Videón a watchOS 3.2-es, új Theater avagy Színház módja

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple tegnap kiadta a watchOS 3.2 első bétáját, amiről már korábban is tudtuk, hogy tartalmazni fogja a Theater avagy Színház módot.

Ezt az Apple végül Színház módnak nevezte el magyarul, és a következő funkióra képes: “A Színház mód bekapcsolja a Néma módot, és elsötétítve tartja a képernyőt, amíg Ön a képernyőre nem koppint, vagy meg nem nyomja a Digital Crownt vagy az oldalsó gombot.” A 9to5mac készített egy rövid videót is amin látható ez, így akik vizuális típusok, alább megnézhetik.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Ez a funkció hasznos lehet az óra tulajdonosoknak, de mint sokan várták, még ha csak esztétikai szempotból is ezzel nem tudjuk a készülékünk menü rendszerét feketévé változtatni (ha elérhető lesz ios-en) mint a Cydiás dark móddal?

  2. @ef-dani:
    Így van, arról nem is beszélve, ha lesz is akkor teljesen leveszi majd a kijelző fényerejét, tehát aki fekete menüvel akar villogni, max sötétben tud majd, mert nappali fényben valószínűleg olvashatatlan lesz…

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!