fbpx Skip to content

Az Apple hivatalosan is megerősítette a március 21-i eseményt azzal, hogy kiküldte a sajtó kiválasztott képviselői számára a meghívókat.

Apple-March-21-2016-event

A menetrend szerint 21-én, helyi idő szerint reggel 10 órakor kezdődik majd az Apple keynote-ja. A helyszín pedig a Town Hall auditórium lesz az Infinite Loop 1 alatt található campus-on.

A keynote-ot szokás szerint itt a Szifon.com-on mi is élőben közvetítünk majd, magyar idő szerint este 6 órától.

Az Apple oldalára időközben kikerült a márciusi esemény is, tehát lesz élő videóstream.

Várhatóan három termékkategóriában kapunk majd új készülékeket, kiegészítőket. Az első, és talán sokak számára legfontosabb az iPhone. Mindenki egy 4 colos készülékre számít, tehát iPhone 5/5s méretre. Paramétereit tekintve egy iPhone 6 vagy 6s belsőt képzeljünk el, tehát megfelelő sebességet, jó kamerát és esetleg hasonló külsőt.

iPhone-SE

Ezzel kapcsolatban rengeteg, egymásnak ellentmondó pletyka van, tehát nem tudhatjuk, milyen lesz az iPhone 5se-re iPhone SE névre keresztelt új készülék – ha az Apple tényleg tervez ilyet.

[poll id=”198″]

Külföldi oldalak szerint az Apple Watch is frissülni fog, esetleg hardveresen, de leginkább csak új szíj, töltő, kiegészítők érkezhetnek hozzá. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy nem fog jönni új hardver, tehát Apple Watch 2-re nem számítunk. Valamikor ősszel érkezhet frissítés, ami hozzánk szokásosan majd csak később, télen érkezhet meg.

Az Apple az iPad termékpalettáját is frissítheti. Itt az iPad Air 3 lehet a befutó, de ezzel kapcsolatban még nem sok információt, pletykát tudtunk meg. Eddig csak tokokkal találkoztunk, amikre egyáltalán nem lehet alapozni, mint biztos forrás, szóval ez teljesen nyitott egyelőre. Véleményünk szerint azért elképzelhető, hogy az Apple bemutat egy új iPad Air-t.

Ha nem akarsz lemaradni az Apple eseményéről, vésd be a naptáradba, ehhez pedig kattints ide!

Korábbi cikkeink az eseménnyel kapcsolatban:

Olvasd el a hozzászólásokat is

21 Comments

  1. “Az Apple kiküldte a meghívókat: iPhone 5se esemény március 21-én!”

    hol írják, h lesz 5se?

  2. @Józsi: előzetesen egy termék nevét sem közlik, sem azt nem, hogy mit jelentenek majd be. de ezen a néven futott az elmúlt hónapokban, ezért szerepel most is így.

  3. @Jadeye: akkor miért állítjátok ezt a címben?

  4. @lalamper: nézd meg a külföldi oldalakat, mindenütt ezt írják.

  5. Persze, valószínű hogy lesz, de még nem tény. A cím viszont tényként említi.. 🙂

  6. ha i6s lesz a belseje akkor megveszem, ha i6 lesz akkor nem veszem meg..

  7. minek kell a cimben tényként kezelni ami egyáltalán nem biztos.Egyáltalán nem biztos az 5se,valószinű hogy bemuttják,de ez tényként leírni…

  8. @lalamper, @bathorypeti: mint írtam, az összes külföldi oldal esetén is ez szerepel ez a címben, ezért szerepel így itt is.

  9. Nincs jobb dolgotok mint ilyenen rágódni?

  10. @Jadeye: Jajj, csak ezt ne írtad volna.. akkor én most megyek és beleugrom a kútba, jössz?

    Egyébként ha már kijött rá a lépés, leírom egy régóta megfogalmazódott véleményemet.

    Kicsit viccesnek találom, hogy van néhány külföldi weboldal (9..5, M.cR…rs, stb, aki ismeri úgyis ismeri), ahol kijönnek bizonyos hírek (nem tudom ők honnan szedik, nem is ez a lényeg), majd erre kis késéssel kijönnek ugyanazok a magyar almás oldalakon (itt, az a….ebl..g-on, az im……n-on, stb.) szinte tükörfordításban, sokszor ugyanazokkal a képekkel átvéve.

    Mikor a napi rutin részeként végigpörgetem a magyar oldalakat, sokszor csodálkozom, ha valamelyik még nem hozta le ugyanazt 12-edjére. 🙂

    A szifon.com eddig abban volt más ettől, hogy tartalmaz/tartalmazott hozzáadott értéket a témához. Amikor vannak egyedi cikkek, tesztek, amiket nem a külföldi oldalakról másoltok, akkor azt nagyon színvonalasnak tartom. Amikor viszont jönnek a tucatcikkek, ráadásul ócska pletykákra alapozva, akkor színvonalról nem lehet beszélni.

    Persze, tudom, majd jön a válasz, hogy ez is kell. Még ezzel is egyetértek valahol. Csak könyörgöm azért ennyire vakon ne CTRL-C/V-zzétek már. Ne közöljetek tényként, alaptalanul valamit, amire amúgy 0% garancia, csak azért mert a külföldi oldalak is azt írják. A saját “újságírói” hitelességeteket ássátok alá. Ez nem a Blikk.

    Köszönöm a figyelmet.

  11. @lalamper: ha rendszeresen olvasod a cikkeknél a hozzászólásokat, akkor láthatod, hogy azért is megkövezik az oldalt, ha nem hozzuk le ugyanazt a hírt, amit már olvasott a 9to5mac-en mondjuk. ezeket a tucat híreket ellensúlyozandó vannak a teljesen saját cikkeink. egyszerűen nem lehet mindenkinek megfelelni. ez sajnos ilyen.

  12. @Jadeye: 🙂 Ez komoly? Vannak ilyenek? Nem láttam még ilyen hozzászólást, de el tudom hinni.. 😀 😀

  13. @ziog: az egy iPhone 5s. 😉

  14. Nem lehet egy ilyen tech-oldalt csak és kizárólag saját cikkekre, tesztekre, stb alapozni. A többi külföldi oldal is egymástól veszi át a cikkeket, plusz ott a saját brigád, saját cikkek. Valszeg itthon nincs meg az a háttér, hogy nagyrészt saját tesztekről, szétszedett, szétlapított, szétlőd, ledarált, stb… százezres telókról írjanak személyes tapasztalatokat. Nincs is ezzel gond. Akinek nem tetszik…

  15. @Jadeye: … Nincs értelme vitatkozni, jó a cím, tudjuk mire gondoltok

  16. Ha a 6 hardvere lesz benne akkor nagyonnagy baklövest csinal az apple. Az emberek egy csucskategorias kisebb meretü telefont akarnak, nem egy olyat, ami alig jobb egy 5s nel ami helyett venni akarjak.

  17. @Jadeye: Igazából már sehol sem hívják 5se-nek. Csak simán iPhone SE-ként hivatkoznak rá.

  18. @bmakszim: 21-én majd minden kiderül. és mint írtam, ezen a néven futott az elmúlt hónapokban, ezért szerepel most is így.


Add a Comment