Elérhető az iOS 9.3 beta 6 és a watchOS 2.2 beta 6

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem egészen egy héttel a az iOS 9.3 beta 5 és a többi béta megjelenése után az Apple ma este elérhetővé tette az iOS 9.3 és a watchOS 2.2 hatodik bétáit a fejlesztők és a nyilvános bétát is a tesztelők számára.

9.3b6-cover

Az iOS 9.3 beta 6 természetesen OTA frissítésként is elérhető a már 9.3 beta 5-öt futtató készülékek esetén, vagy a béta profil telepítése után korábbi iOS-verziókon is. A watchOS 2.2 beta 6 pedig az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, szintén a béta profil telepítése után.

iOS 9.3 beta 6

Az iOS 9.3 beta 6 build száma 13E5231a, a beta 5-é 13E5225a volt.

iOS9.3b6-hero

Újdonságok

Az iOS 9.3 beta 6-ban az alábbi újdonságok találhatóak.

A 9.3 beta 6 a kiadási információk alapján elsősorban egy, watchOS 2.1-et futtató Apple Watch és a 9.3 közötti kommunikációs hibát javít, amikor az említett óra nem tudta visszaküldeni az emlékeztetők értesítéseit az iPhone-nak.

Az iOS 9.3 további új funkcióiról itt írtunk még: Ezeket az újdonságokat hozza majd az iOS 9.3

iOS 9.3 beta 6 letöltési linkek

Az iOS 9.3 beta 6 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból, fizetős regisztráció után az alábbi linkekről:

iPhone:

iPod:

iPad:

watchOS 2.2 beta 6

Az iOS 9.3 beta 6 mellett a watchOS 2.2 beta 6 is elérhetővé vált a fejlesztők számára. A build itt a beta 5 13V5141a-járól 13V5143a-ra változott.

watchOS2.2b6-hero

A watchOS 2.2 beta 6 használatához az iPhone-ra előbb telepíteni kell a 9.3 beta verzióját.

Kérdésem van!

Az iOS 9.3 még az iPhone 4s-re is elérhető lesz. A hivatalos megjelenési időt egyik esetben sem közölte az Apple.

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 9 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 9 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 9-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 2-ről meg itt.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Jadeye! Az App-otok mitől függ, hogy küld-e értesítést a telefonon? Mert hol küld, hol nem, teljesen változó. Pedig be van kapcsolva az értesítés.
  Köszi.

 2. (i5) hétfő este óta van fent.
  Eddig nem vettem észre semmi problémat,bízom benne marad is igy.
  Sebesség eddig rendben, laggot nem tapasztaltam, akksiról később majd.

 3. Megéri 5sre rátenni? Láttam hogy irtátok hogy jo de eddig nekem beta 3 beta 5 jo 4 az eszrevettem kicsi laggokat 9.2.1 ne is beszéljünk és most kicsit fosok milyen ez a 6-os meg majd milyen lesz a végleges 9.3

 4. @ThePhenomenal: a hivatalosra bármelyik verzióról frissíthetsz.

  @twingo16v: mostanában, leginkább amióta nyilvános béta is van, nem igazán hallani lejárati időkről. ez persze nem jelenti azt, hogy már ne lenne így, viszont legjobb tudomásom szerint a nyilvános béta esetén az Apple nem írja, hogy az le fog járni. ugyanakkor aki bétázik, az ugye eleve szeret frissíteni, ami feltételezi azt is, hogy a hivatalos verziót vagy egy következő bétát is feltenne – ami esetén meg ugye eleve újabb lenne az esetleges lejárati idő.

 5. (i5) Én beta 6on nem tapasztaltam laggot hál isten. Mondjuk beta 5ön se. Akksitime eddig jó legalábbis nem veszek észre változást beta5höz képest.

  Eddig messze jobbnak tűnik ez a 9.3 mint a 9.2.1 i5ön, reméljük a véglegessel nem kúrják el.

 6. Én a beta 5-öt és most pedig a beta 6-ot tettem fel iPhone 6-ra, és sajnos elég sok lag-ot tapasztalok, pedig a 9.2.1-gyel nem emlékszem semmi ilyenre. Remélem, faragják még egy kicsit, és a végleges nem produkálja ezt nekem majd. :) Bár, amint látom, valakinek már ez sem… :)

 7. i5 iOS 9.3 Beta 6,eddig ezt betat érzem a legjobbnak. Sebesség rendben, laggot nem tapasztaltam, az akksipower eddig igen jónak tűnik,semmi anomaliat nem tapasztaltam, bugot eddig nem talaltam, mondjuk játék nincs fent egyik telomon se.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!