fbpx Skip to content

Még nem telt el egy hónap, hogy az Apple bemutatta az iPhone 7 és 7 Plus modelleket, illetve az Apple Watch Series 2-t.

macbook_oled_hajek

A legfrissebb pletykák szerint októberben ismét számíthatunk egy termékcsalád frissítésére, pontosabban a MacBook Pro modellek kerülnek most a célkeresztbe és az Apple ezeket tervezi frissíteni, amint lehet.

Az új termékcsalád a korábbról ismert egyedi, OLED funkció sorral bővülhet, tehát a legfelső F billentyűk helyére egy érintőkijelzős OLED panel kerülne. Ez persze nem fosztana meg minket az F billentyűktől, hanem számos más funkciót is tervezhetnek majd a fejlesztők arra a felületre. Ez szerintem egy teljesen új irány a laptop piacon, és bár korábbról is voltak már hasonló kezdeményezések, az Apple szokása szerint tökéletesre fejlesztheti ezt.

27292118000_49f9dbc770_b

Tehát az eddigi információk alapján a cég az októberi hónapban kiadhat egy frissítést, amibe a fenti OLED kijelző belekerülhet, és ezzel együtt számíthatunk hardveres frissítésre is, processzor, esetleg memória, háttértár szinten. Számomra egyelőre ez egy nagy kérdőjel, mivel ilyet még nem láttuk az Apple-től, de ha tényleg jól megcsinálják és a fejlesztők is ráharapnak, akkor egy igen jó dolog lehet majd ez a plusz “kijelző”.

Ti mit gondoltok erről?

Korábbi cikkeink ezzel kapcsolatban:

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. az utóbbi években minden “kiszivárgott”, szóval lesz és végre vmi “innováció”… :O

  2. Az mennyire valószínű hogy az új méretek 14 és 16 inch lesznek? Valahol olvastam erről és örülnék a 14 inch-nek.

  3. @Patrik9208: meglehetősen furcsa lenne, ha az évek óta megszokott 13″ helyett 14″, 15″ helyett meg 16″ lenne. persze lehet, hogy a 11-13-15-ből 12-14-16 lesz, de egyelőre nincs információ erről.

  4. MacBook airt szeretnek venni. Arról tudni valamit? Mikor érkezik új vagy frissített. A mostani mióta fut? Köszönöm!


Add a Comment