fbpx Skip to content

Majdnem három héttel az iOS 11.2.2, és hét béta verzió megjelenése után az Apple kiadta az iOS 11.2.5-öt.

Az új kiadás támogatja a HomePodot, és lehetővé teszi, hogy a Siri felolvassa a híreket, illetve hibajavításokat és fejlesztéseket is tartalmaz.

Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord a cikkben ezeket: Letöltés.

A verzió számozása már az első béta megjelenésekor is kérdéseket vetett fel, hiszen akkor még a 11.2.2-t vártuk volna, de az Apple nem adott magyarázatot arra, végül miért maradt ki a számozásból a 11.2.2 megjelenése után a két köztes verzió, a 11.2.3 és 11.2.4.

iOS 11.2.5 újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

Az iOS 11.2.5 támogatja a HomePodot, és lehetővé teszi, hogy a Siri felolvassa a híreket (csak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában). Ez a frissítés hibajavításokat és fejlesztéseket is tartalmaz.

A HomePod támogatása

  • A beállítás után automatikusan átmásolhatja az Apple ID-, Apple Music-, Siri- és Wi-Fi-beállításait a HomePodra.

Siri-hírek

  • A Siri mostantól képes a hírek felolvasására; csak mondja, hogy „Hey Siri, play the news”. Több hírkategória közül is választhat, például sport, üzlet vagy zene.

Egyéb fejlesztések és javítások

  • Megold egy olyan problémát, amely miatt a Telefon alkalmazás hiányos információkat jelenít meg a híváslistában
  • Kijavít egy hibát, amely miatt néhány Exchange-fiókok Mail-értesítései eltűnhettek a zárolási képernyőről az iPhone X Face ID-val való feloldásakor
  • Megold egy olyan problémát, amely miatt a beszélgetések az Üzenetekben ideiglenesen helytelen sorrendben jelenhettek meg
  • Kijavít egy hibát a CarPlayben, amely miatt a Lejátszás alatt vezérlői nem reagálnak több számváltás után
  • Lehetővé teszi, hogy a VoiceOver bejelentse a lejátszási célt és az AirPod akkumulátorszintjét

Downgrade?

Gyakorlatilag bármely esetben kizárólag csak az arra a készülékre hivatalosan elérhető legfrissebb verzió tehető fel – illetve az, amit az Apple épp aláír, mert itt lehetnek átfedések, főleg egy új verzió megjelenése utáni napokban, ameddig még az előző verziót is aláírják: Gyakori kérdések: az aktuális iOS-verziónál régebbi firmware visszaállítása.

Ha a készüléken aktuálisan meglévő verziót szeretnénk kitakarítani: Gyakori kérdések: aktuális iOS-verzió újratelepítése, frissítés nélkül.

Letöltés

A frissítés a legegyszerűbben a Beállítások, Általános, Szoftverfrissítés menüpontba lépve telepíthető, de természetesen használhatjuk az iTunes-t is. Bármelyik módszert is választjuk, a folyamat végeredménye ugyanaz lesz. Erről itt írtunk részletesen: Gyakori kérdések: hogyan működik az OTA frissítés?

A hivatalos iOS 11.2.5 buildje 15D60, ami megegyezik a legutóbbi bétáéval.

Ha valaki szeretné lementeni a 11.2.5 IPSW fájlját, az nyissa meg az alábbi cikkünket, amiből mindig a legfrissebb, az Apple által épp aláírt iOS-verzió IPSW-fájlja tölthető le: Gyakori kérdések: melyik iOS-verziót írja még alá az Apple?

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések

Ha a frissítéskor hibával találkozol, akkor pedig ezt a cikkünket érdemes megnézni: Leggyakoribb iTunes hibaüzenetek

Ezen túl a másik fontos cikkünk a használat közben felmerülő hibák lehetséges megoldásairól: Gyakori kérdések: mit tehetünk, ha furcsa dolgokat produkál a készülékünk?

Linkgyűjtemény

Az iOS 11-ről szóló összes cikkünk megtalálható az iOS 11 címke alatt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

65 Comments

  1. Nem semmi, hogy milyen naprakészek, pontosak és gyorsak vagytok… le a kalappal..ez tetszik????

  2. Akkor holnap vagy szerdán jöhet a 7.3.0 beta 1. 🙂 (vele együtt az akku állítási lehetőség)

  3. mondjuk pont azt hittem hogy ebbe már bele rakják az akku kapcsolót és nem vicc ez az egész kezd tele lenni a hócipőm.

  4. Pont arra van szükségem, higy a Siri felolvassa nekem a híreket Angol nyelven! De az nem gáz, hogy az időjárás app és a widget soha nem egyezző értéket mutat.Több mint 4-hónapja nem sikerült javítani ezt a hibát? Hát most volt elég! Viszlát iOS!

  5. @szorian: nem volt szó arról, hogy a 11.2.5-be tenné ezt bele az Apple.

    @Balogh Ádám: jelezted az Apple felé az általad tapasztalt hibákat?

  6. 11.2.5 kb ezt is javította, hogy egyezik az időjárás app és widget.. 🙂 Legalábbis 3.-4. béta óta kb mindig jó.

  7. Hiányozni fogsz Ádám 🙂

    Amúgy nekem megszünt ez a problémám. Pedig az Apple a hibabejelentésemre külön reagált.

  8. szifon X … arcfelismerő gyorsabb lett…. sokkal… nagyon sokkal… gyakorlatilag azonnal reagál..

  9. @Balogh Ádám: Felesleges ezen idegeskedni. Ez a bug már az ios 10-ben is benne volt (iPhone 5s).:) Többször jeleztem is. Annyi vigasztaljon, hogy androidon is gyakran ezt csinálja (huawei m3, Android 7.1), annyival fűszerezve, hogy ott az óra widget is képes megállni.:)

  10. @szorian: Mondjuk erről pont szó sem volt, hogy ebbe teszik bele.

  11. Most akkor mi van ebbe ami jó?

  12. Erről nincs külön cikk, de High Sierrára is érkezik, egy majdnem másfél órája érkező frissítés! 1.97GB

  13. Oppsz, sorry,az előző valamim miatt, túl régi az app. Lol. Azt próbáltam írni, hogy a hócipőm lett tele, hogy i6-on még mindig szar az egész rendszer. Elővettem a régi 5S-t 7.1.2-vel és az 5-öt 6.1.3-mal és állva hagyja a 6-ot mind a kettő. Katasztrófa az egész. Még az akksi is jobban bírja az 5-ben, pedig az már lassan 5 éves telefon(a 6-ban 90%-os)

  14. @Lajhar: Az amúgy elég érdekes, hogy csak egy hibát javít és így is 2GB. Egyéb kérdés: Mac-re akármelyik OS-t fel lehet telepíteni ugye?

  15. Ez az imessage sorrend hiba nekem is megvolt, néztem is, hogy komolyan, itt tartunk, hogy időbélyeg alapján nem tudunk lerendezni üzeneteket, az nagyon gáz volt…
    Amit viszont nem értek, hogy az SE-nél ez az unlock animációs hiba nem tűnik fel senkinek sem? Szerintem ios 11 óta a rendszerben van és képtelenek voltak kijavítani ilyen vicc hibát.
    Kicsit olyan érzésem van, hogy minden kijavított hibára jön egy új hiba, így kb lyukat lyukkal tömnek, sosem lesz fullos egy főverzió már…

  16. Ezt a véleményedet nem tudom mire alapozod, mert nincs igazad. Én iPhone 6S-ről váltottam Galaxy S8-ra és az égvilágon semmi baj sincs vele. Amióta váltottam megszűntek az idegesítő bugok. Én tapasztalatból beszélek. És te?

  17. Nem is értem a problémátokat, a widget és az időjárásapp nem egyezik… lol….

    Nálam amúgy 8 Plus-on rendben van, este felpattintottam, gyors, laggmentes, gondolom az aksival sem lesz gondom

    Egyébként azt érzitek, hogy pár éve egy új frissítés cikknél egy éjszaka alatt 60-70 komment simán összegyűlt, reggelre kb csak a szifon.com-ról megtudtam az adott verzió minden bugját. Mintha kicsit visszaesett volna az érdeklődés az Apple irányába, de, ha ilyen trehány a cég, meg is érdemlik. Remélem, hogy belebuknak az aksigétbe

  18. Én sem linkelek ilyen és ehhez hasonló cikkeket mint például “Az iPhone X nem éri meg az első szülinapját”, mert úgy gondolom, hogy ezeknek a közösségi oldalaknak arról kellene szólni, hogy kinek mi a tapasztalata, illetve ha belefutott valami hibába, vagy bugba, akkor mi volt rá a megoldás, maga a végfelhasználó tud-e valamit tenni annak érdekében, hogy megszűnjön.

  19. Rossz hirem van. Nagyon nem!

  20. Nekem a watch nem akarja beadni az updatet, csak annyit ír hogy frissítés keresése ???? már volt restart is mind órán mind telefonon és akkor sem

  21. iPhone 6S, 11.2.2-ről váltva sokkal gördülékenyebb, nekem egykét animáció szaggatott, most minden folyamatos és gyorsabbnak is érződik tőle a telefon.

  22. @expa: Szarabb? Lehet de ott én döntöm el, hogy mit kapcsolok ki-be és milyen formán szabhatom személyre a telót.

  23. Sziasztok. Van egy idevágó és egy nem idevágó hozzászólásom. Ez a mostani frissítés vissza adta a 10.33.ban tapasztalt gyorsaságot az IPhone se készülékemnek. Az IOS 11 nagyon lelassította, de most jónak tűnik. A következő egy kérdés lenne hozzátok. A Telekomnak van egy nem stabil szolgáltatása a volte szolgáltatás, amit szívesen használnék, de nem igazán stabil. Ha bekapcsoltatom a kártyámon nem minden hívás érkezik meg, de ilyenkor igazán tiszta a vonal. A folyamatos bekapcsolás nem megy, mert sokan panaszkodnak, hogy nem tudnak felhívni. Ez egyértelmű a Telekom hibája. Ami viszont ebben a vonatkozásban az Apple.re tartozna, az, hogy ennek úgy kellene működni, hogy ha kikapcsolom a 4G hangot a telefonomon, akkor egyértelműen kikapcsolom a volte hívásokat. Tehát hiába kapcsolom ki, vagy be a 4G hangot ez nincs kihatással a volte szolgáltatásra, vagy is csak a Telekom által ki és bekapcsolás van rá hatással. Ezt szeretném tudatni az Apple felé, de sajnos akkora Angol tudásom nincs, hogy ezt a kicsit bonyolult műszaki problémát Angolul megírjam nekik. Hogyan tudnám ezt a volte szolgáltatással való problémámat eljuttatni nekik? Köszönöm, hogy elolvastátok hozzászólásomat. Látássérült vagyok, beszélővel használom a készülékemet. Ha ezzel kapcsolatban valakinek akad felém kérdése írjátok meg nyugodtan.

  24. @Teewine:
    Abszolút tapasztalat. Utálom a drid rendszerét. Sokkal több bug van benne, nyitottabb, lassabb. Hadd ne soroljam. Használd egészséggel…

  25. @ef-dani: Azt mondta Tim hogy a következő frissítésben benne lesz nekem ez a következő nem a 11.3

  26. @expa: Az a baj, hogy hiába írod nekik ezt le, mindegyikük a saját tapasztalatával jön, hogy így meg úgy. Én csak a környezetemben dolgozók és a barátok haverok révén látom amit és azt nepi szinten, hogy mikkel szenvednek és nem a hozzánemértésük révén, mert legtöbbjük szakmailag is ott van, sőt ügyfeleknek androidból képzéseket is ad pár, hanem mert ez a szitu, hogy ahogyan írod is van vele nyűg bőven és én inkább élek ezekkel a “nyavalyás” iphone-okkal, amik többeknél nem is működnek, sőt szinte már állnak annyira belassultak az akkucsere ellenére és fagynak meg stb, csak nem vágom miért is nem filóznak el azon másoknál miért is műxik rendesen azonos telón azonos rendszer. Szerencsére az utóbbiból van több és ezért nem bukik az “akkugate”-be bele a cég, ami még mindig jobb mint amibe a samu sem bukott bele, pedig ott gondolom pár kigyulladt autót és házat stb is ki kellett fizetni a pereken megnyert plusz kártérítéseken kívül, ami mint tudjuk csak nálunk szokott semmit sem érő lenni.

  27. @mrteddyx: nekem 11.1 óta benne van előtte nrm volt gáz vele, azóta egyre kisebb arányban akad be. Mostmár csak 10-ből 2-szer. 11.3-ban ne adj Isten teljesen el is tűnik.

  28. @Gunar: Ja ami kimaradt, hogy nem az 50e Ft-os kategóriájú droidokról beszéltem, hanem szinte mind a legújabb csúcs vasakkal vannak felszerelve és mielőtt vki feltenné a kérdést miért is nem vesznek példát rólam és térnek át iphone-ra/IOS-re, hát mert pont a speciális felhasználási helyzeteik miatt amiket sajna IOS-n nem érhetnek el, vagy nem olyan használhatóan és ez köszönhető az app gyártók hanyagságának talán, mert pl mikrotikre nincsen értelmes app a store-ban, a Dude is hasznavehetetlen, pedig azonos aki kiadja, csak sz@rik rá hogy IOS-en esetleg nem használható vmiért. Sorolhatnám még pl sok magyar fejlesztő is csak androidra fejleszt appot, nem foglalkozik vmiért az IOS-el. pedig lehet egy oda megírt jól működő app jobban eladható lenne, hiszen én sem vagyok gazdag, de ha jobban teljesít egy fizetős app mint amit free el lehet érni azonos célra akkor inkább megveszem és nem kötök kompromisszumot.

  29. Nálam semmi hiba!
    Frissítés után egy icloud hiba futott be, vagy csak utána vettem észre. Alap tárhelyem van, frissítés után jelezte az icloud hogy megtelt a tárhelyem. Dokumentumok elfoglalt majdnem 3 gigát, viszont gyakorlatilag üres volt! Ma felhívtam az Apple támogatást, kb 10 perc alatt megoldották. Mivel nem beszélek valami jól angolul, így a magyar Úr segített fordítani. Egyszerre hárman voltunk vonalban. Készséggel, azonnal megoldották. Nagyon kedvesek voltak!
    Aki váltana droidra, tőle kérdezem, ilyen jellegű támogatás ott is van?
    Nekem semmi gondom ezzel a frissítéssel!
    Tökéletesen fut minden!
    Iphone 7

  30. @szorian: Nem, Tim azt mondta, hogy a jövő hónapban esedékes fejlesztői betában lesz benne.

  31. 5S-re feltettem, kevesebb az akadozás, így pár óra használat után.
    Talán olyan lehet érzetre mint a 10.3.3

  32. Ugyan ez a tapasztalatom nekem is!

  33. Esküszöm a frissités óta már a mikróm is lassabban müködik.

  34. Nehanyan jelentkeztek olyan hihetetlennek tuno hibaval neha, hogy fogom fejem-labam ???? esku megertenem, hogy fel lenne haborodva a nep, hogy nem lehet telefonalni a telefonnal, az nagy hiba lenne, de az hogy a weather app 4 fokot mutat, mig a weather widget 5 fokot? Ez nem hiba, csak a szarnak a b*szasa ???? annyira el vannak kenyelmesedve itt a nepek, hogy a rossznak sem tudnak orulni… nem eltetek a volt szocializmusban, pedig nem artott volna.

  35. @zsoxxa:
    Ez a weather hiba engem is padlóra küld…! 😀 Komolyan ezen akadunk fenn, hogy 1 fok eltérést mutat!!??? Huhhh van baj egyeseknél. Értem én hogy megvette mindeni aaz okost de ilyen apróságokon ne akadjunk meg. Nekem pl. nyitásnál akad 1x-1x ( 11.2.1. alatt) de semmi komolyabb hibába nem futottam bele.
    Ami meg ezt a folytonos akksi és teljesítmény mérését illeti esküszöm dezsávűmm van az adnroidosoknál láttam ilyet. Kezd egy kicsit elmenni a dolog itt is.
    Akinek nem felel meg az iOS van választás, de szerintem itt elég sokan vaygunk akik szeretik még a hibák ellenére. A testreszabást illetően meg akkor droid. Én nem vágytam rá soha, tökéletesen kiszolál sz iOS.
    Örülök hogy váltottam 4 éve apple-re, nem bántam meg.
    Ez a frissítéssel semmi gond eddig, és nem akad már a nyitás sem. (I7)

    Nem szeretnék senkit megbántani a hozzászólásommal, mert akinek nem inge….. 🙂

  36. Na, most már megnéztem én is az időjárás appot, hogy mi ez. Életemben először. Érdekes, szép dolog.

  37. @MattLeBlack I7: Akit zavar az használja az időképet ott nincsen eltérés, talán, de a beépített esetében is addig van eltérés míg nem frissül a widget, vagy el nem indul az app és akkor azonnal frissül az is, legalábbis nálam (SE) mivel sztem mindenkinél úgy van beállítva, hogy csak az alkalmazás használata közben használjon gps-t és így az is csak akkor frissít, ezért is a különbség sokaknál.
    Amugy meg sok android tulaj örülne ha ennyi lenne a legnagyobb problémája és még nagyobbak esetén sem váltanak, mert ők azt szeretik/szokták meg. Aki meg emiatt vált droidra az ott biztosan hazaér, mert ő is droid! 🙂

  38. Szerintem is kb ennyi a baj a widget és az app között, hogy a helyzetmeghatározás csak használatkor kapcsol be. Nekem be van állitva, hogy mindig használja és még sose bolrmt eltérés!

  39. sose volt elérés

  40. eltérés. Csak sikerül 🙂

  41. Ezzel a frissitéssel mintha gyorsabb lenne az 5s-em.

  42. Kosz a semmit srácok hiába írtam semmi reagálás, csak a rinya megy!

  43. iPhone X
    “Arcfelismerő gyorsabb lett” ???
    ????

  44. @D.j. Tymo: és a telefonodon a legfrissebb iOS-verzió van? de egyébként ezt ennyiből senki nem fogja tudni megmondani, hogy mi lehet.

  45. Még mindig inkább az IOS, egy kicsit akadozva, – ami szerintem marhára nem vészes-, mint a Droidos katyvasz! Még a kinézetétől is viszketek! 😀

  46. @szorian: Az erről szóló cikkben ez volt. : “Ez valószínűleg az iOS 11.3 lehet majd, aminek az első béta verziója februárban jelenhet meg.”

  47. @Jadeye igen a legfrissebb

  48. @D.j. Tymo: ellenőrizd, hogy nincs-e bármi béta profil telepítve az órára – ezt a Watch appban tudod megtenni. ha van, akkor az okozhat ilyet, ez esetben azt a profilt le kell törölni, és újraindítani az órát.

  49. SE frissítését követően a telefon hívást néhány másodperc után bontotta.
    Többszöri próbálkozáskor is, következetesen.
    A teljes kikapcsolás majd bekapcsolás segített rajta.
    Talán valami windows kódrészlet keveredhetett az iOS-be 🙂

  50. Amit most írok, tutira nem ide való, csak kapcsolódik. Ha gondolod töröld, vagy helyezd át Jadeye.
    Valójában semmi új.

    Frissítéskor is kb. az asztali gép LAN sebessége használható a telefon, internet megosztással, lighting kábelen keresztül.
    ——–
    Rendszerbeállítás / Megosztás /
    ——–
    Internetmegosztás
    ——–
    Kapcsolat megosztása: Ethernet
    Igény szerint bejelölve:
    x – iPhone USB
    x – iPad USB
    ——–
    Azoknak is ajánlható, akik kevesebb WiFi sugárzásra vágynak.

  51. Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Van egy jo kis szifonom i6s, 11.1 el fut most. Bőven kibír egy napot átlagos hasznalattal az akksija, ja és iagazól minden hibátlanul műkodik rajta. És a kerdesem az lenne, hogy érdemes vagy inkabb ne frissítsek 11.2.5 re igazabol az akku időre lennék kivancsi, hogy javulna e. Köszi előre is a tippeket/válaszokat..:)

  52. 5s-en 11.2.5 fut 2 napja.
    Azt a hibát vettem észre, hogy nincs zárolási hang, billentyűhang, számológép hang.
    Kikakcsoltam a hangokat, majd be, de így sincs.
    Újraindítottam a készüléket, így sem jó.
    A többi hang jó.
    Van valakinek ötlete?

  53. iphone 7el próbálta valaki?nem merem feltenni::D

  54. Sziasztok.
    Ritkán írok (talán eddig még egyszer sem), de most kinyílt a bicska a zsebembe…
    Megjelenés másnapján reggel frissítettem én is.
    Azonos használat mellett nagyjából felére esett az akku használati ideje.
    Eddig egy napot kibírt úgy, hogy nap végén 60-70%-on volt az akksi.
    Most jó ha 30-35%-on van.
    Kezd tele lenni a hócipőm ezzel a szerencsétlenkedéssel.
    Ráadásul visszaállítani sem tudom, mert hogy is mondjam nem értek hozzá. (Olvastam a GYIK.-ot mégsem sikerült.)
    A 10.3.3.-at ha visszatudnám rakni, tíz évet adnék az életemből. 🙂
    Ja, a legfontosabbat elfelejtettem: SE 64Gb-os készülékről beszélek.

  55. @Zolivep: az Apple már nem írja alá a 10.3.3-at az iPhone SE esetén.

    ha viszont garanciális a készüléked, és tudod nélkülözni pár napig, akkor arra hivatkozva, hogy valami belső céges appot kell használnod, ami csak iOS 10.3.3 esetén működik megfelelően, kérheted az Apple-t, hogy tegyék vissza. itthon ezt a hivatalos szervizpartnereken keresztül lehet intézni: https://szifon.com/2017/02/21/gyakori-kerdesek-melyek-az-apple-hivatalos-szervizpartnerei-magyarorszagon/

  56. @Jadeye:
    Köszönöm a gyors reagálást.
    Igen, ezzel tisztába vagyok, hogy már nem írja alá az Apple a 10.3.3-at.
    De mégis, milyen appra hivatkozzak? Gondolom megkérdezik tőlem, hogy mégis mi az?
    A másik bukkanó: Szombathelyen lakok. Hogy juttatom el hozzájuk a készüléket?
    Telefonon hívtam őket még korábban egy másik ügyben: Az autómban van egy Pioneer fejegység. IOS 10.xxx verziókkal tökéletesen működött. Ment a navigáció (Waze), és egyéb más dolgok. IOS11 óta nem hajlandó kommunikálni a két készülék. Erre egyébként a Pioneer hivatalos oldalán is azt javasolják, hogy használjak IOS10-et. Kérdem én hogyan?
    https://www.pioneer-car.eu/eur/ios11
    Erre azt mondták, hogy sajnos nem lehetséges semmilyen módon visszatérni az IOS10-re.
    Na ezért hőbörgök. Nem elég hogy megfosztanak egy 150.000.Ft- os cucc használhatóságától, még a telót sem tudom megfelelően használni, mert fél nap alatt leszívja az akksit.

  57. @Zolivep: ebben az esetben akkor egyszerűen hivatkozhatsz erre, hogy az autód fejegységével a frissítés előtt tökéletesen ment. esetleg hívd fel az Apple Supportot, elképzelhető, hogy küldenek érte futárt, de több nap az átfutása: https://apple.com/hu/contact

  58. @Jadeye:
    😀 Pont erre hivatkoztam és rendkívül kellemes hangnemben közölték velem, hogy nem támogatják már….

  59. Nekem is mintha gyorsabban merülne a készülékem mióta frissítettem, de ami még ennél is nagyobb probléma, hogy a ram kezelése nagyon rossz lett. Benne vagyok egy programban, lezár a készülék, feloldás után újra be kell töltenie minden programot,mert nem tud a háttérben már elfutni.Meg nem a program nyílik meg és úgy tölti újra, hanem kint vagyok a kezdőképernyőn, látom, hogy elvileg ott vannak a megnyitott programok a háttérben,de bármire kattintok, akkor újra betölti. Ez olyan esetben tud nagyon jó lenni,mikor írok pl egy üzenetet valakinek, de közben félbe kell szakítanom, és mire visszaérek addigra lezár és elfelejt mindent, és persze kezdhetnek előröl az egészet.
    Holnap lehet megpróbálom vissza rakni a legrégebbit amit még enged az Apple,mert nem azért cseréltem le annó a régit erre, hogy most ugyan azt csinálja ez is mint az. iPad Air2

  60. @flpman2:
    Nekem is ezt csinálja és sajna nincs rá gyógyszer! IOS11-el jött ez a szépség is!!
    Ezelött simán tartotta a hátérben az appokat, most mindent frissít!!

  61. Hello! Valaki tapasztalt még olyat ,iphone 8 nál, hogy egy két webes oldalon a kulzorral nem lehet bekatintani a felhasználó név vagy jelszó sávba? Pl telenor oldalán a bejelentkezésnél . 11.2.5 ios van a telón. Iphon 5s -nél nem csinálja . Azon is a 11.2.5 van.

  62. iphone 7 re frisitett valaki?nem merem feltenni :S

  63. 6s esetén valaki tapasztalt olyan hibát hogy beállítások megnyitása, bal oldalon végig egy fekete csík látható! Ami el is tűnik 1mp után! Valaki esetleg tudna mondani valamit?


Add a Comment