fbpx Skip to content

A hétvégén került megrendezésre az Audio Video Trend & HiFi Show, amin én is részt vettem. Minden évben kinézek, hogy milyen újdonságok vannak, és nem csak a High-End részen érdemes nézelődni, hanem sokszor olyan kiegészítőkkel, fülhallgatókkal is találkozom, amiket később nektek is be tudok mutatni.

Muzix akció

Idén is ellátogattam a Muzix standjához, akiktől már számtalan terméket teszteltünk, utoljára a nagy népszerűségnek örvendő a SoundMAGIC E10BT-t. Egyre több mobiltelefon készülék hagyja el a jack csatlakozót, így a vezeték nélküli fülhallgatók és fejhallgatók az irányába tartunk jelenleg, és ezzel kapcsolatban két középkategóriás terméket is bemutatok majd novemberben. Térjünk vissza az akcióra, ezen a héten számtalan termék 20-30%-os kedvezménnyel.

Ezek közül külön kiemelném az RHA T10i-t, és a GGMM M3-at, amiket korábban mi is teszteltünk már:

A Muzix oldalán minden termék mellett megtaláljuk a kedvezményt, illetve az annál használható kupon kódot. Így csak tegyük a kosárba, amit szeretnénk és használjuk a kedvezményre jogosító kupont. Néhány termék csak a készlet erejéig érhető el akciós áron, érdemes gyorsan lecsapni rájuk. Kattints ide!

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Végre van, ahol tényleg érdemi kedvezmények vannak. A Muzix tényleg brutál jó árakat ad most!

  2. Kár, hogy az Audiofly fülesekre nincs akció. Kint voltam ezen a HIFI SHOW-n és számomra az nagyon pozitív meglepetés volt, csak úgy hüledeztem. Szerintem van olyan jó mint egy jó shure.


Add a Comment