fbpx Skip to content

Mindössze két nappal az előző béták után az Apple elérhetővé tette az iOS 11.2.5, a watchOS 4.2.2 és a macOS High Sierra 10.13.3 újabb fejlesztői bétáját.

Az iOS 11.2.5 beta 7 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 4.2.2 beta 5 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS High Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió. A tvOS-hez eddig nem érkezett új verzió.

iOS 11.2.5 beta 7

Az új build verziószáma 15D60.

Újdonságok

Az iOS 11.2.5 beta 7-ben az alábbi, szembetűnőbb újdonságok találhatóak.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok, de frissítjük a cikket, amint kiderülnek! A build száma alapján ugyanakkor úgy tűnik, hogy ez már a kiadásra szánt változat lehet.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS 11-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t. Erről az Apple következő támogatási dokumentuma is részletesen beszámol: Béta verziójú iOS szoftver telepítése vagy törlése.

iOS 11.2.5 beta 7 letöltési linkek

Az iOS 11.2.5 beta 7 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 4.2.2 beta 5

Az új build verziószáma 15S542.

kiadási információk most sem árulnak el semmit, tehát marad a sablonszöveg, hogy ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A watchOS 4.2.2 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz.

macOS High Sierra 10.13.3 beta 6

Az új build verziószáma 17D46a illetve 17D2046a.

kiadási információk itt sem fednek fel újdonságot, de várhatóan ebben az esetben is a Spectre sebezhetőség javításáról van szó.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 11 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 11 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 11-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

27 Comments

  1. Sziasztok!

    Public beta profillal iphonon rögtön megjelent a frissítés, de Macbook-on nem jelenik meg az új béta verzó. Valakinek ötlet? Thx előre is!

  2. Bekerült egy plusz menüpont a beállításokba, Televíziószolgáltató néven 🙂 aminek gondolom csak kinn külföldön van bármi értelme

  3. @Gábor: az a menüpont már elvben az iOS 11.0 óta ott van. 😉

  4. @Jadeye: Tudom tudom benéztem xD később vettem csak észre, hogy azért került nekem oda az a menüpont mert (egy alkalmazás miatt) át volt állítva a lokációm külföldire ????
    Miután vissza állítottam el is tűnt

  5. Gyerekek, 3 napja nevetséges a telefonom. 88 % akksi állapotom van, iphone 6. 30-35% kal nem bírok ki kint a “hidegbe” 0-5 fokba 7-8 percet telefon nyomkodással mert ennyi idő alatt kikapcsol! 🙂 nevetséges ez, ez a 3. iphone 6 eddig ezt nem csinálta egyiksem pedig aztán nem egyedi eset hogy hidegbe akarom használni. Szóval ez csak is az Ios 11nek a hibája!

  6. @mightymo3: az akkud állapotát te magad is leírod, de ettől még a fenti cikk béta iOS-ről szól, aminél nem várható el a normál működés. tedd vissza a 11.2.2-t, és esetleg cseréltess akkut. átmenetileg egy tok is segíthet a dolgon.

  7. Egy spéci linkkel megint ki lehet akasztani a rendszert, ha üzenetben elküldik: [Link törölve.]
    Ez a béta lehetséges, hogy tartalmazza a javítást (nem próbáltam).

  8. @rgbx: a fejlesztője már régen letörölte a fájlt, így már hiába küldözgeti bárki az adott github linket, az 404-es hibaoldalra fut, és így nem történik már semmi.

  9. Mitől hízott ez ekkorára? Majd 2Gb ?/

  10. @Gunar: jövőhéten valószinűleg kiadják.q

  11. Ez nem a béta miatt van pláne nem béta 6nál mert nekem mèg csak az van fenn, cseréltessek akkut mikor 88% aztán lehet majd ha 98% lesz akkor majd azt mert az sem jó. 35% veszt a még csak nem is annyira hidegben. Ez csak szándekos lehet az appletől! Kérdésem pedig lenne egy hogy lehet ha lehet vissza tenni ios 10.3.3?

  12. Nyilván az Apple a balhé közepén (amikor nem tud elég aksit szállítani) még beszopatja magát, hogy még több készülékkel legyen gond. Az biztosan nem számít, hogy a hideg nagyon rosszat tesz az amúgy is már gyengélkedő aksinak.

  13. Amúgy az tényleg érdekes hogy 88%-os akkunál cserélni kellene az akksit.

  14. Az akksival egy baj van, túl kicsit rak bele az Apple, épphogy bírja a készüléket ellátni, legalább 3000mAh kellene.
    Nem lenne ennyi gond vele.

  15. Az Apple Watchra miért nem tudom frissíteni sosem a Bétát?
    A telefonokon abszolute ok, a profil le van töltve, azonban a mindig csak a normál frissítéseket látom, a beta nem jelenik meg!
    Mi lehet az oka?
    Köszönöm

  16. Fura. Letöltötte a frissítést de nem telepíti mert nincs internet kapcsolat. Pedig van. Reboot sem segített.

  17. @mightymo3: ez a cikk a bétáról szól, tehát semmi másra nem lehetett gondolni, minthogy a bétával tapasztalod ezt, hiszen ennél a cikknél szóltál hozzá. szerintem cseréltess akkut. attól, hogy 88%-osnak írja bármi, még lehet cellahibás, amit semmi nem fog kijelezni.

    @Pál László: az Apple Watch-hoz a fejlesztői watchOS béta profilt kell telepíteni az órára. ez a profil van telepítve az órádra? a watchOS-ből nincs nyilvános béta.

  18. @Pál László: Na ja ahogyan fentebb írta a mester, csak kihagyta, hogy nem lehet utána visszatenni a hivatalosat, azaz marad a beta ameddig ki nem jön egy mindenkinek elérhető verzió, de cserébe rendszerint jó szokott lenni.

  19. Az apple kezdi keadni a szintet, x-en a 11.2.2 annyira tele van buggal hogy az nemigaz… faceid-t viszont jól összekalapálták, nagyon jól működik.

  20. @Jadeye: Persze, de nem azt a linket másoltam oda, hanem az erről a hibáról szóló cikket, amiben az is benne volt, hogy az Apple elismerte a hibát, és ígéretet tett a javítására. Attól, hogy az illető letörölte az oldalt, még más létrehozhat hasonlót, és létre is fog, ha nem lesz kijavítva a probléma.

  21. @Kigyosi: nem szukseges okoskodni, nem kell urkutatonak lenni hogy megallapitson ez ember 1-2 trivialis fizikai osszefuggest! Nyilvan az applenek mas tulajdonsagok voltak fontosabbak azert dontott, ahogy.

  22. A 88% aksi allapot az hany ciklus lehet? En ugy tudom hogy ez az allapot eleg sokaig van 90-95% folott es mikor 90 ala megy akkor rohamosan fog romlani az allapot ezert a kikapcsolas is. Szerintem egy toltesi ciklus szam ellenorzes utan eselyes hogy tenyleg cserere szorul.

  23. Ha 2GB a meret akkor 99% ez a vegleges. 11.2 eseteben is igy volt..

  24. Sziasztok. Home gomb folyamatos nyomvatartásánál most nincs voicecontroll vagy mi.


Add a Comment