fbpx Skip to content

Alig egy héttel az előző béták után az Apple közzétette az iOS 16.3, iPadOS 16.3, watchOS 9.3, tvOS 16.3 és a macOS Ventura 13.2 kiadásra szánt, RC verzióit.

Ha valami érdemleges újdonság bukkan fel valamelyik új bétában, akkor arról várhatóan újabb cikket teszünk majd közzé. Felfedeztél valami új funkciót, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban!

iOS 16.3 RC

Az új build verziószáma 20D47.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Ha találtál valami új funkciót, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Letöltési linkek?

Az Apple nemrég nemcsak hogy a fejlesztői bétákat illetéktelenül megosztó oldalak ellen lépett fel, hanem Twitteren még olyanok fiókjai is átmenetileg felfüggesztésre kerültek, akiknek a tweetjeiben ilyen bétás oldalakra mutató linkek voltak.

Mivel az IPSW-k közvetlen linkjei bejelentkezés és így megfelelő jogosultság nélkül is elérhetővé teszik a fájlokat, így a jövőbeni esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében már nem tesszük közzé az IPSW-k linkjeit.

Erről bővebben: A jelek szerint lépett az Apple a fejlesztői bétákat megosztó oldalak ellen.

A fejlesztők természetesen bármikor elérhetik a linkeket a fejlesztői központba belépve, akik pedig csak tesztelni szeretnének fejlesztői fiók nélkül, azok használhatják a nyilvános bétát.

iPadOS 16.3 RC

Az új build verziószáma 20D47.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Ha találtál valami új funkciót, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

watchOS 9.3 RC

Az új build verziószáma 20S648.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Ha találtál valami új funkciót, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

tvOS 16.3 RC

Az új build verziószáma 20K650.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Ha találtál valami új funkciót, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban!

macOS Ventura 13.2 RC

Az új build verziószáma 22D49.

A bétához a macOS Developer Beta Access Utility ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Ha találtál valami új funkciót, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban!

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 16 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 16 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 16-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 16-ról szólóakat itt, a watchOS 9-ről szólókat meg itt, a tvOS 16-ról készülteket itt, a macOS Ventura kapcsán pedig itt olvashatsz.

[newsletter_signup_form id=11]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. A Ventura csak nálam akadozik…? A “Kuka ürítés” vagy simán a törlés soha nem ér véget…
  Ugyanitt használható filekezelő kerestetik (TC jeligére). Köszi.

 2. Nalam minden ok, pedig melos gepen nyomom.

 3. Sziasztok

  Frissités óta nem tudom elérni a távoli kamera képeket Superlive plus mükődött eddig , már le töröltem újra hozzá adtam és még mindig nem működik.

  Valakinek valami ötlete ??

  Köszönöm előre is.

 4. Avatar for gunar gunar says:

  Esetleg másik kamera app-al nem működik? Régebben használtam ilyeneket és volt több alternatíva is.

 5. Köszi néztem de én nem találtam ehhez valót

 6. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  jelezd az app fejlesztőjének, hogy ezt a hibát tapasztalod a 16.3 óta. a hiba jelzéséhez NE az App Store-ban hagyj értékelést, hanem ha van weboldala vagy email címe, akkor azon keresztül.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for rihekopo79 Avatar for Szifon Avatar for stephenx001 Avatar for Jadeye Avatar for gunar