fbpx Skip to content

A Bloombergnél Mark Gurman megosztotta jóslatait az AirPods családdal kapcsolatban.

Az idei év legnagyobb izgalma ezen a téren az AirPods Pro-ra hajazó designnal rendelkező harmadik generációs AirPods lesz, 2022-t pedig a fitnesz funkciókkal rendelkező AirPods Pro dobja majd fel. Ráadásul ha ez nem lenne elég, az AirPods Max jövőjével kapcsolatban is kaptunk egy morzsát.

A harmadik generációs AirPods kapcsán nem mondott olyat Gurman, amit már ne tudtunk volna a korábbi pletykákból: 52audio: AirPods 3 márciusban?

Az 52audio tévedett az új füles érkezésének időpontjával, de attól még valószínűleg igazuk van abban, hogy az AirPods 3 idén az AirPods Pro-ra emlékeztető formavilággal fog rendelkezni.

Továbbra is megmarad a teljesen műanyag kialakítás, vagyis nem lesz rajta cserélhető gumi betét, hiszen aktív zajszűréssel sem fog rendelkezni, de rövidebb lesz a szára, így kevésbé lesz feltűnő viselése.

A 2022-es AirPods Pro 2 nagyobb dobás lesz, köszönhetően az új fitnesz funkcióknak, melyekről így írt Gurman:

A jövőre érkező AirPods Pro az első nagy váltás lesz a termék 2019 októberi debütálása óta és mozgásérzékelőkkel bővül majd, melyek a fitnesz követésre koncentrálnak majd. Az informátor azt kérte, hogy neve maradjon titokban, mert jelenleg a tervek bizalmasak.

Ha minden igaz, az Apple eredetileg idén ki szerette volna adni a harmadik generációs fülest, de ez nem sikerült nekik, így 2022-re csúszik a bemutató.

Az AirPods Max-ból előreláthatólag nem érkezik frissített változat a közeljövőben, de az Apple-nél gondolkodnak új színopciókon.

Te mit vársz az új AirPods-októl?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok