fbpx Skip to content

A pletykák szerint az AirPods 3 már ebben a hónapban megjelenhet. Egyre több szivárogtatást tapasztalhatunk, amelyek az állítólagos új fülhallgató designját mutatják. Az 52audio olyan képsorozatot tett közzé, amelyen állítólag a harmadik generációs ‌AirPods látható.

A korábbi szivárgásokkal egybehangzóan az ‌AirPods‌ 3 ‌egy AirPods‌ Pro-szerű, rövidebb szárú és lekerekítettebb kagylórésszel érkezhet, amely közel azonos az AirPods Pro-val. A szár valamivel hosszabb lesz, mint az ‌AirPods Pro‌ szára, de rövidebb az alapmodellekénél. A Pro modellhez hasonlóan valószínűleg összenyomható szárakat is kapni fogunk.

Egyes találgatások szerint az ‌AirPods‌ 3 beépített szilikon harangokkal rendelkezik a kényelmesebb és testreszabhatóbb fülbe illeszkedés érdekében, hasonlóan az ‌AirPods Pro-hoz, ám úgy tűnik, hogy a képeken nem ez a kialakítás látható.

Az ‌AirPods‌ 3 tokja is kialakításában hasonló lehet az ‌AirPods Pro-hoz. Ez a kép is megerősíteni látszik, hogy nem lesz gumiharang a kagylókon.

Bár az ‌AirPods‌ 3 küllemében az ‌AirPods Pro-ra hajaz‌, a pletykák szerint azonban nem lesznek elérhetőek a Pro szintű funkciók. Az aktív zajszűrés továbbra is az ‌AirPods Pro kiváltsága marad, a térbeli hang opcióval egyetemben, mivel ahhoz elengedhetetlen a fentiekben is említett gumiharangos kialakítás. Említést tettek még emellett egy új nyomáscsökkentő mechanizmusról, mely a fül belsejében fellépő terhelést hivatott enyhíteni, hozzájárulva a nagyobb viselési komforthoz.

Az ‌AirPods‌ 3 várhatóan tartalmazni fogja az Apple H1 chipet is, továbbá az ‌AirPods‌ 2 és az ‌AirPods Pro‌ számára jelenleg elérhető összes szabványos funkciót: a gyors eszközpárosítást, a zökkenőmentes váltást Apple eszközök között, a tiszta hívásminőséget. Üzemidő tekintetében is az eddig megszokott 5 órára számíthatunk.

Az 52audio úgy véli, hogy az ‌AirPods‌ 3 ára 150 dollár körül alakul majd. Az ‌AirPods‌ 2 jelenleg normál töltőtokkal 159 dollárért, vezeték nélkülivel pedig 199 dollárért érhető el. Nem világos, hogy az Apple mindkét töltési lehetőséget kínálja-e majd az ‌AirPods‌ 3-mal, de úgy tűnik, hogy a Qi-alapú vezeték nélküli töltési funkció lesz a standard lehetőség.

Olyan vélemények is napvilágot láttak, mely szerint a várhatóan március 23-i Apple eseményen debütál majd az eszköz. Egy biztos, már most nagy izgalommal várjuk!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Remélem váltja a kettőt. És nem mellé jön be mert nem szeretnek érte többet fizetni mint a kettőért.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for White64GB Avatar for Szifon

Népszerű hozzászólások

  1. Remélem váltja a kettőt. És nem mellé jön be mert nem szeretnek érte többet fizetni mint a kettőért.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for White64GB Avatar for Szifon