fbpx Skip to content

Egyre közeledik az Apple tavaszi eseménye, ami az eddigi pletykák alapján március 15-re esett volna, de ismét új hírek röppentek fel, és az új dátum a majdnem egy héttel későbbi március 21. lehet.

ipadwatchiphone

Arról egyelőre semmi információ nincs, hogy miért lett eltolva az esemény, ha egyáltalán igaznak bizonyul majd a fenti hír. Mindenesetre az biztos, hogy lesz tavaszi esemény, de kérdés, mikor. A másik érdekesség, hogy immáron nem iPhone 5SE hanem simán iPhone SE lehet az új, 4 colos készüléknek a neve.

Az elmúlt hetekben írtunk arról, hogy, milyen lehet majd a 4 colos iPhone, legalábbis a folyamatos pletykák, információk alapján. Tegnap pedig egy LCD is feltűnt a külföldi oldalakon:

screen-shot-2016-02-27-at-2-31-55-pm-2

A fenti kép baloldalán látható az ismeretlen LCD, jobb oldalon pedig egy iPhone 6s készüléké. A két LCD között egy dolgot rögtön felfedeztek a kollégák: mégpedig azt, hogy nincs 3D Touch csatlakozó, így valószínűleg ez nem lesz beépítve a 4 colos iPhone-ba.

Mindeközben arról is felröppentek pletykák, hogy az Apple nem tervezi kivonni a forgalomból az iPhone 5s-t, inkább féláron adná azt. Ez azt jelenti, hogy az iPhone 5s lehet az új iPhone 4/4s, tehát ebben az árkategóriában továbbra is lennének új iPhone készülékek. Itthon elképzelhető, hogy egy új iPhone 5s ára 100.000Ft alá esne, ami igazán kedvező, főleg, hogy új készülékről van szó.

Olvasd el a hozzászólásokat is

23 Comments

  1. Ez meg mindig nem biztos… De azt valtozatlan tartom, hogy tuti nem kapja meg a 6s procijat. Iphone 6 lesz kisebb kiadasban

  2. Minden csak talalgatas….Majd kiderul mikor itt lesz az ideje. En mar a 9.3-at varom vegre.

  3. @pergabb:
    Én is hasonlóan gondolom.
    A force touch hiánya arra enged következtetni, hogy valószínű A8 lesz az az A9. A8-cal pedig már nem is annyira vonzó a dolog…

  4. Az Apple.de honlapján kicsit durva az 505€ az 5S-ért (16GB). A neten vannak bontatlanok max 329€-ért. Ha ezt letolják felére akkor már 51’000Ft-ért hozzá lehet jutni bontatlanért. Nah! Ezazértnemsemmivalami!

  5. @White64GB:
    Használtat meg majd annak a feléért vehetsz, na az lesz a nemsemmi :]

  6. A csatlakozo a jobb oldali kepen nem 3D touch csatlakozo, hanem a touch ID (home button) csatlakozoja. Az iPhone 6 tol kezdtek el ezt a megoldast hasznalni. Ha a bal oldali kep az uj teleon, az azt jelentene hogy meg touch ID sincs benne, mert nincs meg a csatlakozoja. Hacsak nem ugy van megoldva mint a 5S ben, ahol nem megy fel a screen tetejeig a csatlakozo a plate alatt, hanem kozvetlenul csatlakozik a charging port -hoz.

  7. Ja, most nezem hogy a kep tetejen levo csatlakozora gondoltak gondolom. De minesetre a home button megoldasara kivancsi leszek.

  8. Nagyon varom hogy ez megtörténjen, mert az új fuggetlen 32gb-os 5s learazast varom 🙂
    Ami ezekszerint tenyleg meg fog történni.
    Végre! 😀

  9. Ejj egyre jobban összezavarnak. Most akkor mit vegyek, 6S vagy 5SE? 🙁

  10. 7-es. 🙂

  11. @Kovács Péter: ha nem sürgős a dolog, akkor egyelőre semmit – várd meg, hogy mit mutatnak be, és akkor tudsz mérlegelni.

  12. Találgatás találgatás hátán… A márc 15 sem volt tuti, és akkor az a hír hogy “eltolták” :). Az hogy az 5s ára felére esne az meg kicsit vicces lenne az almától szerintem semmi esély rá. Lehet valamivel csökken de hogy nem ennyire az tuti…

  13. Én az iP7-et váram volna márciusban, hogy áprilisban esküvőt fotózhassak vele 🙂 De akkor a DSLR gépemet kell majd használnom 🙁

  14. @expa: én is szivesen fogadtam volna :D. De már soksok éve 1 év az új típusig úgyhogy nem érdemes ilyenben reménykedni. Hidd el sokkal jobb a DSLR géped még a leendő ip7nél is! Főleg hogy sötétben jobb egy olyan… Viszont én úgy gondolom ha jön kis telefon, sokan azt veszik meg és nem fognak annyian rárabolni az ip7-re… viszont ha lesz kis telefon abból nagy hiány lesz..

  15. @meszi83:
    Jöhetne már igen 🙂
    Vajon az is 21-én lesz csak vagy hamarabb?

  16. @Kovács Péter: Nekem is ez jutott eszembe, hogy 6S vagy 5SE. De már az is megfordult a fejemben, hogy megvárom a 7-et.

  17. csak nehogy majd pislogjunk, amikor valoban ott lesz az alig 100ezres arcimke az itthoni uj 5s-seken, csak 8 gigas hattertarral!

  18. Hat szerintem 7-est ne vegyel. Nekem mindig a rancfelvarrtbs verzik voltak, kijavitottak a bakikat es picit jobb is lett. 6-os eseten hajlo keszulekhaz, elvalo kijelzo, stb. Szerintem erdemesebb megvarni a kitapsztalt es kiforrt verziot

  19. Rendben, az S verzio akart lenni, a tobbi brutalis helyesirasi hibat pedig mar ki sem javitom, mert regeny lenne…sorry

  20. En az iPhone SE nevet olvastam, nem iPhone 5SE.

  21. Bocs csak attfutottam a cikket es nem vettem eszre hogy itt is irjak.

  22. Igen szerintem is az S szériákat érdemes megvenni.

  23. Remélem nem lesz olyan hülye az apple, h A9el adja az se-t Akkor senki sem venné meg az új telefont. A 3d touch is azért hiányzik belőle, mert akkor házon belüli konkurencia lenne… Gondolom a kamera sem lesz nagy durranás, nem is kell, az csak legyen az uj telefonokba! Megmerem kockáztatni, h csak a 5s kameráját kapja meg… Ez az Apple részérő szerintem azért van, mert a sok 4 colos rinyálonak eleget akarnak tenni… És így adnak is meg nem is… Ez az Apple részéről egy kényszer… Enged a nyomásnak….


Add a Comment