fbpx Skip to content

Az Apple két hete bejelentette, hogy az iPhone 12 pár héttel később fog érkezni. Akkor azt hittem, hogy ezzel véget érnek az iPhone 12 érkezését jósló pletykák, de tévedtem.

Most Jon Prosser “olvasott a tealevelekből” és arra jutott, hogy az iPhone 12-t október 12-én fogja bemutatni az Apple, de előtte a szeptember is hoz majd izgalmakat.

Prosser szerint új iPad modelleket és új Apple Watch-ot hozna a szeptember, a 7-ei héten egy sajtónyilatkozat formájában.

Ez nagyon szokatlan lenne az Apple-től. Na nem azért, mert nem szoktak így bemutatni iPadeket, hanem azért, mert az őszi termékeknek meg szokták adni a módját. Ha mégis így történne, akkor amögött vagy az rejlik, hogy ezek apróbb frissítések lesznek, vagy az, hogy az októberi eseményen túl sok mondanivalójuk lenne.

Prosser úgy véli, hogy az októberi esemény 16-án lesz, vagy legalábbis a 12-vel kezdődő héten és az iPhone 12 árusítása az azt követő héten kezdődik. Ami pedig már ezek után nem is annyira meglepő, hogy az iPhone 12 Pro pedig valamikor novemberben startolna el.

Amennyiben tényleg ez lenne az Apple ütemterve, akkor szépen lefednék minden hónapra a híreket új termékekkel és akkor még nem is ejtettünk szót arról, hogy ígéreteik szerint idén befut még az első Apple Silicon Mac is.

Te mit szólnál, ha tényleg három hónapra elosztva érkeznének az új készülékek?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok