fbpx Skip to content

Mostanra valószínűleg a legdurvább szilveszteri bulit is sikerült mindenkinek kihevernie és bele lehet végre rendesen is vágni az évbe. Az új év az új szokások, a fogadalmak ideje, bár ezek tartóssága megkérdőjelezhető, de az eredményességük csak rajtunk múlik. Az Apple egy egészségesebb életmód felállításában próbál segíteni ebben az évben is, mégpedig egy már megszokott kihívás formájában.

Az Apple Watch esetén elérhető kihívások több évre nyúlnak vissza, a lehető legváltozatosabb témákban, volt már köztük korábban is újévköszöntő, de nemzeti parkos, nőnapi, Föld napjára szóló, hálaadásnapi, és még jóganapi is, ezek közül ráadásul több is évente megrendezésre kerül.

Az új kihívásra idén is elég tág időintervallum áll a rendelkezésünkre, ugyanis január 1-től egészen 31-ével bezáróan ránk van bízva, mikor teljesítjük a kritériumokat. Bármely, egymást követő hét nap alatt kell mind a három tevékenység gyűrűt bezárnunk, tehát nem kell azt már január 1-jén elkezdeni. Csak annyi a fontos, hogy a napokat ne szakítsuk meg, mert nem összesen számít a hónapban, hanem egyhuzamban, és ha egyszer nem sikerül, akkor kezdhetjük újra.

A jelvény és a matricák idén se maradhatnak el, amelyek most is kellően jópofára sikeredtek.

 

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok