fbpx Skip to content

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy minél több üveg van egy adott készüléken, annál nagyobb probléma, ha leejtük azt.

iPhone 8 Plus betört hátlap

Ez most az iPhone 8 és 8 Plus-nál valamint az iPhone X-nél is fokozottan érvényes, mivel már nem csak a kijelző, hanem a hátlap is üveg felületet kapott. Ez egyébként nem újdonság, mert korábban az iPhone 4 és 4s készülékeknek is üvegből volt a hátuljuk (törtek is rendesen), de azért most nem ugyanarról van szó. Korábban már írtunk arról, hogy mennyire drága mulatság az új iPhone-ok kijelző cseréje, most azonban nézzük meg, milyen nagy “szívás” a hátoldali üveget cserélni.

Látható, hogy nem rövid folyamatról van szó, mint az iPhone 4, 4s esetén. Ott csak két csavar tartotta az egész hátlapot, mivel a készülék pont fordítva volt összerakva: a keret, illetve a kijelző tartotta a többi alkatrészt. Az utóbbi időben (eltekintve a vízálló ragasztástól) viszonylag könnyen cserélhetjük a kijelzőt az iPhone-ok esetén, de az iPhone 8, 8 Plus, valamint az iPhone X-nél a betört hátsó üveg komoly probléma lehet. Nem csak a kapargatás időigényes, de védenünk kell közben a készüléket, így tényleg csak ügyes kezűek végezzék ezt el maguk, egyéb esetben érdemes inkább egy iPhone szervizbe elvinni a telefont.

Amennyiben még nem vásároltál iPhone 8-at, 8 Plus-t, vagy iPhone X-et, érdemes elolvasnod ezt a cikkünket: Biztosítás vagy Apple Care+ az iPhone-hoz? Ha ezen már túlestél, akkor használt készülék esetén ide kattintva tudsz biztosítást kötni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

20 Comments

  1. Nekem apple care+ van és ajánlom mindenkinek. Nekem körülbelül 5 percet bírt az X 🙁 leesett és be is tört a hátsó üveg. Apple care-t csinálok mindig minden készülékemre. De azért tokot nagyon nagyon ajánlok hozzá.

  2. Nem azé, mert nekem 7-esem van, de szerintem a legjobban sikerült telója az almásnak. Az X drága, a 8-assal gondok vannak( a szolgáltatós csaj szerint). Ha tudná a vezetéknélküli töltést, maga a tökéj lenne. De nekem igy is tökjó:))

  3. Szigorúan véve a 6nak a 6s a 7 de még a 8 is csak ráncfelvarrása. Az X ami tényleg új.

  4. Ezt egy rémálom kicserélni. 😀

  5. @Abu007: Milyen gondok vannak a 8-cal??? Szerintem a szolgáltatós ismerősöd összekeverte a dolgokat. Lehet, hogy azt akarta mondani, hogy az X drága és vannak vele problémák.
    A 8 egy jól kiforrott készülék a plus ráadásul az X erejével…

  6. @talamasca: Nem csak az Plus, az alap 8-ban is ugyan az a cpu van ugyan azon az órajelen, azon nem változtattak.

  7. @talamasca: Megerősítem, az iPhone 8 egy nagyon jó készülék, kimaxolták, amit ebből a generációból ki lehetett. Mindezt egy nagyon jó kamerával.

  8. talamasca:
    Milyen problémák vannak az X-el?

  9. Semmilyen. Csak ez itt divat mostanában

  10. @n0rby25:
    Ahh, OK, akkor csak a szokásos…

  11. @Abu007: Pedig ez most tényleg úgy hangzik, hogy csak azért mert neked az van. Nálam a 8 hibátlanul működik.

  12. Remélem altatásban csinálták mert ez olyan lehet akár egy agyműtét

  13. @farkas63: Igazad van, de a RAM az csak a Plusnál ugyanannyi.

  14. Igen is van probléma az Iphone x-el.:( nekem recseg a felső hangszoróm az elejétől fogva….:(

  15. @Péter Hóbor:
    Garis, nem? Vidd vissza…

  16. Igen garis.de mindegyiknek recseg…ahogy utánna olvastam.:(

  17. Igen az.de mindegyiknek recseg…ahogy utánna olvastam.:(

  18. Persze, persze.
    Az enyém nem recseg, szóval mindegyik már eleve nem recseghet…

  19. @Péter Hóbor: garanciális a készüléked. visszaviszed. kicserélteted. eleve nem értem, miért nem vitted vissza rögtön, ha egyszer azt írod, hogy már az elejétől fogva ezt csinálja.


Add a Comment