fbpx Skip to content

Mondhatni sűrűn szoktunk háttereket megosztani itt a blogon. Most egy ezzel kapcsolatos alkalmazást szeretnék bemutatni nektek.

Screen Shot 2016-01-26 at 14.05.55

A WLPPR nevű app egyedi háttereket kínál nekünk, amik műholdfelvételek a bolygónkról vagy például a Marsról.

Az első szekcióban 69 képet találunk, amik a Földünk 1-1 részét mutatják meg műholdnézetből. Ezek főként színes képek: sokszor találkozhatunk a tengerekkel, illetve hegységekkel, amik leginkább az absztrakt stílust juttatják az eszembe. A második ingyenes album a Marsról szól, 1 megosztásért cserébe abból albumból is ingyen tölthetünk le képeket.

image2 image5

Az alkalmazás egyébként nem csak képekből áll, hanem számos funkcióval is rendelkezik. Ilyen például a háttér előnézete. Amennyiben rámegyünk egy képre, a jobb oldalsó kis szem ikon használatával láthatjuk, hogy például az ikonokkal hogyan fog kinézni az adott háttér.

Akár kedvencként is lementhetjük a képeket, illetve minden háttér alatt találhatunk egy pár soros információt. Az alkalmazás ingyenes, de 0.99 eurónként megvásárolhatjuk a többi albumot.

[appstore id=”991182525″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Magyar szolgáltató telefonja nem tud magyarul?

  2. @White64GB: Beállítások, Általános, Nyelv és régió, Az iPhone nyelve, és kiválasztod a neked tetszőt. az lenne csak a szép, ha nem lehetne átállítani a nyelvet. ilyenre példa talán csak a mobiltelefónia elején volt, de a főbb nyelveket már akkor is támogatták a készülékek.

    az iOS által támogatott nyelvek között a magyar csak az iOS 4.0 óta van jelen hivatalosan.

  3. Úgy értette, hogy a fenti screenshotok angol nyelvűek…

    Amúgy én kezdetektől angolul használom semmiért se állítanám magyarra…

  4. Elég lehúzós

  5. Hááát…izééé…meg hogyishívják…meg mittomén…
    Mit jelen az, hogy “screenshot” ?
    Nekem eszembe nem jutna hogy megpróbáljam hángérienre állítani a telefonomon a lengvigyt. A “szrkínsotokon” nem azért inglis a tekszt, mert a telefon van inglis lengvigyre állítva, hanem az “eplikésön” nem érteni hángérien. Vagy nem? Hát dehogynem. Ugye mennyire gáz !?
    Ilyet ki nem ejtenék a szájamon, hogy “képernyőkép” vagy “képernyőfotó” . Hát hogy nézne ez ki? Még a végén le is cikizne valaki.


Add a Comment