Bloomberg: még októberben megérkezik az M1X processzoros MacBook Pro

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bloombergnél Mark Gurman azt hozta le legújabb jóslatában, azaz a Power On című hírlevelében, hogy az Apple októberben, vagyis még ebben a hónapban ki fogja adni az új MacBook Pro-t!

Az új, professzionális felhasználóknak szánt laptopban gyorsabb, M1X chip lesz, valamint az új modell emellett még frissített designt és jobb kijelzőt is kap.

Ez persze nem meglepő, hiszen az Apple általában októberben tartja a Mac-es eseményét, ez alól kivételt a tavalyi év jelentett, amikor ugyanis novemberre csúsztak az M1-es gépek bemutatójával. Így ha most tényleg októberben lesz, akkor csak visszatérünk a megszokott kerékvágásba.

Gurman szerint az új MacBook Pro család mellett egy magasabb árkategóriás Mac minit is kiadnak majd, amibe valószínűleg ugyanaz az M1X chip kerül, aminek két variánsa lesz, az egyikben 16, a másikban pedig 32 grafikus maggal. A CPU mindkét esetben egy 10 magos kialakítást kap, ami 8 nagy teljesítményű és 2 alacsony fogyasztású magból épül fel.

Az M2 chip még biztosan várat magára, ahogyan egy frissített Mac Pro is.

Te várod már az új MacBook Pro-kat?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. 20 év után váltanék Macre Windowsról asztali fronton.
  Lehet végül az új Mac mini lesz és nem várok a 27-es iMacre.
  Jelenleg egy 1600-os Ryzenem van tehát mindenféleképpen előrelépés lenne egy M1X chipes gép.

 2. expa says:

  M1 is elég lenne szerintem 16GB rammal.
  Elég sok kérdésed lesz ha win-ről váltasz. Én is sokat szívtam de ha meg tanulja a teljesen más működést az ember akkor már tetszeni fog. Velem ez volt :slight_smile:

 3. iPhone és iPad évek óta van. MacBook Pro is volt egy ideig. Inkább kivárom azt az egy teljesítménybeli lépcsőt, hogy ne kelljen rövid időn belül cserélni. Remélem az M1X-nél rátesznek még egy lapáttal :slight_smile:
  Ha végre le tudnám Játszani a Canon R6 4k videókat akkor már boldog lennék :smiley:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!