Az Apple kiküldte a meghívókat a szeptember 10-i eseményre

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple hivatalosan is megerősítette a szeptember 10-i eseményt azzal, hogy kiküldte a sajtó kiválasztott képviselői számára a meghívókat.

Apple-invite-September-10-2013

Ez biztos feldobja majd mindenki napját.

Az előzetes következtetésekkel mindig érdemes óvatosnak lenni, de most elvileg az iPhone 5S és az iPhone 5C lesz az elsősorban, aminek a bejelentése várható.

A menetrend szerint 10-én, helyi idő szerint reggel 10 órakor kezdődik majd az Apple keynote-ja, várhatóan ismét a San Franciscó-i Yerba Buena Centerben Cupertino-ban, az Apple főhadiszállásán, amit itt a Szifon.com-on a már megszokottaknak megfelelően mi is élőben közvetítünk majd, magyar idő szerint este 7 órától. Arról egyelőre nincs semmi információ, hogy várható-e esetleg élő videós stream az Apple-től: ennek most is sokan örülnénk.

Tehát az idei első őszi Apple eseményen várhatóan érkezik az iPhone 5S a színes iPhone 5C, az iOS 7 végleges (GM) változata, illetve az OS X 10.9 Mavericks. Korábban már írtunk ezekről a termékekről és az iOS 7-ről is az alábbi cikkeinkben:

Ahogy azt már megszokhattátok, idén is élőben közvetítjük az Apple evenetet, csatlakozzatok Facebookon az eseményhez:

szifonlivefacebook

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!