fbpx Skip to content

Hétfőn nőnap, ne felejtsétek férfi társaim! Igaz az ország éppen újra bezár a koronavírus harmadik hullámának köszönhetően, de ez nem kell, hogy megakadályozzon bennünket, hogy felköszöntsük az ellenkező nem tagjait, csak idén inkább kerüljük a személyes kontaktust ezen a különleges napon.

Az Apple jó szokásához híven a nőnapot is megtiszteli egy különleges Apple Watch kihívással és a jutalomként szolgáló jelvénnyel és matricákkal. 1917 óta (Magyarországon csak 1948 óta) március 8. a nemzetközi nőnap, ami a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja.

Ez a kihívás idén sem tartozik a nehezen teljesíthető kihívások közé, ugyanis csak egy feltétele van: végezz egy legalább 20 perces gyakorlatot, ami lehet bármi, amit az óra rögzíteni tud, futás, séta, jóga, HIIT, keresszékes edzés, úszás, biciklizés, bármi, de tényleg.

Ezeket a gyakorlatokat lehet az Apple Watch Edzés alkalmazásában is rögzíteni, de bármi más olyannal is, ami az Egészség alkalmazásba be tudja írni az adatait. A korábbi években vagy legalább egy mérföldet vagy ennek megfelelő kilométeres távot kellett teljesíteni, vagy egyszerűen csak megduplázni a mozgás (piros) gyűrűt, vagy épp meg volt határozva, hogy milyen edzések közül kell választani, de idén még ezt is elhagyták, így tényleg bárki könnyedén teljesítheti.

Te tervezed teljesíteni ezt a kihívást?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.