fbpx Skip to content

A Nikkei Asia megosztott pár érdekes jóslatot az Apple elkövetkező terveivel kapcsolatban az AirPods és az iPhone SE vonalán.

Idén szeptemberben valószínűleg az új iPhone-okkal együtt érkezik egy új AirPods is és jövő tavasszal pedig az iPhone SE 5G-s változata „váltja” majd a palettán az iPhone 13 minit.

Így írtak az új AirPods-ról:

Az iPhone család frissítése mellett az Apple 2021 második felében több más termékéből is újabb változatok kiadására készül, hogy így kaszáljon a koronavírus járványból felépülő gazdasági helyzeten. A frissülő termékek közt értjük az új MacBook Pro modelleket és az AirPods egy frissített variánsát. Utóbbi gyártása a következő hónapban kezdődik.

Az idei iPhone-ok tömeggyártása szintén augusztusban kezdődik, ahogy az Apple visszatér a járvány előtti megszokott ütemtervéhez. Januárig a tervek szerint 95 millió készüléket terveznek gyárttatni, de ez még utólag változhat. Forrásaink elmondták, hogy 2021-ben az Apple 230 millió iPhone-t tervez készíteni, beleértve a tavalyi és idei modelleket is, ami egy 11%-os növekedés a tavalyihoz képest.

Az új AirPods 3 bőven olyan hír, ami nem lep meg minket, hiszen hónapok óta szólnak róla a pletykák, hogy az Apple előáll egy új fülessel, ami az AirPods Pro designját ötvözi majd a sima AirPods alacsonyabb árával, aktív zajszűrés nélkül.

Néhány korábbi pletyka a fülesről idén februártól:

A március és a május nem jött be, de most úgy tűnik, hogy a szeptember lesz a befutó. Ha pedig nem úgy lesz, biztos vagyok benne, hogy érkezik októberben egy pletyka egy novemberi bemutatásról. ?

A mini méretű iPhone-ok szörnyen megjárták és ezért idén készül utoljára a szerintem tökéletes méretben iPhone, ahogy arról már itt korábban beszámoltunk: TrendForce: az alacsony kereslet miatt az Apple elkaszálja az iPhone 12 minit.

Ha lehet hinni a Nikkei Asia-nak, akkor az Apple hosszútávú terve az, hogy az iPhone SE-vel váltják le a palettán, méghozzá úgy, hogy abba jövő év elején 5G kompatibilitást és gyorsabb chipet tesznek.

Ez sem új pletyka igazából, előző hónapban Ming-Chi Kuo regélt egy 5G-s iPhone SE-ről: Ming-Chi Kuo: 5G-s iPhone SE és Touch ID-s iPhone 14 várható.

Ami azonban új, hogy az Apple ezzel a készülékkel váltaná az iPhone 13 minit hosszútávon a termékpalettán és őszintén mondom, hogy szerintem ez egy rossz vicc, és látszik rajta, hogy pusztán üzleti döntés eredménye.

Tavaly az Apple megmutatta nekünk, hogy tudnak egy kézzel is használható telefont készíteni, ami kényelmesen elfér a zsebben és jövőre pedig váltanak arra, hogy ha kisebb telefont akarsz venni, akkor vedd 5 (vagy hát igazából 8) éves designnal. Elkeserítő.

Neked mi a véleményed arról, hogy idén talán frissül az AirPods és hogy az iPhone SE 5G lehet az Apple hosszútávú, belépő iPhone-ja?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.