Hi, Speed. – iPhone 12 esemény október 13-án, online!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple ma meghívót küldött ki egy október 13-i eseményre, ami a WWDC-hez és a szeptemberi keynote-hoz hasonlóan szintén csak online kerül megrendezésre a járványhelyzet miatt.

A menetrend szerint 13-án, helyi idő szerint reggel 10 órakor kezdődik majd az Apple keynote-ja. A bejelentést az Apple most is a Steve Jobs Theater-ből fogja közvetíteni, és hazánkban az időeltolódás miatt ez 19 órára esik.

Ahogyan az utóbbi években már megszokhattuk, az Apple oldalára most is kikerült az esemény linkje. Ha pedig az oldal közepén látható logóra koppintunk, akkor egy újabb kiterjesztett valóságos animációban láthatjuk, ahogy a kép gömbökre esik szét és a dátum is felbukkan mögöttük:

A keynote-on az Apple most már végre tényleg lerántja majd a leplet az iPhone 12-ről, ami esetén a “Hi, Speed.” szlogen többek szerint is már az 5G támogatását sejteti.

Korábbi cikkeink, amiket érdemes elolvasni az iPhone 12 kapcsán:

Te várod már, hogy végre bemutassa az Apple az új iPhone-okat?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Bob says:

  Remélem MacBook is lesz:)

 2. Jadeye says:

  @expa szerintem már mindenki tudja, annyiszor leírtad.

 3. gunar says:

  Na nekem is csak a 12 mini miatt lesz fontos és remélem nem vékonyítják el használhatatlanra, ha már végre megint sima lesz az oldala és nem gömbölyített.

 4. Jadeye says:

  gondolom ez megint az a hiba, amikor Facebook appban nyitod meg a cikket. ha az, mi nem tudunk mit csinálni vele, ez a Facebook app beépített böngészőjének a hülyesége. nyisd meg a cikket Safariban.

 5. Istenem, de utálom a facebook és messenger böngészőjét. Mondjuk a facebook a safarin keresztül még reklámmentessé is tehető, de a messengert, azt nem tudom megkerüni. :frowning:

 6. Jadeye says:

  bármelyik esetben van opciód átugrani a Safariba, kell rá adjon opciót mind a Facebook, mind a Messenger.

 7. Bob says:

  Ja bocs, akkor nagyon várom az új iPhone-t, hiszen honnan is tudhatnátok, sose kérdeztétek még meg az olvasóitokat:D

 8. Jadeye says:

  @Bob ez a hozzászólásom nem neked, hanem expa kollégának szólt, aki minden egyes alkalommal leírja, hogy ő mennyire nagyon izgul meg akármi, azaz mennyire nagyon nem érdekli. csak közben a kolléga törölte a hozzászólását.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!