fbpx Skip to content

Végre túl vagyunk a 2020-as éven, ami bőven nem volt ideálisnak mondható. Rengeteg eddig sosem tapasztalt változást kellett megélnünk, sokan vesztették el szeretteiket, de a pandémia vége már tényleg karnyújtásnyira van. Az Apple Watch esetén elérhető kihívások több évre nyúlnak vissza, a lehető legváltozatosabb témákban, volt már köztük korábban is újévköszöntő, de nemzeti parkos, anyák napi, Föld napjára szóló, hálaadásnapi, és még jóganapi is, ezek közül ráadásul több is évente megrendezésre kerül.

2019-ben kihagyta valamiért az Apple az újévköszöntő kihívását, de ilyet már máskor is láttunk, mert például hálaadásnapi vagy épp Föld napi kihívás sincs érhetetlen okok miatt mindig. 2020-ban újra elérhető volt ez a kihívás, de talán most még nagyobb szükségünk van rá, hogy megfelelően optimistán és lelkesedéssel vágjunk bele az új évbe, amihez most is egy, mind a három karikát teljesítő hétre lesz szükség.

Az új kihívásra idén is elég tág időintervallum áll a rendelkezésünkre, ugyanis január 1-től egészen 31-ével bezáróan ránk van bízva, mikor teljesítjük a kritériumokat. Bármely, egymást követő hét nap alatt kell mind a három tevékenység gyűrűt bezárnunk, tehát nem kell azt már január 1-jén elkezdeni. Csak annyi a fontos, hogy a napokat ne szakítsuk meg, mert nem összesen számít a hónapban, hanem egyhuzamban, és ha egyszer nem sikerül, akkor kezdhetjük újra.

A jelvény és a matricák idén se maradhatnak el, amelyek most is kellően jópofára sikeredtek.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Idén úgy néz ki lesz több extra kihívás, már februárra is van egy új “Unity”. :smiley:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for 83miki83