fbpx Skip to content

Két héttel az előző fejlesztői béták közzététele után az Apple elérhetővé tette az iOS 18, iPadOS 18, watchOS 11, tvOS 18, visionOS 2, majd két nappal utánuk a macOS 15 Sequoia harmadik fejlesztői bétáját is. A nyilvános béta majd júliusban érkezik.

Ha valami érdemleges újdonság bukkan fel valamelyik új bétában, akkor arról várhatóan újabb cikket teszünk majd közzé. Felfedeztél valami új funkciót, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban!

iOS 18 beta 3

Az új build verziószáma 22A5307f.

Miért nincs béta profil vagy IPSW letöltési link a cikkben?

Egyrészt az Apple még 2022 nyarán lépett a letöltési linkeket megosztó oldalak ellen (bár a letöltés bejelentkezéshez kötése egyszerűbb lett volna), másrészt pedig az iOS 16.4 megjelenésével át is alakította a bétákhoz való hozzáférést, jelentősen egyszerűsítve azt.

Ráadásul a cég most már a fejlesztői bétákat is odaadja bárkinek, ha az illető egyszer már bejelentkezett a developer.apple.com-on az Apple ID-jával és elfogadta a fejlesztői feltételeket (ehhez korábban ki kellett fizetni a fejlesztői program éves díját). Ezután egyszerűen a Szoftverfrissítés menüpont alatt megjelenő Bétafrissítések opcióban választhatjuk ki a kívánt bétát.

Erről részletesen: Gyakori kérdések: hogyan telepíthető egy készülékre az iOS fejlesztői bétája?

iPadOS 18 beta 3

Az új build verziószáma 22A5307f.

Az iPad esetén a Beállítások appban az Általános > Szoftverfrissítés menüpont alatt megjelenő Bétafrissítések opcióban választhatjuk ki a kívánt bétát.

watchOS 11 beta 3

Az új build verziószáma 22R5309f.

Az Apple Watch esetén az iPhone-on a Watch appban a Szoftverfrissítés menüpont alatt megjelenő Bétafrissítések opcióban választhatjuk ki a kívánt bétát.

tvOS 18 beta 3

Az új build verziószáma 22J5315e.

Az Apple TV esetén a Beállításokban a Rendszer > Szoftverfrissítések alatt megjelenő Bétafrissítések letöltése opcióban választhatjuk ki a kívánt bétát.

Az Apple TV-khez emellett még elérhető egy fejlesztői béta profil is, ami ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

visionOS 2 beta 3

Az új build verziószáma 22N5277g.

A Vision Pro esetén a Beállítások appban az Általános > Szoftverfrissítés menüpont alatt megjelenő Bétafrissítések opcióban választhatjuk ki a kívánt bétát.

macOS 15 Sequoia beta 3

Az új build verziószáma 24A5289g.

A macOS Ventura 13.4 és újabb verziók esetén a Rendszerbeállításokban az Általános > Szoftverfrissítés menüpont alatt megjelenő Bétafrissítések opcióban választhatjuk ki a kívánt bétát.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 18 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 18 béta: a leggyakrabban feltett kérdések – újdonságok, megjelenés ideje, letöltés.

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 18-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 18-ról szólóakat itt, a watchOS 11-ről szólókat meg itt, a tvOS 18-ról készülteket itt, a visionOS 2-ről megjelenteket itt, a macOS Sequoia kapcsán pedig itt olvashatsz.

[newsletter_signup_form id=11]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    annyi kiegészítéssel, hogy a macOS Sequoia beta 3 egyelőre késik, de mivel az összes béta is magyar idő szerint eleve nem este 7-kor érkezett, így valószínűleg csak idő kérdése, és megjön a Sequoia új buildje is.

  2. Avatar for gunar gunar says:

    Másnak sem megy az ikon állítás ami a 18-ban újdonság, v csak nálam rakoncátlankodik? (12mini) nekem a teljesen sötéten maradt .
    A “sütőt” mintha kiszerelték volna belöle így elsőre úgy tűnik

  3. Avatar for DeTam DeTam says:

    Sziasztok, esetleg tudja valaki hogy a beta 3 alatt müködik az OTP app ?
    Köszönöm

  4. Avatar for Czo Czo says:

    O, nem kellene mukodnie?

  5. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @DeTam gond nélkül működik.

    @Czo talán valamikor korábban volt vele gond béta esetén, de már X éve nem volt ezzel baj.

  6. Avatar for DeTam DeTam says:

    Köszönöm a választ. Igen régebben elkövettem azt a hibát hogy valamelyik bétát feltettem a fö telefonra és az otp app megnyitáskor össze is omlott minden esetben. Azóta nem töltöttem le bétát.

  7. Avatar for Czo Czo says:

    Ah, ilyenkor semmi para nincs, hasznalod a masik eszkozon addig a par oraig/napig/hetig, amig meg nem szerelik. Elofordul az ilyen.

  8. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    közben ma végre megérkezett a macOS Sequoia beta 3 (24A5289g) is.

  9. Avatar for gunar gunar says:

    Mert jött vele a public is?
    Sőt, megjavult az ikon skinezése is.

  10. Avatar for alali alali says:

    MacOS beta frissítés 15 GB volt :blush:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Czo Avatar for alali Avatar for Szifon Avatar for DeTam Avatar for Jadeye Avatar for gunar