Elérhető az iOS 9.3 beta 7

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy héttel a az iOS 9.3 beta 6 megjelenése után az Apple ma éjjel elérhetővé tette az iOS 9.3 hetedik bétáját a fejlesztők és a tesztelők számára.

iOS9.3b7-cover-v2

Az iOS 9.3 beta 7 természetesen OTA frissítésként is elérhető a már 9.3 beta 6-ot futtató készülékek esetén, vagy a béta profil telepítése után korábbi iOS-verziókon is.

Az iOS 9.3 beta 7 build száma 13E5233a, illetve az iPhone 6s modellek esetén 13E5234a. A beta 6-é 13E5231a volt.

iOS9.3b7-hero

Újdonságok

Az iOS 9.3 beta 7-ben az alábbi újdonságok találhatóak.

Egyelőre nem látszanak szembetűnő újdonságok, az viszont biztos, hogy az iOS animációinak teljes kikapcsolását lehetővé tévő hibát az Apple nem javította az iOS 9.3 beta 7-ben sem.

Az iOS 9.3 további új funkcióiról itt írtunk még: Ezeket az újdonságokat hozza majd az iOS 9.3

iOS 9.3 beta 7 letöltési linkek

Az iOS 9.3 beta 7 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból, fizetős regisztráció után az alábbi linkekről:

iPhone:

iPod:

iPad:

Kérdésem van!

Az iOS 9.3 még az iPhone 4s-re is elérhető lesz. A hivatalos megjelenési időt egyik esetben sem közölte az Apple.

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 9 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 9 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 9-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Béta 7-en is még mindig kikapcsolható a mozgás csökkentése gombal ami egy trükkel volt megoldható! Pedig már azóta újra is indult a rendszer! Nekem egy iPhone 6-on csinálja ezt!!!!

 2. @GaraiSG: igen, de ezt le is írtuk a cikkben, ha elolvastad – ez a hiba viszont ugyanúgy elmúlik, ha újraindítod a készüléket:

  Egyelőre nem látszanak szembetűnő újdonságok, az viszont biztos, hogy az iOS animációinak teljes kikapcsolását lehetővé tévő hibát az Apple nem javította az iOS 9.3 beta 7-ben sem.

 3. Nekem sajnos ugyanolyan "lag-gos", mint az előző két beta óta… Remélem, azért a végleges nem ilyen lesz. A 9.2.1-gyel nem volt ilyen problémám. 🙂 Iphone 6.

 4. @ThePhenomenal: Jobb mint a beta6, de a beta5 jobb volt a beta7.
  Kevesebb az akadozás mappa nyitásnál, de lett alkalmazás váltásnál, és alkalmazás indításnál, az akksi időről majd később.
  Remélem ezeket javítják a véglegesben.
  5s 16GB

 5. Az akkuidő is lényegesen rosszabb lett, még a beta6-hoz képest is.

  Beta7
  Használat 5óra 25 perc
  Készenlét 51óra 15 perc

  Ez a beta5-6-nál
  7óra használat
  72óra készenlét volt.

  Lehet downgradelni beta 5-re?

 6. Win10 win8.1 alatt iTunes -54 hibát dob ki szinkronizálás közben, média tartalom látszik a telefonon se nem nyitja meg! Garanciális szervizbe úgymond hülyének néztek! Win7 alatt nincs gond! Valakinek tippje ???? Ötlete?? Iphone5s

 7. @Jadeye:
  Szia.
  Beta6-ot szeretném visszarakni de 3194-es hibával kilök.
  Van valami tipped,hogy mi lehet? Esetleg már nem írja alá az Apple?
  Segítségedet előre is köszönöm.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!