fbpx Skip to content

Először 3,5 col volt a tökéletes méret az eredeti iPhone-tól egészen az iPhone 4s-ig. Aztán a 4 col vált az új kedvenccé és az iPhone 6-tal megjelent a 4,7 és az 5,5 col is.

Sokan azonban a mai napig esküsznek az iPhone 5-tel behozott méretre, amit utoljára az eredeti iPhone SE nyújtott. Úgy tűnik, hogy az iPhone 12-ből lesz egy 5,4 colos variáns, ami talán kielégítheti azokat, akik kényelmesen átérhető telefonra vágynak.

A MacRumors fórumain egy iZac nevű felhasználó osztotta meg ezeket a képeket, ahol az eredeti iPhone SE és egy iPhone 7 közt láthatjuk az 5,4 colos iPhone 12 makettjét.

Igaz, hogy az új, 5,4 colos méret még így is nagyobb, mint az eredeti iPhone SE, de jelentősen kisebb, mint az iPhone 7 (mely méretben az új SE-vel egyezik meg).

Az 5,4 colos iPhone 12 6mm-rel szélesebb, mint az eredeti iPhone SE és 3 mm-rel keskenyebb, mint az iPhone 7, de 2,8 mm-rel vékonyabb utóbbinál.

Korábban már felmerült, hogy az iPhone 12 három méretben fog érkezni: lesz egy 5,4 colos modell, ami fentebb látható, valamint egy 6,1 és egy 6,7 colos nagyobb verzió is várható. Talán ennyi mérettel már le tudja fedni az Apple a teljes piacot és mindenki találhat számára megfelelő iPhone-t.

Számodra mekkora a tökéletes iPhone-méret?

[newsletter_signup_form id=15]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Látom mi lesz ennek a vége, kihoznak egy új dízájnt és engem már is megvettek kilóra. Nem nagyon terveztem újat mert a 11pro-val megvagyok elégedve és gondoltam X után ezt is használom 2 évig, de nagyon úgy néz ki, hogy ebből bizony csere lesz :slightly_smiling_face:

  2. Mi az, hogy eredeti iPhone SE? A 2020 is eredeti SE…
    Rossz a megfogalmazás. Írjátok át “régi” iPhone SE-re.

  3. Avatar for vjan vjan says:

    Alig vártam, hogy legyen új SE. De a 12 formája jobban tetszik. Ha lenne benne ujjlenyomat olvasó, rögtön cserélnék.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for weber770531 Avatar for vjan Avatar for 83miki83