fbpx Skip to content

Két héttel a második béták közzététele után az Apple elérhetővé tette az újabb verziók harmadik bétáit, illetve jött macOS Monterey 12.6.7 Release Candidate 3 (21G713) és macOS Big Sur 11.7.8 Release Candidate 3 (20G1413) is.

Ha valami érdemleges újdonság bukkan fel valamelyik új bétában, akkor arról várhatóan újabb cikket teszünk majd közzé. Felfedeztél valami új funkciót, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban!

iOS 16.6 beta 3

Az új build verziószáma 20G5047d.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Miért nincsenek már letöltési linkek?

Az Apple 2022 augusztusában nemcsak hogy a fejlesztői bétákat illetéktelenül megosztó oldalak ellen lépett fel, hanem Twitteren még olyanok fiókjai is átmenetileg felfüggesztésre kerültek, akiknek a tweetjeiben ilyen bétás oldalakra mutató linkek voltak.

Mivel az IPSW-k közvetlen linkjei bejelentkezés és így megfelelő jogosultság nélkül is elérhetővé teszik a fájlokat, így már nem tesszük közzé az IPSW-k linkjeit.

Erről bővebben: A jelek szerint lépett az Apple a fejlesztői bétákat megosztó oldalak ellen.

A fejlesztők természetesen bármikor elérhetik a linkeket a fejlesztői központba belépve, akik pedig csak tesztelni szeretnének fejlesztői fiók nélkül, azok használhatják a nyilvános bétát.

Ezen felül az Apple legújabb változtatása, hogy már a fejlesztői bétákat is odaadja, ha valaki egyszer már bejelentkezett a developer.apple.com-on az Apple ID-jával és elfogadta a fejlesztői feltételeket. Ezután egyszerűen a Szoftverfrissítés menüpont alatt megjelenő Bétafrissítések opcióban választhatjuk ki a kívánt bétát.

Ez utóbbiról bővebben: Változtatott az Apple: már az éves díj nélkül is elérhetőek a fejlesztői béták!

iPadOS 16.6 beta 3

Az új build verziószáma 20G5047d.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

watchOS 9.6 beta 3

Az új build verziószáma 20U5548c.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

tvOS 16.6 beta 3

Az új build verziószáma 20M5548c.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

macOS Ventura 13.5 beta 3

Az új build verziószáma 22G5048d.

A bétához a macOS Developer Beta Access Utility ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 16 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 16 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 16-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 16-ról szólóakat itt, a watchOS 9-ről szólókat meg itt, a tvOS 16-ról készülteket itt, a macOS Ventura kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok