fbpx Skip to content

Három nappal az iOS 16.3.1, iPadOS 16.3.1, watchOS 9.3.1, tvOS 16.3.2 és macOS Ventura 13.2.1 megjelenése után az Apple már elérhetővé is tette az újabb verziók első bétáit.

Ha valami érdemleges újdonság bukkan fel valamelyik új bétában, akkor arról várhatóan újabb cikket teszünk majd közzé. Felfedeztél valami új funkciót, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban!

iOS 16.4 beta 1

Az új build verziószáma 20E5212f.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Miért nincsenek már letöltési linkek?

Az Apple 2022 augusztusában nemcsak hogy a fejlesztői bétákat illetéktelenül megosztó oldalak ellen lépett fel, hanem Twitteren még olyanok fiókjai is átmenetileg felfüggesztésre kerültek, akiknek a tweetjeiben ilyen bétás oldalakra mutató linkek voltak.

Mivel az IPSW-k közvetlen linkjei bejelentkezés és így megfelelő jogosultság nélkül is elérhetővé teszik a fájlokat, így már nem tesszük közzé az IPSW-k linkjeit.

Erről bővebben: A jelek szerint lépett az Apple a fejlesztői bétákat megosztó oldalak ellen.

A fejlesztők természetesen bármikor elérhetik a linkeket a fejlesztői központba belépve, akik pedig csak tesztelni szeretnének fejlesztői fiók nélkül, azok használhatják a nyilvános bétát.

iPadOS 16.4 beta 1

Az új build verziószáma 20E5212f.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

watchOS 9.4 beta 1

Az új build verziószáma 20T5222g.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

tvOS 16.4 beta 1

Az új build verziószáma 20L5463g.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

macOS Ventura 13.3 beta 1

Az új build verziószáma 22E5219e.

A bétához a macOS Developer Beta Access Utility ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 16 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 16 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 16-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 16-ról szólóakat itt, a watchOS 9-ről szólókat meg itt, a tvOS 16-ról készülteket itt, a macOS Ventura kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Szoftver frissitésnél lehet választani hogy a developer vagy a public béta verziót akarod e letölteni

 2. Avatar for gunar gunar says:

  Hogyan? Nekem nem adott ilyent és a párom aki public beta-s, neki fel sem dobja a frissítést. Ergo a public nincs is kint még, ahogy nem is szokott azonnal.

 3. Avatar for gunar gunar says:

  Hú! Ezt hol találtad benne? Csak mert nálam ugyan olyan simán lefutott mint eddig mindig, sehol nem tette fel a kérdést, bár én beta profile-t használok a telón, lehet ott nincsen ilyen?
  UI: Na várjunk, mert tényleg belenéztem éés ott van, de így meg nem értem, ha már 1x feltelepítettem a dev beta-t akkor mit is lehet kiválasztani, vagy majd a következőnél választhatok? Ez nem akar kikerekedni a számomra!

 4. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  értelemszerűen ezt az új funkciót a következő verzióra vonatkozóan tudod majd használni, nem arra, amelyik elhozza magával.

 5. Avatar for gunar gunar says:

  Jó igen csak hajnalban már kicsit nehezebben ment a dolog felfogása, főleg mert ugye félreérthető volt számomra az első megválaszolt bejegyzés. De láttam utána a megjelent cikket az újdonságokról és az helyretette a kétségeket.

 6. Sziasztok! Nálatok rendben van az SMS küldés? Nekem csak az iMessage megy ki, a többi üzenet küldési hibával bentragad. iPhone12

 7. Detto nálam ugyan ez van !!!
  Ráadásul ma váltottam e-simre
  és most már az i messenger se megy !!!
  :rage::rage::rage::rage::rage:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for gaben73 Avatar for stewedragon Avatar for LeslieE30 Avatar for Jadeye Avatar for gunar