fbpx Skip to content

Idén is elindult az Apple aloldala, ahol ajándékötleteket adnak nekünk, hogy milyen termékeket, kiegészítőket vásároljunk tőlük az ünnepekre.

Ünnepi ajánlatok az Apple-től

Az elsők természetesen az iPhone 8, 8 Plus, valamint az iPhone X: korábban már mindkét típust teszteltük, így ha el szeretnéd olvasni, hogy mi a véleményünk róluk, akkor kattints ide az iPhone 8, ide pedig az iPhone X teszthez. Ha lentebb görgetünk, akkor az AirPods-ba, és az új iPhone 8, illetve X tokokba botlunk, amikről ugyancsak írtunk már itt a Szifon.com-on.

Ajándék lehet egy Apple Watch is, mely jelenleg a 3. generációnál tart. A legújabb Apple Watch-ról ebben a cikkben írtunk, és ha nem tudod, hogy melyiket vásárold meg, akkor pedig ezt a cikket érdemes elolvasnod: LTE Apple Watch Series 3, Series 2, 1, 0 vagy használt Apple Watch?

Az Apple szerint az iPad Pro is ideális választás, és az ahhoz tartozó kiegészítők, valamint a 4K-s Apple TV is. Az Apple TV-t egyáltalán nem tartjuk rossz ajándéknak mi sem, hiszen az elmúlt 2 évben mi is megajándékoztuk 1-1 olvasónkat vele, illetve most már az HBO GO szolgáltatás is elérhető rajta.

Apple TV 4K

Végül pedig az új, Touch Bar-os Retina MacBook Pro-kat ajánlja, bár ezekért már tényleg komolyan a pénztárcánkba kell nyúlnunk, főleg, ha ajándékba lesznek. Olvasd el a tesztünket róla: 2016-os és 2017-es Touch Bar Retina MacBook Pro teszt.

Amennyiben szerényebb büdzsével rendelkezünk, az iKiegészítőknél is elérhető már a karácsonyi lista, nézd meg, hogy ők mit ajánlanak az ünnepekre.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Hát igen, én legszivesebben csak Apple ajándékokat kapnék és adnék

  2. Szintén.


Add a Comment