fbpx Skip to content

iOS 5 koncepció-videó

Az eddigi koncepció-videók inkább az új iPhone külső kinézetére vonatkoztak, szoftveres kívánságok ritkábbak voltak. Az iOS 5-ben több mint kétszáz újdonság található, azonban Jan-Michael Cartnak ez sem volt elég, és elengedve a fantáziáját, elkészítette a lenti klippet.

A videón leginkább az értesítési rendszer továbbfejlesztései láthatóak, de történik utalás a multitaskinges alkalmazás-váltásra, az új gesztusokra és az iPhone és a Mac közötti wifi-kapcsolatra is.

Remélem, az Apple mérnökei is megnézik a videót és ötleteket merítenek belőle. 🙂

Tim Cook is válaszol a felhasználói levelekre

Steve Jobs egyik különlegessége és egyben pozitívuma is volt, hogy válaszolgatott a hozzá intézett mezei felhasználói levelekre. Úgy látszik utódja, Tim Cook sem tesz másképp.

Az iDownloadblog egyik szerkesztője gratulált kinevezéséhez, és ő három nap múlva visszaírt. A válasz Jobs-os, azaz egy-két szó, és az aláírás. Persze elég sok levelet kell feldolgozni, így ezen nem kell meglepődni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. A videó tartalma egy az egyben jöhetne… Mindenestül

  2. Nagyon állat a videó. Tényleg jöhetne egy az egyben.

  3. ez lehetne állásinterjúra készített videó az apple felé 🙂 egyébként nem szeretem a widgeteket. olyan.. widgetek szó szerint 😀

  4. Hát én már alig várom, hogy megjelenjen. 😀

    Egy kis változatosság.

  5. Óriási ez a koncepcióvideó! Néhány dolgot lehet megcsinálok belőle…

  6. Zech iPad-je nincs feltörve :D:D Hogyan lenne csak meg kell lesni a térőr ikon mellett a feliratot 😛

  7. Mindjárt kiugrok a bőrömből milyen kedves ez a Tim:))))

  8. Az ilyen concept-eket sokkal jobban szeretem, mint a “holografikus kijelző”-jellegűeket. És egyébként nagyon jó ötletek vannak benne, és nem is lehetetlenek! Bár mivel az apple-nek évekbe telik, hogy egy kamerával videót vegyenek fel / lejátszólistákat kezeljenek / kiírják, hogy hány betű van hátra az SMS-ből (!!), ezért ezeket max a jailbreakelők fogják megcsinálni:)

  9. @adhie: mivel Amerikában az iPhone-os csomagok mellé korlátlan (értsd: korlátlan) SMS csomagokat is lehet venni kvázi olcsón, így egyszerűen nem volt szükség karakterszámlálásra, hiszen nem számít, benne van a havidíjban. 😉

  10. @Jadeye: Nem csak Amerikában. Erdélyben az Orange és Vodafone hálózatokon 5€uróért korlátlan perc, korlátlan sms hálózaton belül, 100perc 100sms más hálózatokba, 200MB internet(természetesen ingyen facebook)!

  11. @mythbuster: persze, sok országban van ez így, de az amerikaiaknál ez bármely amerikai szolgáltatóra korlátlan, nem csak hálózaton belül. persze itt, Európában ez legtöbbször csak hálózaton belül használható. :/


Add a Comment