fbpx Skip to content

A héten bemutatásra kerültek az új MacBook Pro modellek, amik a jól megszokott módon rendkívül látványos háttérképekkel voltak demózva, köszönhetően a szebb, jobb, több színt megjelenítő retina kijelzőnek és az OLED Touch Barnak.

macbook-pro-event-wallpaper-cover

Az iDownloadBlog ügyeletes háttérkép-felelőse, Jim Gresham most is összegyűjtötte a Twitter közösség segítségével a mostani Apple eseményen használt háttérképeket. Nagyon sokan vagyunk úgy fele, hogy mikor az Apple új szoftvert vagy hardvert mutat be, amihez általában új háttérkép is dukál, azt mi egyből szeretnénk letölteni és használni már akár azelőtt, hogy az új terméket is beszereznénk.

A mostani eseményen két fő vonal volt háttérképek terén, az egyik a színes festékporos, robbanó képek, amik az esemény grafikáit is adták, akár csak egy color party a Szigeten. A másik vonal pedig a szintén rendkívül színes Ari Weinkle féle spirálok.

Color Party

A festékporos képeket az eredeti képekből a már megszokott módon @AR72014 készítette el iPhone-ra, de sajnos egyelőre Mac-re nem érhetőek el. Érdemes lesz talán később is visszanézni a cikkre, mert ha megjelennek ezek is, akkor ki fogjuk egészíteni velük a cikket.

ar72014_2016-oct-27

Bal, középső, jobb

ar72014_2016-oct-28

macbook-pro-event-flowers

És ugyanez ez iPhone-ra

Ari Weinkle spirálok

Ari oldalát érdemes megnézni, mert gyönyörű dolgokat készít ezeken a spirálokon túl is és szerintem érdemes a különböző közösségi és design oldalakon is követni, ha valaki néhanapján valami szépet is szeretne látni. Az alábbi háttérképek számítógépre 2560×1440-es felbontásban érhetőek, de aki iPhone-on szeretné használni őket, az megint csak @AR72014-nek köszönheti ezt.

ar72014_2016-oct-27-1-1024x485

Bal, középső, jobb

macbook-pro-event-wallpaper-ari-weinkle-spiral_1a macbook-pro-event-wallpaper-ari-weinkle-spiral_1b macbook-pro-event-wallpaper-ari-weinkle-spiral_2a macbook-pro-event-wallpaper-ari-weinkle-spiral_2b macbook-pro-event-wallpaper-ari-weinkle-spiral_3a macbook-pro-event-wallpaper-ari-weinkle-spiral_3b macbook-pro-event-wallpaper-ari-weinkle-spiral_4a macbook-pro-event-wallpaper-ari-weinkle-spiral_4b

Neked melyik tetszik a legjobban?

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment