A 9to5Mac-től Jeff Benjamin egy hosszabb videón mutatja be a macOS Monterey újdonságait

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy már itt a Szifon.com hasábjain is olvashattátok, az Apple a WWDC21 keretében mutatta be számítógépes operációs rendszerének ősszel érkező új generációját, mely a macOS 12 Monterey nevet viseli majd.

Az Apple által kiadott béta verzióknak köszönhetően pedig a fejlesztőknek és a kíváncsi felhasználóknak lehetőségük nyílik a bevezetésre kerülő szolgáltatások és funkciók tesztelésére még a végleges verzió megérkezése előtt. Így tett a 9to5Mac csapata is.

Az alábbi videóban Jeff Benjamin a fontosabb újításokat veszi górcső alá. Természetesen az apróbb fejlesztések is szerves részét alkotják az új operációs rendszernek, melyek együttesen járulnak hozzá a sokat emlegetett Apple-féle felhasználói élményhez. Az ismertetőben szó esik a Safari új funkcióiról, a megosztási lehetőségek bővüléséről, a jelszó kezelés egyszerűsödéséről, az univerzális irányításról és még jó pár izgalmas dologról. A videó hossza ne riasszon el senkit, mivel sok mindenről szó esik, azért ilyen terjedelmes.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!