Elérhető az iOS 9.3 beta 5, a watchOS 2.2 beta 5 és a tvOS 9.2 beta 5

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig több mint egy héttel a az iOS 9.3 beta 4 és a többi béta megjelenése után az Apple ma este elérhetővé tette az iOS 9.3, a watchOS 2.2 és a tvOS 9.2 ötödik bétáit a fejlesztők és a nyilvános bétát is a tesztelők számára.

iOS9.3-beta-5-cover

Az iOS 9.3 beta 5 természetesen OTA frissítésként is elérhető a már 9.3 beta 4-et futtató készülékek esetén, vagy a béta profil telepítése után korábbi iOS-verziókon is. A watchOS 2.2 beta 5 pedig az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, szintén a béta profil telepítése után. A tvOS bétája pedig az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a 9.2 beta 4-et futtató készülékekre.

iOS 9.3 beta 5

Az iOS 9.3 beta 5 build száma 13E5225a, a beta 4-é 13E5214d volt.

iOS9.3b5-hero

Újdonságok

Az iOS 9.3 beta 5-ben az alábbi újdonságok találhatóak.

Az éjszakai mód Vezérlőközpontból való bekapcsolásakor már nem felugró üzenetet kapunk, hanem a Vezérlőközpont felső sávjában írja az iOS, hogy épp mit választottunk. Ezen túl az alacsony töltöttségű módban már nem érhető el az éjszakai mód.

Az iOS 9.3 további új funkcióiról itt írtunk még: Ezeket az újdonságokat hozza majd az iOS 9.3

iOS 9.3 beta 5 letöltési linkek

Az iOS 9.3 beta 5 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból, fizetős regisztráció után az alábbi linkekről:

iPhone

iPod

iPad

watchOS 2.2 beta 5

Az iOS 9.3 beta 5 mellett a watchOS 2.2 beta 5 is elérhetővé vált a fejlesztők számára. A build itt a beta 4 13V5129c-jéről 13V5141a-ra változott.

watchOS2.2b5-hero

A watchOS 2.2 beta 5 használatához az iPhone-ra előbb telepíteni kell a 9.3 beta verzióját.

tvOS 9.2 beta 5

A build itt a 9.2 beta 4 13Y5210d-s buildjéről 13Y5220c-re változott.

tvOS9.2b5-hero

A kiadási információk alapján ez a verzió elsősorban hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

Kérdésem van!

Az iOS 9.3 még az iPhone 4s-re is elérhető lesz. A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs Apple TV-re érhető el. A hivatalos megjelenési időt egyik esetben sem közölte az Apple.

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért frissítettük az iOS 8 beta verziójához a gyakran ismételt kérdések cikket az adott témában. Ha kérdésed van az iOS 9 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 8 beta: a leggyakrabban feltett kérdések, ez jóformán minden, még az iOS 9 beta kapcsán elképzelhető kérdést is lefed!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 9-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 2-ről meg itt, a tvOS-ről pedig itt.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Hány beta szokott megjelenni a vegleges verzio elott? Csak kivancsi vagyok meddig reszelgetik meg. A beta 4 nekem egeszen jo. Nem veszek eszre hibakat benne, tok jol hasznalhato.

 2. Szerintem is az eddigi leg jobb a béta4 gyors,nagyon jo az aksi idő jo úton jár az Apple.Nagyon jól kezelhető az ios i6-on. Meg az appokat lehetne tetszőleges helyre mozgatni es nagyon király lenne.

 3. Bandi75! Ezt hogy erted? "Meg az appokat lehetne tetszőleges helyre mozgatni es nagyon király lenne."

  Most hulyen fogalmazok,arra gondolsz mint pl a windowsnal pc-n hogy egyik sarokba masik sarok le fel jobbra balra keresztbe stb…nem igy sorba rakna be mint most?!

 4. iPhone 5-ön katasztrófa…. 9.0 óta egy egy nagyobb alkalmazás ha a háttérben van pl. Facebook, és feloldanád a telefont, akkor csak a hátteret látod, s kb 5mp múlva észhez tér és kéri a jelkódot….. Na ezt most már akkor is csinálj ha bezártam mindent. Ha ezt megoldanák végre akkor minden rendben lenne, de így már az ember fel se akarja oldani a telóját.

 5. @adammov: Nekem is i5 telóm van …. clean installal ment fel a 9.3 beta 4 , és hibátlan volt, és gyorsabb mint a 9.2.1 offical , és akksiban is jobbnak érzékeltem.Este feltettem a beta5-öt is és a sebességre továbbra sincs panasz. Az akksipowerről majd később

 6. Mindenki csak ír es ír de senki nem olvas?
  Fenomenális hogy mar tegnap este leírta Makimano, hogy kint a public is, csak az első ház- es elott 3-mal.
  Na de 111.

 7. adammov. Szia. Nekem is i5 van. Ugyan az az észrevételem mint neked. Feloldom a telót és üres képernyő fogad. Viszont eddig egyetlen betaval sem volt ilyen problémám csak a mostani beta5-el.

 8. @kutyu74: Nekem sajnos az iOS 9.0 óta ez van. Már meg se tudom számolni, hányszor csináltam tiszta telepítést, DFU mód, iTunesból, iCloudból restore…. mindig van valami… iOS 8 óta minden ingyenes alkalmazás kér jelszót, hiába van kikapcsolva a korlátozás és bekapcsolva, hogy soha ne kérjen jelszót… Az már meg vicc kategória, hogy egyes megvásárolt app-jaim újra kérik, hogy vegyem meg őket. Apple-t hívtam, annyi volt a megoldás h tegyem újra…

 9. @gunar: Nekem szerintem a biztonsági mentésekkel lehet baj, csak nem akarok adatvesztést. iOS 7 beta óta tudja reprodukálni a telefonom az akkori Lock screent, ami végül az iOS7-ben meg se jelent :D

 10. @ThePhenomenal: az új iOS-főverzió mindig ősszel jelenik meg, több hónap beta után. iOS 10-ből nemhogy beta, de még alfa sem érhető el a fejlesztőknek sem, és a WWDC előtt nem is lesz.

  @kutyu74: megpróbálhatod, hogy letöltöd a beta 4-es IPSW-t, de hogy azt aláírja-e még az Apple, azt nem tudom. vagy sikerül, vagy nem. ha gondod van, akkor először inkább egy restore-t próbálj meg a beta 5-tel.

 11. bbnpici.
  Köszönöm válaszod,Igen erre gondoltam úgy mint a Windows nál vagy mint az android nál,jailbrek nél volt ilyen alkalmazás nekem tetszet nagyon, pl jobban mint a night shift értelmetlen ki be kapcsolasava foglalkozni mar 3 béta óta.

 12. @kutyu74: Szintén. A megoldás: elhúzod, visszahúzod, megint elhúzod és ott a jelkód. Ugyanez ha értesítésre akarsz reagálni. Beta a rendszer, ez van. Küldj feedbacket.
  iPad Airen egyébként a beta 4 is már hülyeségeket produkált a feloldás körül. De az ennyire nem zavaró, mert azt huzamosabb ideig használom.

 13. ef-dani Szia. Köszi a segítséget. Így fogom csinálni. Remélem kijavítják. Azt megfigyeltem ha nincs jelkód akkor nem csinálja. Azért küldök visszajelzést is.

 14. @kutyu74: Srácok én ezeket hál isten nem tapasztalom továbbra sem (i5 iOS 9.3 beta 5 ) akksipower is teljesen rendben van eddig sőt,jobbnak érzem mint beta 4-en .
  Minden új betanál teljes visszaállítást csinálok és utána icloudból teszek vissza mindent. Peace

 15. Akksi idő: reggel 4:00 óta! 11%-on
  Most 19:42
  4 óra 15 perc használat
  16 óra készenlét!
  Ebből:
  Facebook 22%
  Siegefall 15% (játék)
  Navigáció 10% (Sygic)

 16. @Jadeye:
  Szia. Nem tudok restore-t csinálni. Ez a hiba jelentkezik:
  “Hiba lépett fel a …. iphone szoftverének letöltésekkor. A kért erőforrás nem található.”
  Többszöri próbálkozásra is ez jelentkezik. Véleményed?

 17. @kutyu74: írtam, hogy betallózva a 9.2.1-es IPSW-t. Windows esetén a shift, OS X esetén az alt lenyomása közben kell a frissítés keresése gombra kattintani az iTunes-ban. de ezt is írta az Apple, amikor letöltötted a béta profilt.

 18. makimano. Szia. Köszi a választ. Olvastam de sajnos vacakol a bekapcsoló gombom így nem tudom "DFU" módba rakni Szerintem holnap megpróbálok egy 9.2.1 viszarakást vagy jelkód nélkül használom a hivatalos 9.3-ig. Üdv.

 19. @Jadeye:
  Ha visszaállítok 9.2.1-re a biztonsági mentésből (ami 9.3 beta5) akkor elvesznek az adataim
  névjegyek, fotók, jegyzetek, appok stb … vagy csak azok amik a 9.2.1 után a betak biztonsági mentésével
  kerültek a pc-re ?
  Bocs, hogy ennyit kérdezek de sosem csináltam még ilyet.

 20. @vagamo: egyáltalán nem. ez csak internetforgalom és helyzetlekérdezés monitorozására van. de ez is kizárólag csak akkor, ha a készülék MDM alatt van ÉS supervised is. egyszerű felhasználó készülékét nem érinti.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!