fbpx Skip to content

Közel egy hónappal az iOS 11.3.1 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 11.4-et.

Az új kiadás elsősorban az AirPlay 2, az Üzenetek az iCloudban opció és a HomePod sztereó támogatásával érkezik, és hibajavításokat tartalmaz.

Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord a cikkben ezeket: Letöltés.

iOS 11.4 újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

Az iOS 11.4 tartalmazza az AirPlay 2 több helyiségben történő hanglejátszást, támogatja a HomePod sztereó párokat és az Üzenetek az iCloudban funkciót. Ez a frissítés hibajavításokat és fejlesztéseket is tartalmaz.

AirPlay 2

  • Az egész lakásban vezérelheti az otthoni hangrendszerét és AirPlay 2-kompatibilis hangszóróit
  • Több AirPlay 2-kompatibilis hangszórón is szinkronban lejátszhatja ugyanazt a zenét a lakásában
  • Az AirPlay 2-kompatibilis hangszórókat vezérelheti a Vezérlőközpontból, a zárolási képernyőről, illetve az iPhone-ja vagy iPadje alkalmazásainak AirPlay-vezérlőivel
  • Beszédhanggal is vezérelheti az AirPlay 2-kompatibilis hangszórókat a Sirivel, az iPhone-ja, iPadje, HomePodja vagy Apple TV-je használatával
  • Anélkül fogadhat hívást vagy játszhat egy játékkal az iPhone-ján vagy iPadjén, hogy megszakadna a lejátszás az AirPlay 2-kompatibilis hangszórókon

HomePod sztereó pár

  • Ez a frissítés támogatja a HomePod sztereó pár iPhone-nal vagy iPaddel való beállítását
  • A HomePod-pár automatikusan észleli a helyzetét a szobában, és a hangszórók helyzete alapján kiegyenlíti a hangot
  • A fejlett sugárformázás szélesebb hangélményt biztosít, mint egy hagyományos sztereó pár
  • A HomePod automatikusan frissítve lesz a sztereó párok támogatásához, hacsak az automatikus frissítések nincsenek kikapcsolva az Otthon alkalmazásban

Üzenetek az iCloudban

  • Az üzeneteit, fotóit és egyéb mellékleteit tárolhatja az iCloudban, és helyet szabadíthat fel az eszközein
  • Az összes üzenete megjelenik, amikor ugyanazzal az iMessage-fiókkal bejelentkezik egy új eszközön
  • Amikor üzeneteket és beszélgetéseket töröl, azok azonnal el lesznek távolítva az összes eszközén
  • Az Üzenetek az iCloud funkció bekapcsolásához engedélyezze az Üzenetek az iCloudban beállítást (Beállítások > [az Ön neve] > iCloud)
  • A beszélgetései továbbra is végponttól végpontig titkosítva lesznek

Egyéb fejlesztések és javítások

  • Lehetővé teszi, hogy a tanárok olvasási házi feladatot adjanak a tanulóknak az iBooksban, a Leckefüzet alkalmazással
  • Kijavít egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy bizonyos karaktersorozatok használatakor az Üzenetek alkalmazás összeomlik
  • Megold egy olyan Üzenetek alkalmazással kapcsolatos problémát, amely miatt előfordulhat, hogy néhány üzenet nem sorrendben jelenik meg
  • Megold egy problémát, amely a Safariban megakadályozhatja a bejelentkezést vagy a fájlokhoz való hozzáférést a Google Drive-ban, a Google Docsban és a Gmailben
  • Kijavít egy problémát, amely megakadályozhatja az adatok szinkronizálását az Egészségben
  • Kijavít egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a felhasználók nem tudják módosítani milyen alkalmazások férhetnek hozzá az Egészség-dokumentumokhoz
  • Megold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy egy egy alkalmazás nem megfelelő helyen jelenik meg a Főképernyőn
  • Kijavít egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a CarPlay hangja torzítva szólal meg
  • Kijavít egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a zeneválasztás nem működik az iPhone-járól, amikor Bluetooth-on játszik le zenét, vagy USB-n keresztül csatlakozik néhány járműben

Letöltés, telepítés

A frissítés a legegyszerűbben a Beállítások, Általános, Szoftverfrissítés menüpontba lépve telepíthető, de természetesen használhatjuk az iTunes-t is. Bármelyik módszert is választjuk, a folyamat végeredménye ugyanaz lesz. Erről itt írtunk részletesen: Gyakori kérdések: hogyan működik az OTA frissítés?

Az iOS 11.4 buildje 15F79 illetve 15F80.

Ha valaki szeretné lementeni a 11.4 IPSW fájlját, az nyissa meg az alábbi cikkünket, amiből mindig a legfrissebb, az Apple által épp aláírt iOS-verzió IPSW-fájlja tölthető le: Gyakori kérdések: melyik iOS-verziót írja még alá az Apple?

Downgrade?

Gyakorlatilag bármely esetben kizárólag csak az arra a készülékre hivatalosan elérhető legfrissebb verzió tehető fel – illetve az, amit az Apple épp aláír, mert itt lehetnek átfedések, főleg egy új verzió megjelenése utáni napokban, ameddig még az előző verziót is aláírják: Gyakori kérdések: az aktuális iOS-verziónál régebbi firmware visszaállítása.

Ha a készüléken aktuálisan meglévő verziót szeretnénk kitakarítani: Gyakori kérdések: aktuális iOS-verzió újratelepítése, frissítés nélkül.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések

Ha a frissítéskor hibával találkozol, akkor pedig ezt a cikkünket érdemes megnézni: Leggyakoribb iTunes hibaüzenetek

Ezen túl a másik fontos cikkünk a használat közben felmerülő hibák lehetséges megoldásairól: Gyakori kérdések: mit tehetünk, ha furcsa dolgokat produkál a készülékünk?

Linkgyűjtemény

Az iOS 11-ről szóló összes cikkünk megtalálható az iOS 11 címke alatt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

80 Comments

  1. Egyelőre iPhone 8-on még a 11.3.1 a legfrissebb, de iPad Pro 10.5-en ár tölti le. 🙂

  2. Update: Már annak is letölthető.

  3. sziasztok én már letöltöttem Iphone X-en jól müködik

  4. Valamilyen varázslatos megérzéssel épp vasárnap frissítettem 11.3.1-re 🙂

  5. 1 honapja vasarolt X-emnel ugral a kijelzo,magatol gepel,appokat nyit meg,hivasokat szakit meg stb stb…szerintetek most ez a frissites megoldja ezt a problemamat vagy vigyem szervizbe?

  6. Bár az akksi kimondottan jó lett, kibír 2 napot is, de még mindig nem tud automatikusan pizzát rendelni… 🙁

  7. @totopad: ezt a 10 perce kijött upgrade alapján igen ügyesen kimatekoztad 🙂

  8. Es az iMessage in the iCloud mit jelent? Mert ha elküldök egy iMessage üzenetet akár a Mac-en, akár az iOS 10-es iPhone 5-ön, az az üzenet megjelenik az iOS 6.1.3-as 4S-emen is (nem 100%-ban, pár kimarad, de 95%-ban igen). A törlés persze nem megy. Ugyanaz az Apple ID meg minden.

  9. @scania460: Most már megy a törlés is és nem a készülék tárhelyét foglalja. 11.4-től, a 4s-en és az 5-n nem fog menni.

  10. @scania460: nem csak az újdonságok alatt láthatod leírva, mi ez a funkció, hanem az Üzenetek maga is leírja, amikor először elindítod az Üzenetek appot a frissítés után.

  11. Nálam frissítés után a nem gyári appok néha-néha lassabban, szinte már kibaszott lassan töltenek be. 🙁

  12. Azt vajon mikor es melyik frissites fogja megoldani, hogy az iPhone 8-cal es X-zel lehessen telefonalni? Decemberben valtottam egy 8-asra, azota nem tudok lebonyolitani ugy egy telefonbeszelgetest, hogy minden masodik mondatom utan ne hangozzek el a masik fel oldalarol, hogy “nem hallak, olyan mintha egy tartaly melyerol beszelnel”. A facetime audio hivasoknal nem jelentkezik a hiba, csak mobil hivasoknal. Es nem en vagyok az egyetlen akit nap mint nap erint ez a rendkivul idegtepo hiba, televannak a kulfoldi forumok ugyanezen hiba leirasaval, es semmilyen, de tenyleg semmilyen megoldas nem letezik jelenleg a hiba kijavitasara. Van egy 260 ezer ft-os telefonom, amivel nem lehet telefonalni 🙁 mindrn mas funkcio szuper amugy…

  13. @pgthegod: a telefon zajkioltása funkció be vagy ki van kapcsolva? jelezted az Apple felé? (ugyanis attól, hogy bármi fórumok tele vannak ezzel, az Apple nem fogja megoldani.)

  14. @Gencsi: az szinte biztos hogy kijelző hibás lesz, szóval vidd szervízbe, lehetőleg iStyle-ba. Ha 1 hónapja vásároltad van rá garancia és ingyen cserélni fogják amit kell.

  15. @Jadeye: Be volt kapcsolva a funkció korábbról, aztán az egyik fórumon valaki javasolta kapcsoljam ki, hátha, de nem segített a dolog. A 4G-t is kikapcsoltam a mobilbeszélgetésnél, csak az adat esetén van bekapcsolva, ez sem segített. Mint ahogy nem segített semmilyen reset vagy újratelepítés sem. Igen, jeleztem az Apple felé, mint ahogy rajtam kívül baromi sokan, még választ sem kaptak. Volt akinek kicserélték a telóját mikor bevitte egy storeba, a cserekeészülék is ugyanezt csinálja. Azért ez kissé zavarba ejtő.

  16. @pgthegod: Nekem ilyen próblémám nincs i8-al hála. 😀

  17. Vajon hány év után lesz megoldva, hogy a reggeli ébresztő ne csengjen hangosan a fülembe ha épp hívásban vagyok?

    Csak költői a kérdés. ☺️

  18. @pgthegod: Havernek ugyan ez volt a baja amit leírsz. És nagyon hülyén fog hangzani de rosszúl tartotta. Amióta odafigyel, hogy ne tartsa el oldalra a telót azóta nincs gond.

  19. @Hacsi: “Steve Jobs: Rosszul fogod a telefont.” 😀 😀 😀

  20. @pgthegod: @Hacsi: Ugyanez van nálam is ne tartsd el oldalra a telefont!

  21. Nem akarok összeesküvés elmélet gyártó lenni, de 11.3.1-en az akksi kapacitása 100% volt, amint frissítettem 11.4-re 99% lett. Érdekes. Esetleg más is tapasztalt ilyet vagy nálam tényleg akkor esett vissza 1%-ot a kapacitás?

  22. Iphone 6s ios 10.3.2.
    Semmi probléma a készülékkel 2 napos üzemidő folyamatos 4G mellett. Napi átlagos 1órás telefonálás mellett.
    Aki még nem frissített azt ajanlom ne tegye.????

  23. frissités elött 95% volt az aksim kapacitása utána meg 98% lett 🙂

  24. @WiC0: A frissítés lezabálhat 1%-ot simán, hisz a proci pörög ezerrel.

  25. Ezért maradtam az eredeti ios-sal amivel megvettem.???? Telekomban a srac is mondta, hogy ne frissítsem neki egy iphone 5s-je volt az eredeti ios-sal amivel kijött és mutatta hogy még mindig olyan mint új korában.????

  26. @Norbert: Alapjáraton nem kell frissíteni, ha csak nem akarsz új funkciókat, vagy egyes alkalmazások nem követelik meg az XY rendszert. Én mondjuk a 11.3-ra alapból frissítenék, mert az akkumulátor ellenőrzést és a lassítás kikapcsolása elég fontos.

  27. Igaz és jogos amit mondasz, de valojában azt a sok bugut és üzemidő csökkenést nem hiszem hogy megéri az a pár új funkció, plussz alapbol az ios 10-ben még nem volt benne a lassítás szoval jobban nem hiszem hogy fut az ios 11.3 hiába van benne a kikapcsolható funkció az akkumulárot beállitásaiban.????

  28. Megkaptad admin az üzenetem?
    Egyböl az üzenet választa mentem és nem új üzenetkent.

  29. Vajon ez megoldja azt a problémám, hogy mióta a MacBook-ot lecseréltem iMac-re, az iPhone-ról/iPad-ról küldött üzenetek nem jelennek meg az iMac-en, ha az csak altatva van. Ha kikapcsolva van, akkor bekapcsolás után minden megjön.

  30. ios 11.3.1 akksi 95% 11.4 98% 8P,

    wtf?!

  31. @Norbert: a régi 6-osomat asszony használja, még mindig 9.0.2 van rajta jb miatt. Tökéletesen teszi a dolgát, 1-2 app nem megy rajta, de annak találunk alternatívát, vagy honlapból megnyitjuk…. soha nem éreztem, hogy biztonsági probléma lett volna vele, vagy bármi egyéb.
    Funkcionalitásban fejlesztik az IOS-t ezt aláírom, de mindig is a legbiztonságosabb mobil rendszer volt.

  32. @totopad: nálam már újabb van, 8 plus, de az fix, hogy a 12-es rendszer lesz az utsó amit még felteszek pontosan ezért 🙂

  33. Gencsi: Vidd be, nem a frissités, nekem 2 hete bolondult meg, több embernél elöfordult már ez a hiba. Cserélik szó nélkül a kejelzöt.

  34. Próbáltam, hogy nem frissítek. Viszont iOS10-essel már rengeteg wifire nem volt hajlandó kapcsolódni.
    Nem tudom, hogy hívják, de azokra, amik jelszó nélküliek, de utána feljön a Safari. Na ott nem jött fel…

  35. Nekem pl. az iphone 5s-el voltak problemáim 9.3.5-el használtam nagyon sokáig, de jött az ötlet felteszem a 10-est és onnantól egyre rosszabb és rosszabb lett azota már lecsereltem neki adtam édesanyámnak ő persze egyböl ra ment a frissítés telepítésére és az ios 11 egyenesen tönkretette a 2014-ben 200ezer forintos telefont. Akkor inkább ne frissítenék vagy egy teszten az apple átt futtathatná a telefont hogy érdemes e kiadni rá arrol nem is beszélve hogy a boot time 3x-sára nött és az akkumlátor a 11 feltelepítése után szörnyű lett.

  36. Sziasztok. 6S- t frissítettem 11.4-re, estére kb 50%-ra megy csak le az akku (cserélve lett az Applenél) viszont a frissítés óta mindkét éjjel teljesen lemerült. Hozzá sem nyúlok éjjel és este már minden appot kilőttem. Reggel 6-kor csak töltőre téve tudtam bekapcsolni. Pedig nem látni extra akku fogyasztást a settings-ben. Tegnap reggel már csináltam hard resetet, az nem oldotta meg. Volna valami jó ötletetek?

  37. Nem mondom, hogy követhetetlen amit csinál, de szemmel láthatóan gyorsabb lett ettől az ájpedminikettő. Persze közel sem ájóesztíz, de legalább a beállításokat nem 4 hanem 2 mp alatt meg lehet nyitni.

  38. Látjátok erröl beszélek. Az apple el mehet a 11-es frissítéssel a…????

  39. @Norbert:
    Te meg a véleményeddel ugyanoda…
    Mutass nekem még egy telefongyártót aki egy 4 generációval korábbi eszköz szoftverét még frissíti.
    A boot time háromszorosára nőtt, nabumm, hányszor kell újraindítani havonta, kb egyszer, gondolom ki tudod várni azt az 1,5 percet míg elindul, nem? Az órám a legelső generáció, kb 4 perc míg bebootol, viszont még mindig elérhető rá a legfrissebb OS, nekem ez az ami számít, nem az, hogy félévente egyszer ki kell várnom a 4 percet míg elindul.
    Gondolom akkut még nem cseréltél benne mióta megvetted, pedig 4 év alatt minimum 1200 ciklust belevágtál. Csodák nincsenek!
    Amúgy vannak többen akik az 5S-t probléma nélkül használák az iOS11-el, érdekes, ugye?

    @safifoto:
    Várj pár napot, nem tudom miről frissítettél 11.4-re de ilyenkor az első pár napban kiugróan magas a fogyasztás a háttértevékenységek miatt. Ha nem oldódik meg magától akkor nézd meg az akkud állapotát és ha szükséges cseréltesd ki.

  40. De ha valamit frissitünk azzal a hibákat is ki kellene küszöbölni nem csak az új featureket bele tenni, de ez a 11 iossal csak a hibakat hozta magával ios 10 is voltak eleinte problémák de megoldották de a 11 egy katasztrófa mikor iphone x-el nem lehetett telefonálni meg újra indulgatott azért egy 400 ezres eszköztöl ez nagyon gáz.

  41. Én most nem az applet akarom fikázni mert jelenleg is ezt használok de már sajnos nem az van náluk mint anno elkérik a nagy zsirral megkent X-et és egy brutál rossz minőségi lightning kábelt adják hozzá ami 1évet jó ha kibir… Ez számomra felfoghatatlan… Miért kell egy 400k-s telon egy kábelt megsporolni. Vegyél újjat elv méterenkent 5k-ert…:)

  42. @Norbert: a legtöbb hibával az a gond, hogy sokan úgy gondolkoznak, hogy ők aztán csak azért sem jelentik ezeket az Apple felé. ennek köszönhetően az egyes hibák alacsonyabb prioritást kaphatnak, mert az azok miatt nyitott hibajegyek alacsony száma alapján az Apple úgy ítélheti meg, hogy csak keveseket érint. ezért érdemes kíméletlenül jelenteni mindent.

    https://szifon.com/2015/01/18/gyakori-kerdesek-hogyan-kuldheto-visszajelzes-az-apple-nek/

    a kábeled a készülék garanciaideje alatt ugyanúgy garanciális, az összes tartozékával együtt. az első problémánál azonnal vidd vissza a kábelt, és cseréltesd ki.

  43. @Norbert:
    Gariidőn belül a kábelt elhasználódás esetén újra cserélik.
    Amúgy a kábelek köpenyének anyagösszetételén változtattak valamit, mert a mostani kábelek kicsit merevebbek mint a pár évvel ezelőttiek.
    A mostaniak tartósságáról nem tudok nyilatkozni mert vezetéknélküli töltőt használok, viszont a kábel amit anno az 5S-hez kaptam a mai napig használatban van a családban, nem törött meg, nem hámlik a köpenye, igaz nincs naponta 10x feltekerve, táskába begyűrve stb…

  44. Köszönöm a válaszaitokat! 🙂
    De én szerintem megvárom az ios 12-tőt ennyi rossz vélemény után nem merek frissíteni 11-re. Remélem a 12 már stabil lesz mint most a 10.3.2. 🙂 Iphone 6s-en ez kivállón fut az üzemidőröl nem is beszélve várom a 12 és olvasom tovabbra is a kommenteket.

  45. @Agent_H: 11.3.1-ről frissítettem, az akku 99%-os, januárban lett cserélve. Pár napot töltőn tartom éjjel, hátha megoldódik a probléma. Ha nem akkor restoro. Köszi

  46. @Norbert: Az epöl utóbbi pár ájóeszes remekelésből kiindulva ne várd, hogy a 12 az megváltás lesz majd. A hates valószínűleg úgy fog lehalni tőle ahogy illik…

  47. SE-n mennyire megy jól?
    Szokott akadni az animáció akár picit is vagy ilyesmi?

  48. Hibátlan minden!Az animácio akadása már a 11.3-ban javítva lett! Talán egy picit jobban merül de szerintem az a vezetéknélküli füles miatt! Lehetséges egyébként hogy amiatt merül jobban?

  49. pAnk: Van benne valami nem is kicsit! :/
    De ez van azzal amivel kiveszed a dobozbol a kicsikét azzal eltudod sokáig használni viszont ha a buksza megengedi akkor lehet nyomni az updatet ezerrel. 😀

  50. safifoto: Nem akarlak elkeseriteni és remélem nem az a baja neked is, de nekem ugyan ez a hiba 6s nél, töltőelektronika ic volt ami miatt cserélték garba a telót.

  51. A widgettek elvileg javítva lettek de ennek ellenére az időjárás illetve a zene widget egyáltalán nem reagál semmire! Van esetleg valami mód a “resetelésükre”?? Nem javul meg ha csak törlöm és újból berakom! SE

  52. alig féléves 7-met érezhetően de legfőképpen idegesítően belassította ez a remekbe szabott frissítés, azt hiszem kb. 10 év aktív próbálozás után lecserélem a sziifonyt és az ios-t mert ez így már teljes gáz, drága is és immár élvezhetetlenül bug-os, lássuk hol áll az android….

  53. @safifoto: Ugyanez a problémám. 11.3.1-ről frissítve 11.4-re, este 100%, reggelre 1%.
    Van valami megoldás azóta?
    Köszi!

  54. @ivi: Pont így jártam ma reggelre. Remélem megoldják, mert így vezetékes telefon lesz belőle.

  55. Valami eszi az akksit ezzel a frissítéssel, készenléti állapot kb -20% reggelre.

  56. Olyanok vafytok mint az ovisok, ovoneni nekem pisi van en meg bepisiltam! Egyik dicseri masik leszolja hasznald ember ennyi!

  57. Ez az update valahogy baromi szarul sikerült az Apple-nek, amióta felraktam a teló és a tab is nem mondom, hogy használhatattlan de látványosan lassabb és akadosabb lett. 🙁 (az appok főleg)

  58. Iphone 7 11.3.1 tökéletes , nem fogom elkúrni. Fukyu apple????

  59. 6s mindig hamar lemerül tőle???? 8 plusz hibátlan.
    Jó lenne valami megoldás.

  60. WeghA@ Nekem is 6s-em van, és olyan szinten idegesített a merülés hogy visszaraktam a 11.3.1-et.

    vikk2670@ ???? Pozitív és negatív véleményeken kívül milyen eszmecserének van még itt helye????? Olvasd végig és lapozz tovább ember ennyi!

  61. durván zabálja az aksit 7-en, nagyon rossz ötlet upgradelni ne tegye aki még teheti. úgy tűnik 8-as alatt már nem is tesztelnek, gáz ez az egész ios mostmár, sajnos…

  62. @magyarlaci: Talán megvan a megoldás!
    A wifi kapcsolat eszi nagyon durván az aksit, ott is akkor, ha 5 GHz-es wifi-hez csatlakozik a telefon.
    Én kikapcsoltam az 5 GHz wifi kapcsolatot, átálltam a 2,4 GHz-re és “normalizálódott” az aksi idő, kb. ugyanúgy merül, mint a 11.4 frissítés előtt.
    Próbáljátok ki, hátha…

  63. nällam SE ugyanez a problema(gyors merüles..);2,4 es 5 GHz maradt viszont kivettem a 80 MHz ,megoldodni tünik a problema..Not all client devices support 40 MHz channels, so don’t enable 40 MHz-only mode. Devices that support only 20 MHz channels cant connect to a Wi-Fi router in 40 MHz-only mode. Similarly, don’t enable 80 MHz-only mode, or only clients capable of 802.11ac will be able to connect. Routers that don’t support 40 MHz or 80 MHz channels do support 20 MHz channels….a Gond az , hogy mas halozatoknal ugyan ugy küzd majd az erölködö a rosz optimalizacio mitt…tehat idegenben az elrontott wifi supply miatt uolyan gyorsan akar majd merülni..gondolom ez adott modelek eseteben optimalizaltabb,router es iphone vonalon is…

  64. Problema megoldva ,3 SE -n, kadta ….Router,5GHz beällitäs,80 MHz pipa ki ,alkalmaz…ujraindit …örül…mellesleg a wlan terereje is javul…ejszaka merüles 1%.

  65. Ja es szivesen….

  66. @magyarlaci: solved..

  67. @aloiszentner: Erről hol olvastál egyébként? Apple Support fórumon is többeknek volt ezzel problémája? Nekem 20/40Hz van beállítva a router nincs vele gondom.

  68. öööööö ha jól értem azt tálaljátok megoldásnak hogy minden routert ami az eszköz útjába kerül nemes egyszerűséggel átállít majd újraindít az ember és már fasza is csak mert a fiúk nem kicsit…, öhöm én azért ezt picit macerásnak tartom de majd szólok minden adminnak mindenhol hogy léccike .

  69. @komakino: Nyilván ez az Apple sara van valami hiba a rendszerben, amit majd kijavítanak, de addig OTTHON érdemes ezt megnézni, mivel legtöbbet ugye ahhoz a Wi-Fi-hez csatlakozol.

  70. vagy nem…

  71. @admin:Ami supportban…

  72. Tapasztalt valaki olyat, hogy 11.4-nel a közelség érzékelő nem csak hívás esetén kapcsolja ki a kijelzőt hanem bármikor amikor használom a telot. Akar most gépelés közben fölé teszem kezem és kikapcsolja a kijelzőt…
    Ötlet esetleg valakinek?

  73. @Afulop: nem tapasztaltam, restore itunes-ról

  74. @totopad: Ennyire durva beavatkozás nem kellett, egy reset megoldotta (Volume down+Bekapcs gomb 10mp nyomvatartása) úgy tűnik.

  75. Sziasztok! Azt hogy tudom megcsinálni hogy csAK a 11.3.1 re frissitsen. A telefon / 6 / csak a 11.4 et ajánlja fel és itt nem sok jót irnak róla.

    üdv

  76. @nagyfej: sehogy. az Apple már nem írja alá a 11.3.1-et.

  77. @Jadeye: És vajon miért???

  78. @nagyfej: mármint mit miért? egy újabb iOS-verzió megjelenése után egy idő után már nem írja alá az Apple a korábbit, mindig csak a legfrissebbre tudsz frissíteni. ez az iOS 3.0 és az iPhone 3GS megjelenése óta így van.


Add a Comment