Appajánló: AnyMoney – valutakonverzió sokféleképpen

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyisztor Károly már letette a névjegyét a Libra Balance és a My Travel Assistant alkalmazásokkal. Most egy újabb programmal állt elő, mely segíti a külföldön nyaralók vásárlási árkalkulációját.

Az „AnyMoney – Multi-Currency Calculator” nevű programban 156 (!) valutára lehet konvertálni, oda-vissza, keresztbe-hosszába.

Elég beírni az átváltani kívánt összeget és az app már köpi is ki az eredményt. Ha valaki friss árfolyamok alapján akar váltani, akkor elég megnyomni a frissítés jelét és a legújabb árfolyamokkal számol a program, de használható offline módban is (és külföldön a horribilis adatroaming költségek miatt így érdemes használni az alkalmazást).

Talán még annyival lehetne bővíteni a programot, hogy az átváltási árfolyamokat látni és szerkeszteni lehessen és akkor kapunk egy all around appot. Nyaralóknak egyébként nagyon hasznos kis alkalmazás, 0.79 eurót mindenképpen megér.

AnyMoney - Manage Your Money In All Global Currencies
  • AnyMoney - Manage Your Money In All Global Currencies
  • Méret: 6.98 MB | Verzió: 2.0
  • Ár: 1090 HUF | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Ezt mikor használod, mint nyaraló? Ha váltottál valutát, akkor az az árfolyam, amin váltottad. Ha kártyával fizetsz, akkor forintban kapod az smst, és megint nem kell a valahonnan leszedett valamilyen – melyik ország melyik bankja, valuta, deviza, vételi, közép, eladási? – árfolyam.
    Persze más talán másképp csinálja.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!