fbpx Skip to content

Nyisztor Károly már letette a névjegyét a Libra Balance és a My Travel Assistant alkalmazásokkal. Most egy újabb programmal állt elő, mely segíti a külföldön nyaralók vásárlási árkalkulációját.

Az „AnyMoney – Multi-Currency Calculator” nevű programban 156 (!) valutára lehet konvertálni, oda-vissza, keresztbe-hosszába.

Elég beírni az átváltani kívánt összeget és az app már köpi is ki az eredményt. Ha valaki friss árfolyamok alapján akar váltani, akkor elég megnyomni a frissítés jelét és a legújabb árfolyamokkal számol a program, de használható offline módban is (és külföldön a horribilis adatroaming költségek miatt így érdemes használni az alkalmazást).

Talán még annyival lehetne bővíteni a programot, hogy az átváltási árfolyamokat látni és szerkeszteni lehessen és akkor kapunk egy all around appot. Nyaralóknak egyébként nagyon hasznos kis alkalmazás, 0.79 eurót mindenképpen megér.

[appstore id=”532861774″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Grat az apphoz, de lassan teljesen felesleges átváltogatni, mert külföldön úgy is olcsóbb. Szomorú!!!

  2. Az XE Currency ingyenes és ugyanezt tudja. Talán kicsit szebb és átláthatóbb, de ez már ízlés kérdése.

  3. Ezt mikor használod, mint nyaraló? Ha váltottál valutát, akkor az az árfolyam, amin váltottad. Ha kártyával fizetsz, akkor forintban kapod az smst, és megint nem kell a valahonnan leszedett valamilyen – melyik ország melyik bankja, valuta, deviza, vételi, közép, eladási? – árfolyam.
    Persze más talán másképp csinálja.

  4. Mondjuk nyaraláskor én se használnám semmire. A napi rutinban jó, hogy látom, nagyságrendileg mi mennyibe fáj az ebay-en, meg itt-ott a neten 🙂


Add a Comment