Új iPhone hátteret keresel? Itt van majdnem 1000 kép!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Háttérképet szinte bárhol talál az ember, itt a Szifon.com-on is szoktunk írni olykor háttérképekről, illetve az Apple is szokott új háttereket berakni egy-egy iOS frissítéskor.

Mondjuk az a kedvencem, amikor a háttér nem érhető el, csak az új készülékekre, de ebbe most ne menjünk bele. 🙂 Szóval maimoolee feltöltött egy válogatást az imgur-ra, ami közel 1000 képet tartalmaz. Ez azért egy elég tetemes mennyiség, így szerintem bárki találhat magának olyan hátteret, amire a jelenlegit lecseréli.

A képeket ide kattintva lehet megnézni, de azért mobilnetről óvatosan. A Szifon.com-on pedig az alábbi cikkeket érdemes elolvasni, ha egyedül, vagy válogatott háttereket keresünk:

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Az egyik legnagyobb hülyeség az iphone-ban hogy ezeket a képeket a családi fotók közé teszi. Miért nem lehet egy mappát neki létrehozni és oda tenni?

  2. @expa: letöltöd a háttérképet, beállítod, letörlöd a képet a filmtekercsből. a filmtekercsben az összes fotó és videó benne lesz, azért filmtekercs. logikai mappákat létrehozhatsz, de a filmtekercsben ettől még ott fognak maradni, mert az az összes tartalmat jeleníti meg.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!