Ismét vár az Újévköszöntő kihívás – zárd be 1 hétig mindhárom Tevékenység gyűrűt!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple Watch esetén elérhető kihívások több évre nyúlnak vissza, a lehető legváltozatosabb témákban, volt már köztük korábban is újévköszöntő, de nemzeti parkos, anyák napi, Föld napjára szóló, hálaadásnapi, és még jóganapi is, ezek közül ráadásul több is évente megrendezésre kerül.

Ugyan 2019 januárjában az Apple valamiért kihagyta ezt a kihívást, viszont 2020 elejét már ismét ezzel indíthatjuk: január hónapban egy héten keresztül minden nap be kell zárjuk mindhárom Tevékenység gyűrűt, tehát a mozgás, gyakorlat és állás gyűrűket is, amiért cserébe a már megszokott egyedi jelvényt és iMessage matricát kapunk.

A kihívás természetesen bármely országban elérhető, tehát ehhez most nem kell átállítani az iPhone-on és az órán sem a régiót. Minderről pedig pár napja már az Apple Watch és a Tevékenység app is tájékoztat minket:

Amennyiben teljesítjük a feladatot, akkor ezzel a jelvénnyel és a hozzá kapcsolódó iMessage matricákkal leszünk gazdagabbak:

Ezt a kihívást bármely, egymást követő hét nap alatt teljesíthetjük, tehát nem kell azt már január 1-jén elkezdeni, ami valószínűleg többek számára egyébként is nehézkes lenne. 🙂

Csak annyi a fontos, hogy mindezt még januárban megtegyük, és közben mind a hét nap során bezárjuk mindhárom Tevékenység gyűrűt.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!