Ősszel az új iPhone modellek mellett két új Apple Watch és újratervezett iPad Air is érkezik

A Bloomberg megerősítette a várhatóan ősszel megjelenő újdonságokat. Az iPhone 12 modellek mellett az Apple új designnal készül az élvonalbeli iPad Airrel. Ezen kívül két hardverfrissítés is érkezik az Apple Watch frontvonalon. Érkezik a Series 5 utódja, az Apple Watch Series 6, és egyfajta “ Apple Watch SE”-ként a Series 3 utódja is, amely a piac alsó szegmensét célozza meg.

Ahogy azt már egy korábbi cikkünkben is írtuk, az új, csúcskategóriás Apple Watch újdonsága várhatóan a vér oxigénszintjének mérése lesz.

Apple Watch

Az olcsóbb Apple Watch modell, azaz a mondhatni “ Apple Watch SE” valószínűleg a Series 4-re és a Series 5-re fog nagymértékben hasonlítani, viszont lesznek lényeges eltérések is. Például bár ugyanúgy benne lesz a gyorsabb chip és elesés-érzékelő, de mindez anélkül, hogy az új modell megkapná a drágább, teljes kijelzős kialakítást. Az Apple jelenleg 199 dollárért árulja az Apple Watch Series 3-at.

iPad Air

Az új iPad Air újdonságairól sokat még nem tudunk, azon túl, hogy az iPad Pro-hoz hasonlóan megkapja a széltől-szélig kijelzőt. A múlt héten kiszivárogtatott kézikönyv szerint az új iPad Air bekapcsoló gombba integrált Touch ID-val érkezik és Lightning-csatlakozó helyett USB-C kerül bele.

Ez jelentős frissítést jelentene az iPad Air számára a jelenlegi vaskos keretű design mellett.

iPhone 12

A hírek szerint az iPhone 12 modellek szakaszosan jelennek majd meg, elsőként az alacsonyabb kategóriájú modellek érkeznek októberben, majd később a Pro modellek is. Az iPhone 11 és az iPhone 11 Pro jelenlegi megkülönböztetéséhez hasonlóan az olcsóbb telefonok alumínium szerkezettel, míg a Pro modellek rozsdamentes acéllal érkeznek.

Az iPad Pro mintájára négyzet alakú élekkel és az éjzöldet felváltva, sötétkék színt kap az iPhone 12 Pro modell. Az Apple munkatársai szerint a nagyobb, 6,7 hüvelykes kijelző lesz az idei év újdonsága az A14 chip mellett, aminek köszönhetően gyorsabb teljesítményre számíthatunk.

Az értékesítési teljesítmény tekintetében úgy tűnik, hogy az Apple a tavalyi évnek megfelelő eredményeket vár, mivel azt mondta a beszállítóknak, hogy körülbelül ugyanolyan mennyiségeket állítsanak elő, mint tavaly az iPhone 11 modelleknél. Az Apple gyakran felülvizsgálja a megrendeléseket, mivel így jobban átlátja a fogyasztói keresleti szokásokat.

Az Apple 75 millió 5G-s iPhone gyártására készül, ami azt sugallja, hogy az ‌iPhone iránti kereslet a folyamatos közegészségügyi válság ellenére sem csökkent. A cég arra számít, hogy az iPhone 12 modellekből 2020-ban 80 millió darabot adhat el.

A szakaszos ‌iPhone‌ megjelenéseken kívül még mindig nem tudunk hivatalos információkat az őszi megjelenésekről. Jon Prosser szerint viszont az iPadek és az új ‌Apple Watch‌ megjelenésére akár már jövő héten is számíthatunk.

Te melyik új termék megjelenését várod?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Azt már tudni hányadikán lesz az Apple esemény?

 2. Jadeye says:

  nem.

 3. Watch “se” csak kijelzőben fog eltérni ? Ha igen akkor az jó vásár lehet

 4. Én nagyon örülnék ha hamar lenne, mert most a BackToSchool akcióban iPad Airt vettem volna, de elhalasztom az utolsó percig, hátha meglesz az új Air! :wink:

 5. rgbx says:

  Mindegyiket várom, a Watch kivételével. Egy aktivitásmérő eszközben luxus, hogy napi 2 órát ki kell hagyni a töltés miatt. Egy-két hetes töltéssel is vannak a piacon eszközök, nem igaz, hogy pont a világ legértékesebb techcége ne tudna hatékonyabb energiamenedzsmentet létrehozni.

  Megjegyzem, hogy kicsit bántja a szemem a “gyorsabb teljesítmény” szófordulat. Ez ugyanolyan baki, mint az “olcsó ár”. Helyesebb megfogalmazás lenne a “magasabb teljesítmény” vagy a “gyorsabb működés”.

 6. Hacsi says:

  Látszik, hogy nem használsz Watch-ot. Miért kellene 2 órán keresztül tölteni?

 7. gunar says:

  Na igen a pont nálad és ugye nem csak egy aktivitásmérőről beszélünk hanem sokkal többről, én spec. a telót már alig kell elővegyem a zsebemből az óra mellett. De mi akik használjuk tudjuk ezt! :grinning:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!