fbpx Skip to content

A hét elején DuanRui, aki biztos kiszivárogtató forrásnak mondható, azt állította, hogy az iPhone 12 palettája az iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max nevekkel érkezhetnek.

A mai napon jelent meg egy fénykép, amely a hírek szerint az Apple írországi nemzetközi terjesztési központjából származik, és a még ki nem adott szilikon iPhone tokok állítólagos matricáit ábrázolja.

A fotón három matrica látható, amelyek mellé a hozzá tartozó telefon méreteket írták, amelyek megfelelnek az iPhone 12 várható méreteinek. Várhatóan az 5,4 hüvelykes modell az ‌iPhone 12‌ mini, a 6,7 ​​hüvelykes modell a‌ iPhone 12‌ Pro Max, és a két 6,1 hüvelykes modell az iPhone 12‌ / ‌iPhone 12‌ Pro lehet.

Mindhárom szilikon tok színe fekete, és a modellszámok az MHL732M/A és az MHLG32M/A termékeket tartalmazzák, amelyek egyikét sem használta korábban még az Apple. A fotót DuanRui osztotta meg Twitteren, aki a múlt hónapban megosztotta az iPad Air kézikönyvét is, amely egy teljes képernyős iPad Air kijelzőt ábrázolt. DuanRui kiszivárogtatása az iPadnél bevált – kérdés, hogy most is igaza lesz-e.

A Pro modellek elnevezése a korábbi években kialakult precedenst követi, és a tervezett iPhone nevek logikus rendszert jelentenének az ‌iPhone 12‌ felállásban. Négy új iPhone várható idén, négy különböző névvel, ami jelentősen megkönnyítené a modellek megkülönböztetését.

Az ‌iPhone 12‌ mini lenne az első iPhone a „mini” jelzővel, amelyet az iPad mini, a Mac mini és az iPod mini is megkapott már. Az 5,4 hüvelykes iPhone 12‌ mini kisebb lenne, mint a tavalyi legkisebb ‌iPhone, az iPhone 11 Pro‌, ami 5,8 hüvelykes.

Az Apple idén októberben, a pletykák szerint október 13-án tervezi bemutatni új iPhone 12 palettát, és még októberben meg is kezdi a szállításukat. Idén szakaszos megjelenésre számíthatunk, és egyes modellek csak novemberben kerülhetnek piacra.

Te melyik iPhone 12 modellt várod a legjobban?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!