Az Apple kiküldte a meghívókat: (várhatóan) Mac-es esemény október 18-án!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan a macOS Monterey hivatalos megjelenési idejét még mindig nem ismerjük, de az Apple ma meghívót küldött ki egy október 18-i eseményre, ami a már megszokott módon csak online kerül megrendezésre a járványhelyzet miatt.

A menetrend szerint október 18-án, helyi idő szerint reggel 10 órakor kezdődik majd az Apple keynote-ja. A bejelentést az Apple most is a Steve Jobs Theater-ből fogja közvetíteni, és hazánkban az időeltolódás miatt ez szokás szerint 19 órára esik.

Ahogyan az utóbbi években már megszokhattuk, az Apple oldalára most is kikerült az esemény linkje. Ha pedig az oldal közepén látható logóra koppintunk, akkor most is egy kiterjesztett valóságos animációt kapunk, amiben láthatjuk, ahogy a “mellettünk elszáguldó” fénycsíkok közepében először egy alma logó, majd a 10.18-as dátum jelenik meg:

A keynote-on elvileg nem csak a macOS Monterey megjelenési idejét fogjuk végre megtudni, hanem végre bemutatkozhatnak majd az újabb generációs Apple Silicon chippel szerelt gépek is, és az AR-animáció egyúttal a sokkal nagyobb sebességre is utal.

Korábbi, fontosabb cikkeink a macOS Monterey és az Apple M1X kapcsán:

Te várod már, hogy mit mutat be 18-án az Apple?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. expa says:

  Aszali gépen böngészőben hiába kattingatunk nem történik semmi a logón.

 2. Jadeye says:

  asztali gépen nincs AR.

 3. expa says:

  Megnéztem iphone 12-n. Ennek vajon mi értelme? :scream:

 4. Jadeye says:

  ez egy eyecandy. semmi több. nagyjából azóta van ilyen, hogy lett AR-támogatás.

 5. új nagy iMac nem várható? :confused:

 6. deeee, várható. :wink:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!