fbpx Skip to content

Viszonylag sokszor szoktunk írni cikket új hátterekről, legutóbb pedig Jason Zigrino háttereiről írtam, amik azóta is az egyik kedvenceim.

Néha alkalmazásokról is be szoktunk számolni nektek, ilyen például a klasszikus WLPPR, ha háttérképek közül szeretnék választani, akkor ezt szoktam elővenni. Én inkább a viszonylag letisztult háttereket szeretem, ezért tetszett meg most a GradientDaze nevű app.

GradientDaze

Az app indítása után rögtön 2 pöttyel találkozunk. Az első a felső színt, a másik pedig az alsót állítja, és ezeknek a kombinációival tudunk létrehozni olyan gradienseket, színátmeneteket, amik nekünk tetszenek. Ez végeredményben a világ legegyszerűbb alkalmazása, mellyel a tokunkhoz, ruhánkhoz, vagy akár a kiegészítőnkhöz igazodó hátteret hozhatunk létre egyetlen mozdulattal.

A GradientDaze ingyenesen letölthető az App Store-ból. Amennyiben tetszik, értékeljétek, és írjátok oda, hogy a Szifon.com-ról találtatok rá az alkalmazásra. 😉

[appstore id=”1185051865″]

Korábban írtam már a Blur alkalmazásról is, ami a másik kedvenc olyan appom, amivel háttereket szoktam készíteni egyetlen mozdulattal. Mivel azzal is hasonló képeket készíthetünk, ezért újra feleleveníteném, mit írtam erről az alkalmazásról.

Blur

screen568x568-5 screen568x568-6

Én nem szoktam a laptopokon pixelekkel játszani, leginkább az iOS 7 rendszer beépített háttereit használom, azonban az ikonok mögé mindig szeretek valami elmosott hátteret rakni. Ebben segít nekem a végtelenül egyszerű Blur app, amit alig 0.99 dollárért vásárolhatunk meg az App Store-ból. Egyszerűen imádom, mert az ikonok mögé mindig valami olyan háttér kell, ami alig látszik, hogy az ikonok és a háttér ne keveredjen össze. A zárolt képernyőre pedig mindig egy szép hátteret szoktam keresni, így most a Blur egyetlen kattintással az ikonok mögé tudja “varázsolni” a szép hátterem, amit én laptopon sokkal több lépésből tennék meg:

4

[appstore id=”637855838″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment