fbpx Skip to content

Két héttel az iOS 10.3, a tvOS 10.2 és a macOS Sierra 10.12.4, és egy héttel a watchOS 3.2 első bétáinak megjelenése után az Apple hétfő este elérhetővé tette ezek második fejlesztői, majd kedden az iOS 10.3 nyilvános és a macOS Sierra 10.12.4 fejlesztői és nyilvános bétáit.

Az iOS 10.3 beta 2 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 3.2 beta 2 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, szintén a béta profil telepítése utána; tvOS 10.2 beta 2 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió.

iOS 10.3 beta 2

Az iOS 10.3 beta 2 build száma 14E5239e.

Újdonságok

Az iOS 10.3 beta 2-ben az alábbi újdonságok találhatóak az előző bétához képest.

A jelek szerint az iOS 10.3 beta 2-ben nincsenek szembetűnő újdonságok a beta 1-hez képest. Ha felfedeztél valamit, ami újdonság, akkor azt jelezd hozzászólásban! 🙂

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

iOS 10.3 beta 2 letöltési linkek

Az iOS 10.3 beta 2 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 3.2 beta 2

Az új build verziószáma 14V5214d.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A fejlesztői központban elérhető hivatalos changelog gyakorlatilag most is zéró hasznos információt tartalmaz, és egyetlen szó nem esik benne a tényleges változásokról.

A watchOS 3.2 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz.

tvOS 10.2 beta 2

Az új build verziószáma 14W5231d.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza. Természetesen amennyiben szemmel látható újdonságot fedezünk fel a bétában, frissítjük a cikket!

A tvOS 10.2 szintén APFS-re konvertálja át a fájlrendszert, erről itt írtunk részletesen: APFS – avagy mit rejt az Apple új fájlrendszere?

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs Apple TV-t támogatja.

macOS Sierra 10.12.4 beta 2

Az új build verziószáma 16E154a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A macOS Sierra esetén a Beta Access Utility-vel lehet engedélyezni a béta verzióra való frissítést.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 10 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 10 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 10-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 3-ról szólókat meg itt, a tvOS 10-ről készülteket itt, a macOS Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

31 Comments

  1. Nekem nem jön fel, se Air kettőn, se i7-esen, hogy lenne új verzió…pedig nem ártana, mert egy kalap f.o.s. volt 10.3 beta 1!! Normál animáció rossz, wifi rosszalkodik, akkumulátor sokkal rosszabb lett, csak, hogy a legidegesítőbbeket említsem.

  2. @Gergely Dallos: a nyilvános béta később érkezik. ez még csak a fejlesztői.

  3. Gergely Dallos: nekem rögtön felajánlotta , mondjuk én fizetek is érte fejlesztés miatt. Az általad leírt problémákon eddig úgy fest, hogy javított a béta 2, de ez persze majd csak pár nap használat után mondható el jobban.

  4. Fejlesztői beta profil ingyenesen itt:
    beta pont applebetas pont tk

  5. @Jadeye: Úgy emlékszem, hogy anno volt valami olyan gond ezekkel a kamu fejlesztői profilokkal, hogy az Apple kitilthatta a készüléket vagy az ID-t… időben kellett frissíteni, mert lejárt..? nem emlékszel erre? Köszi!

  6. @lalamper: ezek a fejlesztői profilok az Apple-től lettek letöltve, tehát nem kamu profilok. hogy az Apple tesz-e ezek ellen valamit, tehát visszaellenőrzi-e a készülék jogosultságát, azt csak az Apple tudja megmondani. amióta van nyilvános béta, egyszerűen lehet azt használni, és semmi gond nem lesz. totál felesleges ilyesmivel trükközni, nem múlik semmi azon, hogy csak egy nappal a fejlesztői után érkezik a nyilvános.

  7. @Jadeye: Persze, nem is a telefon, hanem inkább a waccs miatt kérdés ez.. tehát nem lehet belőle gubanc, letiltott készülék, lejáró SW..? 🙂

  8. Mióta elérhetővé vált az első fejlesztői béta profil, nekem az van és simán fut vele mindig a frissítés. Sőt az óra megvétele után 2 nappal már azon is béta ketyegett mint most is és eddig ott jó. Csak főként a kíváncsiságom hajt a betak használatában, mint most is a watch új betaja szinte már nem is fogyasztja az akkut (series1).

  9. @gunar: Na erre vagyok én is kiváncsi, meg az általános stabilitásra.

  10. Azt nem értem, hogy ha iwatch-ra már megjelent a cinema mód, akkor iphone-ra ios 10.3 beta 2-ben miért nem rakták már bele?

  11. @Mezo: azért, mert teljesen másról van szó. amire te vársz, az egyfajta dark mode, a Színház mód pedig: “bekapcsolja a Néma módot, és elsötétítve tartja a képernyőt, amíg Ön a képernyőre nem koppint, vagy meg nem nyomja a Digital Crownt vagy az oldalsó gombot.”
    https://szifon.com/2017/01/31/videon-a-watchos-3-2-es-uj-theater-avagy-szinhaz-modja/

    a 10.3 esetén egyébként csak pletyka volt, ami kapcsán eddig sem annak 10.3-ban való megjelenése, sem a béta elérhetővé válásának dátuma sem stimmelt.

  12. Sziasztok
    A watchoz is kell béta profilz telepítenem, hogy frissüljön?

  13. @Pál László Lackó: Igen, fentebb a link, ha érdekel. Én tegnap este felraktam (S2), ma reggel 7.30-kor vettem le a töltőről, még mindig 100% akksit mutat.. eddig nagyon jó, ha lehet ennek hinni.

  14. 6S gyorsabban merül a beta 2-vel.

  15. i7 baromira merul Beta 2-vel sajnos. :-/

  16. Nálam watch s1 kedd kb 11h óta most 38%

  17. S2 34 órával a teljes feltöltés után 44%-on!

  18. @lalamper
    Ezt is tudom telefonon keresztül?
    Nincs MAC-em
    S valamiért nem tudom letölteni

  19. @Pál László Lackó: Én telefonról látogattam meg a fenti linket, ott rögtön felajánlotta a profil telepítését a watchra. Feltette, restart és már elérhetővé is vált a beta.

  20. Fel van telepítve a Beta profil a watch S1-re, ugyanakkor mégsem dobja fel a frissítést.
    Továbbra is 3.1.3 (14S960)
    Nem értem miért.
    Rányomok, s továbbra is “naprakész”

  21. iOS Beta software profile

  22. 3.1.3
    Naprakész

  23. Download tools
    Azon belül Xcode_8.3_beta_ letöltés?
    Jó helyen vagyok?

  24. Download tools
    Azon belül Xcode_8.3_beta_ letöltés?
    Jó helyen vagyok?
    Nem hiszem el

  25. @Pál László Lackó: nem. az Xcode az nem watchOS. ha meg iOS béta profil van rajta, az nem a watchOS profil, tehát nyilván nem fog úgy a watchOS bétája megjelenni. külön watchOS béta profil kell hozzá, ott van a fejlesztői központban a watchOS béta mellett.

  26. Nekem ezeken a linkeken csak az a nyomorult Xcode letöltő jön be

  27. Sikerült egy teljesen más oldalról direktlinken keresztül

  28. @Pál László Lackó: a watchOS jelenleg fejlesztői béta, amihez a fizetős fejlesztői fiókkal való belépés után a letöltések között rögtön le tudod tölteni a béta profilt. a béta profil direktlinkje a cikkben is ott van. arra kattintva sehogyan sem tölti le az Xcode-ot. az Xcode nincs is linkelve a cikkben. nem tudom, mire kattintottál, de az 100%, hogy nem a watchOS béta profil volt.

  29. ios 10.3 beta 2 újdonság (Iphone 5S): beállítások, mobilhálózat, mobiladat-lehetőségek alatt nem választható 2G/3G/4G lehetőség sajnos…

  30. @Nagy Domokos Barna: a hiba nálad lesz, vagy a szolgáltatód beállításaiban, mert az opció továbbra is ott van. töröld a hálózati beállításokat.


Add a Comment