Elérhető az iOS 9.3.2 beta 1, a watchOS 2.2.1 beta 1 és a tvOS 9.2.1 beta 1

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig egy héttel a az iOS 9.3.1, a watchOS 2.2 és a tvOS 9.2 megjelenése után az Apple ma este elérhetővé tette az iOS 9.3.2, a watchOS 2.2.1 és a tvOS 9.2.1 első bétáit a fejlesztők számára.

Kép: Borítókép a frissítés iPhone-os képernyőfotójával.

Az iOS 9.3.2 beta 1 vagy a letöltött IPSW-t betallózva iTunes segítségével telepíthető a fejlesztői készülékekre, vagy egy ideje lehetőség van béta profil telepítésére is, ami után a Szoftverfrissítés menüpontban lehet frissíteni. A watchOS 2.2.1 beta 1 az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, szintén a béta profil telepítése után. A tvOS bétája pedig az iOS-hez hasonlóan a béta profil telepítése után OTA használatával tehető fel tvOS-t futtató készülékekre.

iOS 9.3.2 beta 1

Az iOS 9.3.2 beta 1 build száma 13F51a.

Kép: Az iOS 9.3.2 beta részletei az Apple fejlesztői központjában.

Újdonságok

Az iOS 9.3.2 beta 1-ben az alábbi újdonságok találhatóak.

Ez a verzió elsősorban a fejlesztők számára hoz fejlesztéseket, kiemelve a Dictionary, az iBooks, a Safari, és a Simulator kapcsán pár apróságot, de szemmel látható újdonságokat így nem tartalmaz.

iOS 9.3.2 beta 1 letöltési linkek

Az iOS 9.3.2 beta 1 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból, fizetős regisztráció után az alábbi linkekről:

iPhone:

iPod:

iPad:

watchOS 2.2.1 beta 1

Az iOS 9.3.2 beta 1 mellett a watchOS 2.2.1 beta 1 is elérhetővé vált a fejlesztők számára. A build itt 13V413 lett.

Kép: A watchOS 2.2.1 beta részletei az Apple fejlesztői központjában.

A watchOS 2.2.1 beta 1 használatához az iPhone-ra előbb telepíteni kell az iOS 9.3-at, ha az nem lenne fent.

tvOS 9.2.1 beta 1

A build itt 13Y5742b-re változott.

Kép: A tvOS 9.2.1 beta részletei az Apple fejlesztői központjában.

A kiadási információk alapján ez a verzió elsősorban hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

Kérdésem van!

Az iOS 9.3.2 még az iPhone 4s-re is elérhető lesz. A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs Apple TV-re érhető el. A hivatalos megjelenési időt egyik esetben sem közölte az Apple.

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 9 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 9 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 9-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 2-ről meg itt, a tvOS-ről pedig itt.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Mikor lesz már public beta? Szerdán jött ki és már vasárnap van. Lehet én csinálok valamit rosszul de nemhiszem mert a 9.3-at is végigbétáztam és ott már másnap estére tölthető volt a public beta nekem még még mindig 9.3 public betat dobja fel szoval még vagy nincs vagy nálam valami magyon elromlott

  2. Akkor biztos nálam van a hiba de nem tudom hogy moért mert a 9.3 bétákkal nem volt ilyen gond de ezt a mostanit nem értem :( esetleg regisztrájak megint?

  3. Mióta frissítette, a Youtube zenéknél recseg a hangszóró, egyet-egyet reccsen teljesen random. Ha máshonnan hallgatok zenét (Prodcast) nem recseg! Ez miért lehet???

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!