlékezéshez

A Napló egy új módja annak, hogy visszagondoljunk egyes különleges eseményekre, és így újból átéljük őket. Rögzítsd a gondolataidat az élet nagy eseményei vagy a mindennapok kapcsán.

Adj hozzá részleteket fotókkal, zenével, hangfelvételekkel és egyebekkel. Jelölj meg fontos pillanatokat, és térj vissza hozzájuk később, hogy új bepillantást nyerj beléjük vagy új célokat jelölj ki. (A Napló app később érkezik.)

Személyre szabott javaslatok

A magán a készüléken működő gépi tanulást használva az iPhone-od személyre szabott javaslatokat hoz létre a fotóid, zenéid, edzéseid és egyebek alapján ahhoz, hogy visszaemlékezz az egyes pillanatokra és írni tudj róluk.

A naplód csak a tiéd

Az egyes javaslatok létrehozása magán az iPhone-odon történik, és te szabod meg, hogy milyen típusú adatokat szeretnél köztük tudni. A napló lezárásának lehetősége és a végponttól-végpontig tartó titkosítás révén a bejegyzéseid mindig naprakészek, és rajtad kívül senki más nem fér hozzájuk – még az Apple sem.

Billentyűzet

Még pontosabb automatikus javítás

Az automatikus javítás még jobb segítséget nyújt, miközben gépelsz. Az automatikusan javított szavakat a rendszer átmenetileg aláhúzza, hogy tudd, mi változott, és egyetlen koppintással visszaállíthatod az eredeti szót. (Ez az opció angol, arab, francia, héber, holland, koreai, lengyel, német, olasz, portugál, román, spanyol és thai nyelveken érhető el. Az angol, francia és spanyol nyelvhez iPhone 12 vagy újabb készülék szükséges.)

A funkció másik része az automatikus kiegészítés, ami most már nem csak egyetlen szót, de többet is ki tud egészíteni, ezzel mondatokat befejezve. Ez utóbbi angol nyelven érhető el, és iPhone 12 vagy újabb készüléket igényel.

Safari és jelszavak

Hozz létre egy profilt

A Safariban a profiloknak köszönhetően külön tarthatod a böngészést a munkával kapcsolatos és személyes témákban. A profilok segítenek elkülöníteni a böngészési előzményeidet, a bővítményeket, a lapcsoportokat, a cookie-kat és a kedvenceket. Böngészés közben bármikor egyszerűen válthatsz az egyes profilok között.

Gyorsabb keresés, pontosabb találatok

A keresés a Safariban minden eddiginél gyorsabb, és könnyebben olvasható, pontosabb találatokat mutat.

Továbbfejlesztett Privát Böngészés

A Privát Böngészés mostantól zárolja a Privát Böngészés ablakait, amikor azok nincsenek épp használatban, teljesen blokkolja az oldalakon az ismert trackerek betöltődését, és törli az URL-ek végéről a trackeléshez használt részeket.

Hitelesítő kódok beillesztése Mailből

Az egyszeri hitelesítő kódok már a Mailből is beilleszthetőek automatikusan, így az ezt használó oldalakra a Safariból való átlépés nélkül is be tudunk lépni.

Jelszó és jelkulcs megosztása

Hozz létre egy csoportot, és válaszd ki a megosztandó fiókokat. A jelszavak a csoport összes tagja számára frissek maradnak, és bárkit bármikor eltávolíthatsz.

Zene

Hallgassatok zenét közösen

A SharePlay most már könnyebbé tesz az autóban a zene vezérlését – még a hátsó ülésen utazók számára is –, így mindenki lejátszhatja a saját kedvencét, és hozzájárulhat ahhoz, hogy mit hallgattok.

AirPlay

Okos eszközjavaslatok

Az AirPlay eszközök listájában az egyes eszközök relevanciájuknak megfelelően jelennek meg, és az iOS képes a beállításanktól függően akár proaktív módon is kapcsolatokat javasolni.

AirPlay a hotelszobában

Az év későbbi részében az AirPlay elérhetővé válik a támogatott hotelek szobáiban. Egyszerűen csak olvasd le a szobában található tévén megjelenő QR-kódot, és biztonságosan megoszthatsz videókat, fotókat vagy zenét az iPhone-odról a tévére.

AirPods

Adaptív Audio

Az Adaptív Audio az AirPods Pro esetén segít a kedvenc tartalmaidra fókuszálni, vagy pedig a másokkal való interakcióban. A Personalized Volume gépi tanulást használ arra, hogy a beállításaid és a környezet alapján finomhangolja a hallgatási élményt.

Amikor elkezdesz beszélni valakihez a közeledben, a Conversation Awareness automatikusan csökkenti a média hangerejét, csökkenti a háttérzajt és javítja az előtted lévő irányból érkező hangokat.

Nyomd meg a némítás kapcsolásához

Az AirPods esetén a hívások közben már lehetőséged van saját magadat némítani, majd ezt kikapcsolni. Ez az AirPods Pro 1. és 2. generációja, a 3. generációs AirPods és az AirPods Max esetén érhető el. Egyszerűen csak nyomd meg a füles szárát – vagy az AirPods Max esetén a Digitális Korona gombot – ahhoz, hogy gyorsan némítsd magadat egy hívás közben, majd nyomd meg újból a némítás kikapcsolásához.

Válts eszközt kiesés nélkül

Az Automatikus Váltás frissítésének köszönhetően az eszközök közötti váltás könnyebb, gyorsabb, és sokkal megbízhatóbb.

Térképek

Térképek letöltése offline használathoz

Mentsd le a térképek egy területét az iPhone-odra, és fedezt fel offline állapotban. Az egyes helyek nyitva tartási ideje és értékelései mellett navigációt is használhatsz, legyen szó vezetésről, sétáról, biciklizésről vagy tömegközlekedésről.

Továbbfejlesztett navigáció elektromos járművekhez

Ha elektromos járművet vezetsz, most már kiválaszthatod a kívánt töltőhálózatot, és valós időben láthatod az egyes állomások telítettségét az utad során.

Siri

Siri elérése

Siri mostantól már arra is reagál, ha csak annyit mondasz neki, hogy “Siri”, de használhatod a “Hey Siri.”-t is.

Több kérés egymás után

Siri aktiválása után több kérést is intézhetsz felé anélkül, hogy újból aktiválni kellene.

Magyar nyelvű Siri továbbra sincs.

Spotlight

Appok gyakori műveletei a találati javaslatokban

Amikor egy appot keresel, a Spotlight intelligensen felajánlja az adott appal végzett leggyakoribb műveleteit a Csúcstalálatokban. Így például ha a Fotókra keresel, akkor rögtön a Kedvencek mappába tudsz ugrani.

Gazdag, vizuális találatok

Találd meg még könnyebben, amit keresel a találati listában megjelenő ismerős app színeknek és ikonoknak köszönhetően.

Vizuális Keresés

Fedezz fel még többet a fotók és videók alapján

Találj recepteket hasonló ételekhez mindössze egy fotó alapján.

Keress rá egy kép leemelt tárgyára

Amikor egy képről leemeled annak a tárgyát, már a műveleti opciók között lehetőséged van rákeresni.

Vizuális Keresés a videókban

Csak állítsd meg a lejátszást bármely képkockán, és koppints az infó ikonra egy tárgyra való rákereséshez.

Egészség

Új módok az egészség megőrzéséhez

Az új mentális- és látás-egészségügyi opciók új betekintési lehetőségeket nyújtanak az egészségedbe.

Adatvédelem és biztonság

Kommunikációs biztonság

A Kommunikációs biztonság most már védelmet nyújt az érzékeny videókkal és képekkel szemben. És ez kiterjed az Üzeneteken túlra is, mert magában foglalja az AirDrop, a rendszerszintű képkiválasztó, a FaceTime üzenetek, a Contact Posterek a Telefon appban, és a harmadik felek alkalmazásaiban küldött és fogadott tartalmakat is.

Figyelmeztetés érzékeny tartalomra

Most már lehetőséged van az érzékeny képek és videók lefedésére már azelőtt, hogy azokat megnéznéd. Ez az opció az Üzenetek, AirDrop, Contact Posterek a Telefon appban, a FaceTime üzenetek és a harmadik felek alkalmazásai esetén lesz elérhető.

Továbbfejlesztett engedélyek

Válaszd ki, hogy mely fotókat akarod megosztani egy appon belül, miközben a fotókönyvtárad többi része privát marad. És engedélyezd egy app számára, hogy hozzáadjon egy eseményt a naptáradhoz anélkül, hogy hozzáférjen a naptáradban található, többi információhoz.

Lezárt mód

A kiterjesztett Lezárt mód növeli a biztonságot annak érdekében, hogy megvédjen a kifinomult kibertámadásoktól. Kapcsold be az összes Apple készülékeden – és most már az Apple Watch-on is.

És még sok más

Kisegítő lehetőségek. Az Assistive Access leegyszerűsíti az appokat azok alapvető funkcióira, hogy ezzel segítse a kognitív fogyatékkal élőket. A Personal Voice segít azoknak, akiknek csökkent a beszédképességük, és így a saját hangjukon képes a készülék megszólalni, amelyet a Live Speech szolgáltatással együtt használva kommunikálhatnak a hívásokban és beszélgetésekben. A Point and Speak könnyebbé teszi a látásukban korlátozottak számára az olyan fizikai objektumokkal való interakciókat, amelyeken szöveges címkék találhatóak. Ezekről bővebben ebben a cikkünkben: iOS 17: az Apple bejelentette az új kisegítő lehetőségeket.

Memoji. Fejezd ki magad három új matricával: Halo, Smirk, és Peekaboo.

Emlékeztetők. A Bevásárlólista automatikusan kategóriákra bontja az elemeket a vásárlás megkönnyítése érdekében. Ha pedig megváltoztatod, hogy hogyan kerülnek csoportosításra az egyes elemek, a lista ezt megjegyzi.

Jegyzetek. Nyiss meg és korrektúrázz PDF-eket, prezentációk szkennelt anyagait, feladatokat, kutatási anyagokat és még többet a Jegyzetekben. Linkek hozzáadásával további jegyzeteket is kapcsolhatsz hozzájuk, mint például egy útitervet és egy listát a javasolt éttermekről.

PDF-ek. A továbbfejlesztett automatikus kitöltés lehetővé teszi, hogy a Kontaktokban található információdból kitöltsd egy PDF vagy szkennelt dokumentum űrlapját az adataiddal, amelyet aztán rögtön vissza is tudsz küldeni a feladónak.

Fitnesz. Az újratervezett Megosztás fül kiemeléseket biztosít a barátaid tevékenységeiből, mint például az edzéssorozatok és a jutalmak. A Custom Plans segítségével az Apple Fitness+ szolgálatásban saját edzési és meditációs tervezetet hozhatsz létre az alapján, hogy konkrétan mit szeretnél elvégezni.

Lokátor. Ossz meg egy AirTaget, vagy más, a Lokátor hálózatot támogató kiegészítőt akár öt emberrel. A csoportban mindenki használhatja a Precíziós keresést és a hanglejátszást a megosztott AirTag megtalálásához, ha közel vannak hozzá.

Otthon. Az Activity History lehetővé teszi, hogy lásd, ki zárta be vagy nyitotta ki az ajtót – és hogy mikor. Emellett megmutatja a legutóbbi eseményeket a garázskapuk, nyitásérzékelők és a biztonsági rendszered esetén is. (Ez csak az új otthon architektúrával érhető el.)

News. Az Apple News+ előfizetők már napi keresztrejtvényeket is elérhetnek a News appban. Az Apple News+ Audio Stories pedig elérhető a Podcastok appban.

Fotók. Az Emberek album már minden eddiginél jobb a kedvenc emberek felismerésében, és egyúttal a négylábú családtagokat, a macskákat és kutyákat is képes felismerni.

Apple ID. Lépj be biztonságosan az iPhone-odra egy közeli eszköz, vagy a fiókodhoz hozzáadott e-mail cím vagy telefonszám segítségével.

Freeform. Használd az új rajzeszközöket, mint például a vízfestékes ecsetet, a kalligráfiás tollat, a szövegkiemelőt, a változtatható szélességű tollat és a vonalzót, miközben ötletelsz.

Háttérkép

Megtetszett az iOS 17 új háttérképe? Kattints a kívánt képre a letöltéshez (új lapon nyílik meg):

Kompatibilitás

Az iOS 17 már nem támogatja az iPhone 8, iPhone 8 Plus és iPhone X modelleket, tehát legalább iPhone XR, iPhone XS vagy iPhone XS Max a követelménye:

Az iOS 17 első béta verziója a fejlesztők számára már letölthető, a nyilvános béta júliusban érkezik, a hivatalos megjelenés pedig a már megszokott ősz lesz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Sziasztok. A Tárcákbeli változásokról van hír?

  2. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    milyen változásokra gondolsz?

  3. Zero. Nem lett semmi. Vagy legalabb is a dev 1-ben meg semmi jele.

  4. Jadeye.

    Az osszes pletykaban Mark Gurman mondta, Ti meg lekozoltetek. Az, hogy szerinte mi fog valtozni azt meg nem talaltam.

    En rakerdeztem, de egyenlore nem tortent valtozas. Ennyi. Csak erdeklodtem.

    Koszi Burgatshow.

  5. Avatar for Czo Czo says:

    (meg nem raktam fel a betat)

    A regi fajta, iOS 14 elotti widgetek tamogatasa megvan meg, vagy ez ki lett irtva?

    Szerk: Pl. a Holabusz app meg mindig ilyen widgetet tartalmaz, mert az uj widgetek nem alkalmasak es sajnos, az iOS 17-ben sem jott ehhez semmi varazslat :(.

  6. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ja értem. hát ennél többről akkor nem regélt őGurmansága, bár sokszor van lyukra futás az ilyen pletykáknál. mivel most így az első bétában semmi változás nincs ezen a téren, szerintem nem is lesz, plusz ha tényleg jönnének nagy változások, azokat az Apple biztosan megemlítette volna a keynote-on. kisebb változások ettől még elképzelhetőek majd a béták során.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for Czo Avatar for Szifon Avatar for kristofAcs Avatar for Jadeye

Népszerű hozzászólások

  1. Sziasztok. A Tárcákbeli változásokról van hír?

  2. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    milyen változásokra gondolsz?

  3. Zero. Nem lett semmi. Vagy legalabb is a dev 1-ben meg semmi jele.

  4. Jadeye.

    Az osszes pletykaban Mark Gurman mondta, Ti meg lekozoltetek. Az, hogy szerinte mi fog valtozni azt meg nem talaltam.

    En rakerdeztem, de egyenlore nem tortent valtozas. Ennyi. Csak erdeklodtem.

    Koszi Burgatshow.

  5. Avatar for Czo Czo says:

    (meg nem raktam fel a betat)

    A regi fajta, iOS 14 elotti widgetek tamogatasa megvan meg, vagy ez ki lett irtva?

    Szerk: Pl. a Holabusz app meg mindig ilyen widgetet tartalmaz, mert az uj widgetek nem alkalmasak es sajnos, az iOS 17-ben sem jott ehhez semmi varazslat :(.

  6. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ja értem. hát ennél többről akkor nem regélt őGurmansága, bár sokszor van lyukra futás az ilyen pletykáknál. mivel most így az első bétában semmi változás nincs ezen a téren, szerintem nem is lesz, plusz ha tényleg jönnének nagy változások, azokat az Apple biztosan megemlítette volna a keynote-on. kisebb változások ettől még elképzelhetőek majd a béták során.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for Czo Avatar for Szifon Avatar for kristofAcs Avatar for Jadeye