Elérhető az iOS 12.1, a watchOS 5.1, a tvOS 12.1 és a macOS Mojave 10.14.1 második béta verziója

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két héttel az első béták megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 12.1, a watchOS 5.1, a tvOS 12.1 és a macOS Mojave 10.14.1 második fejlesztői bétáját.

Az iOS 12.1 beta 2 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 5.1 beta 2 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; a tvOS 12.1 beta 2 pedig az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS Mojave esetén pedig a Szoftverfrissítés menüpontban jelenik meg az új verzió.

iOS 12.1 beta 2

Az új build verziószáma 16B5068i.

Újdonságok

A fejlesztői központban már nem elérhető a megszokott helyen a changelog, ami pedig helyette megtalálható, abban sajnos semmi hasznos nincsen. Így egyelőre nem ismertek az újdonságok.

A jelek szerint ebben a verzióban az Apple javította az iPhone XS és XS Max készülékek töltési problémáját. Ha tehát ezzel van problémánk, érdemes a bétára frissíteni: Gyakori kérdések: hogyan telepíthető egy készülékre az iOS nyilvános bétája?

Ebben a buildben már megtalálható a Unicode szabvány legújabb változata is, ami többek között egyúttal több mint 70 új emoji karakter támogatását is jelenti. Erről már nyáron is szó esett, így várható volt, hogy az iOS 12 első frissítésébe ezek is bele kerülnek.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS 12-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verzióthelyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 12.1 beta 2 letöltési linkek

Az iOS 12.1 beta 2 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 5.1 beta 2

Az új build verziószáma 16R5568d.

A fejlesztői központban már nem elérhető a megszokott helyen a changelog, ami pedig helyette megtalálható, abban sajnos semmi hasznos nincsen. Így egyelőre nem ismertek az újdonságok.

tvOS 12.1 beta 2

Az új build verziószáma 16J5584c.

A fejlesztői központban már nem elérhető a megszokott helyen a changelog, ami pedig helyette megtalálható, abban sajnos semmi hasznos nincsen. Így egyelőre nem ismertek az újdonságok.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs és újabb Apple TV-ket támogatja.

macOS Mojave 10.14.1 beta 2

Az új build verziószáma 18B50c.

A fejlesztői központban már nem elérhető a megszokott helyen a changelog, ami pedig helyette megtalálható, abban sajnos semmi hasznos nincsen. Így egyelőre nem ismertek az újdonságok.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 12 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 12 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 12-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 5-ről szólókat meg itt, a tvOS 12-ről készülteket itt, a macOS Mojave kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Hello, a töltési hibát nem javitoták. Iphone XS Maxon

 2. Igen be van kapcsolva. A töltés elindul azt kikapcsol ezt csinálja 10 mpenként. Még rá nem teszem a qi töltöre. Csak ilyen deága telefonál ez hatalmas negativum.

 3. Hacsi says:

  Másik portálon azt írják, hogy a Beta 2 javítja a töltés problémát.
  Amit te leírsz az nem stimmel az elhíresült problémára. Abban az esetben el se kezdi a töltést ha a teló 15 percnél többet pihent. Nálad valami más lesz. Próbáltál töltőt és kábelt cserélni?

 4. WatchOS beta: a beta profil letöltésnél feljön az opció watchOS-re is a profil letöltést. Letölt, telepít, újraindul, viszont nem hozza fel és nem is találja a beta verziókat.
  Jelenleg 5.0.1 van rajta.
  Ez mitől lehet?
  Köszönöm a segítséget!

 5. Hello, nem tudom mi a probléma pontosa. De a töltöálványt Apple storeba vettem kb 2 éve az ára olyan 30-40 ezer forint körül volt. Az iphone x rendesen müködött vele a barátnöm 7+ a tökéletesen müködik vele csak az xsp nem müködik.

 6. Hacsi says:

  Én kipróbálnám a gyári töltővel és kábellel mit csinál.

 7. Jadeye says:

  a watchOS-hez ugye a fejlesztői központból töltötted le a watchOS fejlesztői béta profilt, és véletlenül sem az iOS profillal próbálod? a watchOS-ből nincs nyilvános béta, csak fejlesztői.

 8. eSimről van hír ebben a verzióban?

 9. Amikor letöltöttem a beta profilt elötte rákérdez hogy IOS vagy WatchOS, ebböl gondoltam, hogy van nyilvános beta.
  Így már oké.
  Köszönöm!

 10. Jadeye says:

  nem arra kérdez rá, hanem hogy hová akarod telepíteni a profilt, a telefonra vagy a Watch-ra.

 11. Amikor a watchOS-t választom, akkor telepítés után a telefonon az óra beállításai között megjelenik a beta profil. Mint a telefonnál.

 12. Egyébként mi értelme órára telepíteni az IOS12 beta profilt?

 13. Hacsi says:

  Attól mert az órára telepited az meg iOS beta profil. Nem fog működni.

 14. Jadeye says:

  semmi értelme nincsen az órára iOS profilt tenni. amikor letöltöd a profilt, a készülék azért kérdezi meg, hogy hová akarod feltenni, mert nem tudja, hogy az milyen profil.

 15. Lajhar says:

  5S-re letöltöttem az új bétát,de továbbra is ott a piros 1-es a beállítások ikonon. Másnál is? Esetleg ötlet, hogy lehetne eltüntetni? Előre is köszönöm!

 16. Jadeye says:

  elképzelhető, hogy nem a frissítés miatt van ott, hanem valami Apple ID beállítást nem csináltál meg. de ezt a Beállítások app írja is, ha megnyitod, vagy ha a frissítés miatt lenne ott, akkor a Szoftverfrissítés menüpont sávján lenne ott az 1-es.

 17. Lajhar says:

  Nagyon köszönöm! De belépve a beállításokba semelyik sávon nem jelez 1-est:)))

 18. Köszönöm a segítséget!

 19. Hello

  Működik az eSIM a 12.1ben ez senkinek nem fontos hír csak az emojik?:slightly_smiling_face:

 20. Miért, van eSIM-ed hazánkban? :slight_smile:

 21. Czo says:

  T-nel par kattintas a profilodban.

 22. jah csak ugye eddig nem ment, most meg jó kérdés megy-e már iPhone-nal. Mivel nincs olyan készülékünk, amivel teszteljük így passz.

 23. ibron says:

  Szia iclod-ba kell elfogadnod valami adategyeztetest,vagy mit ugyan ez volt nalam a hivatalos megjelenes elott .
  Ujratelepítettem stb majd megint ott volt ,rámentem es akkor engedte eldogadod rá nyomtam igen ,és eltünt.

 24. Czo says:

  Semmit nem kell elfogadnom, ez egy bug, majd javitjak.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!