fbpx Skip to content

Még májusban számoltunk be nektek a NASA sugármeghajtási laboratóriumának (Jet Propulsion Laboratory – JPL) design csapata által készített számos látványos retro hatású plakátról. Ezek az alkotások azt mutatják be, milyen is lehetne, ha benépesítenénk a Naprendszert. A képekről akkor a feliratokat eltüntettem, hogy háttérképnek alkalmasak legyenek. Rengetegen töltötték le azóta a háttérképeket.

nasa-wallpapers-2-cover

Aki szokta követni a tudományos híreket, az biztosan hallotta, hogy a NASA egy jókora pénzösszeget kapott a 2017-es évre az amerikai kongresszustól. Amit cserébe viszont többek közt elvárnak, az az, hogy 25 éven belül embert küldjenek a Marsra. Ennek apropójából újabb remek plakátokkal rukkolt elő a csapat, melyeket most is megfosztottam a feliratoktól, hogy háttérképnek alkalmasak lehessenek.

nasa-mars-wallpapers

A képek igazán nagy felbontásúak (4500x7200px), így bármilyen készüléked is van, nyugodtan használhatod őket, még a 12,9”-es iPad Pro-n is. A háttereket a fenti képen látható sorrendben tölthetitek le, (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8) vagy innen egyben. Akinek viszont az eredeti fájlokra van szüksége, mert nyomtani szeretné őket, az erre találja a csomagot.

Neked melyik a kedvenced?

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. 01, 08


Add a Comment