4
júl 18

Nyisztor Károly már letette a névjegyét a Libra Balance és a My Travel Assistant alkalmazásokkal. Most egy újabb programmal állt elő, mely segíti a külföldön nyaralók vásárlási árkalkulációját.

Az „AnyMoney – Multi-Currency Calculator” nevű programban 156 (!) valutára lehet konvertálni, oda-vissza, keresztbe-hosszába.

Elég beírni az átváltani kívánt összeget és az app már köpi is ki az eredményt. Ha valaki friss árfolyamok alapján akar váltani, akkor elég megnyomni a frissítés jelét és a legújabb árfolyamokkal számol a program, de használható offline módban is (és külföldön a horribilis adatroaming költségek miatt így érdemes használni az alkalmazást).

Talán még annyival lehetne bővíteni a programot, hogy az átváltási árfolyamokat látni és szerkeszteni lehessen és akkor kapunk egy all around appot. Nyaralóknak egyébként nagyon hasznos kis alkalmazás, 0.79 eurót mindenképpen megér.

AnyMoney - The Multi-Currency Calculator AnyMoney - The Multi-Currency Calculator
Ár: 0.89 EUR
Méret: 1.1 MB
Verzió: 1.3
Értékelés:

Kapcsolódó cikkek:

Címkék:

4 hozzászólás a(z) “Appajánló: AnyMoney – valutakonverzió sokféleképpen” bejegyzéshez

 1. maxsys írta:

  Grat az apphoz, de lassan teljesen felesleges átváltogatni, mert külföldön úgy is olcsóbb. Szomorú!!!

  VálaszVálasz
 2. jarodfree írta:

  Az XE Currency ingyenes és ugyanezt tudja. Talán kicsit szebb és átláthatóbb, de ez már ízlés kérdése.

  VálaszVálasz
 3. Atthead írta:

  Ezt mikor használod, mint nyaraló? Ha váltottál valutát, akkor az az árfolyam, amin váltottad. Ha kártyával fizetsz, akkor forintban kapod az smst, és megint nem kell a valahonnan leszedett valamilyen – melyik ország melyik bankja, valuta, deviza, vételi, közép, eladási? – árfolyam.
  Persze más talán másképp csinálja.

  VálaszVálasz
 4. jarodfree írta:

  Mondjuk nyaraláskor én se használnám semmire. A napi rutinban jó, hogy látom, nagyságrendileg mi mennyibe fáj az ebay-en, meg itt-ott a neten :-)

  VálaszVálasz

Írd le a véleményed!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!


Az oldal tartalmának írásos engedély nélküli, bárminemű utánközlése tilos.
©2007-2014, Szifon.com - Minden jog fenntartva!