fbpx Skip to content

Az allthingsd.com szerint az Apple október 22-én tartja az idei iPad eseményét.

Tim_Cook_iPad

Ez a dátum annyira nem is meglepő, ha belegondolunk abba, hogy múlt évben az iPhone 5 esemény szeptember 12-ére, szerdára esett, amire egy héttel előtte, szeptember 4-én küldték ki a meghívókat. Idén pedig keddre, de szeptember 10-ére, és szeptember 3-án mentek ki a meghívók.

Ez alapján a múlt évben, október 23-án, kedden tartott esemény esetén kézenfekvő a hasonló keddi időpont, ami idén október 22-én lesz. A meghívókat pedig várhatóan előtte egy héttel, október 15-én fogják kiküldeni a sajtó részére, ezt múlt évben október 16-án tették. Egyúttal az is sejthető, hogy jövőre az új iPhone kapcsán a meghívó szeptember 2-án érkezhet, keynote szeptember 9-én, az új iPad pedig október 14-én kiküldött meghívó mellett október 21-én várható a keynote.

Az Apple közeli forrás azonban azt már nem tudta megmondani, hogy hol fogják tartani az eventet. Azt azonban már szinte biztosra vehetjük tehát, hogy 2 hét múlva, kedden, magyar idő szerint este 7 órakor az Apple lerántja majd a leplet az új iPadekről. Ez azt jelenti, hogy érkezik az iPad 5 és az új iPad mini 2, illetve a nemrég megjelent végleges Mavericks hivatalos verziója (bár ez utóbbi ugye csak a Mac-ekre)! Továbbá várható még esetleg MacBook frissítés és a Mac Pro megjelenése is.

Az utóbbi időkben nem foglalkoztunk az iPad pletykákkal, nem is nagyon jelent meg a hátlapokon kívül igazán semmi. A következő pár hétben azonban bővebben is olvashattok majd az iPadekről, addig is itt egy videó:

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Hülye kérdés:
    Mire érkezhetett volna még a Mac-eken kívül a Maverics?

    És AppStore down… remélem a MacBook Pro-t frissítik ilyen lázasan…

  2. @Walaky: volt már olyan, hogy nem írtuk ki külön, adott dolog mire érkezik, és rákérdeztek, hogy hogy lehet feltenni olyan eszközre, amire az nem lesz. ha az App Store leállt, az semmiben sem számít a MacBook Pro kapcsán, mert az hardver, az App Store-ból meg alkalmazásokat töltesz le. inkább az Apple Online Store-ra gondolsz, ugye?

  3. Ok, most már megy… (reggel 9-től állt)

  4. Kint van a MacPro ára

  5. @Walaky: hol? én csak a régi típus árait látom kint, az új még mindig nincs beárazva.

  6. iPod Touchról van valami hír? Ha lesz új (márpedig gondolom, lesz…), azt mikor fogja az Apple kihirdetni?

  7. tavaly szept 12.én volt az iPhone event nem 11.-én!!

  8. A Touch-ok kb. 2 évente frissülnek, bár esélyes, hogy még idén lesz egy proci-frissítés, illetve talán az ujjlenyomat olvasó is belekerül… 2 héten belül kiderül. Én mindenesetre vettem most egy feketét 67-ért. 🙂


Add a Comment