fbpx Skip to content

Ugyan a macOS Big Sur hivatalos megjelenési idejét még mindig nem ismerjük, de az Apple ma meghívót küldött ki egy november 10-i eseményre, ami a már megszokott módon csak online kerül megrendezésre a járványhelyzet miatt.

A menetrend szerint november 10-én, helyi idő szerint reggel 10 órakor kezdődik majd az Apple keynote-ja. A bejelentést az Apple most is a Steve Jobs Theater-ből fogja közvetíteni, és hazánkban az időeltolódás miatt ez szokás szerint 19 órára esik.

Ahogyan az utóbbi években már megszokhattuk, az Apple oldalára most is kikerült az esemény linkje. Ha pedig az oldal közepén látható logóra koppintunk, akkor most is egy kiterjesztett valóságos animációt kapunk, amiben láthatjuk, ahogy az alma logó felnyílik, mint egy MacBook kijelzője, majd visszacsukódik, és ha elforgatjuk a képet, hogy lássuk az alma másik oldalát, akkor azon a 11.10-es dátum látszik:

A keynote-on elvileg nem csak a macOS Big Sur megjelenési idejét fogjuk végre megtudni, hanem ténylegesen is bemutatkozhatnak majd az első, Apple Siliconnal szerelt gépek is, és a korábban már ennek kapcsán leleplezett Mac mini mellett egy 12″-es vagy 13″-as MacBook megjelenésére is számíthatunk a pletykák szerint, legalábbis az AR-animáció is erre utalónak tűnik.

Korábbi, fontosabb cikkeink a macOS Big Sur és az Apple Silicon kapcsán:

Te várod már, hogy mit mutat be 10-én az Apple?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.