Idén se maradhat el a nőnapi Apple Watch kihívás

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hétfőn nőnap, ne felejtsétek férfi társaim! Igaz az ország éppen újra bezár a koronavírus harmadik hullámának köszönhetően, de ez nem kell, hogy megakadályozzon bennünket, hogy felköszöntsük az ellenkező nem tagjait, csak idén inkább kerüljük a személyes kontaktust ezen a különleges napon.

Az Apple jó szokásához híven a nőnapot is megtiszteli egy különleges Apple Watch kihívással és a jutalomként szolgáló jelvénnyel és matricákkal. 1917 óta (Magyarországon csak 1948 óta) március 8. a nemzetközi nőnap, ami a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja.

Ez a kihívás idén sem tartozik a nehezen teljesíthető kihívások közé, ugyanis csak egy feltétele van: végezz egy legalább 20 perces gyakorlatot, ami lehet bármi, amit az óra rögzíteni tud, futás, séta, jóga, HIIT, keresszékes edzés, úszás, biciklizés, bármi, de tényleg.

Ezeket a gyakorlatokat lehet az Apple Watch Edzés alkalmazásában is rögzíteni, de bármi más olyannal is, ami az Egészség alkalmazásba be tudja írni az adatait. A korábbi években vagy legalább egy mérföldet vagy ennek megfelelő kilométeres távot kellett teljesíteni, vagy egyszerűen csak megduplázni a mozgás (piros) gyűrűt, vagy épp meg volt határozva, hogy milyen edzések közül kell választani, de idén még ezt is elhagyták, így tényleg bárki könnyedén teljesítheti.

Te tervezed teljesíteni ezt a kihívást?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. diario says:

    Köszi :slight_smile: tuti elfelejtettem volna :blush:

  2. “Ez a kihívás idén SEM NEM tartozik a nehezen teljesíthető kihívások közé, ugyanis csak egy feltétele van:”

    Kétszeres tagadás. Vagyis ennek értelmében nehezen teljesíthető. :wink:

  3. Jadeye says:

    orvosolva, köszi.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!