Megújult rendszer- és figyelmeztető hangokat is hoz a macOS Big Sur (videók)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple egy hónapja mutatta be az ősszel érkező macOS Big Sur-t. A rendszer – amellett, hogy látványosan átalakul elődjéhez képest – kisebb újdonságokat is tartalmaz majd.

Az iDownloadBlog a macOS Catalina és a macOS Big Sur rendszerhangjának összehasonlításáról számolt be. A videókat egy YouTube-felhasználó, Pomamitia készítette.

A videók jól bemutatják a macOS Catalina és a macOS Big Sur rendszer- és figyelmeztető hangjelzései közti különbségeket. Változni fog többek között a kukába küldött fájl, valamint a kuka ürítésének hangja, de más lesz a képernyőfotó készítésének és a fájl áthelyezésének hangjelzése is. Íme a videó:

Az alábbi videóban pedig a megújult figyelmeztető hangokat hallhatjuk:

Neked hogy tetszenek az új hangok?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Tamaci says:

    Hát, nekem a régi hangok jobban tetszenek.

  2. Dettó. Szerintem a régi hangok sokkal cukibbak és kellemesebbek a fülnek.

  3. Czo says:

    Azt mondom, igy kozel 1 honap utan, hogy megszoktam. Eloszor furcsa volt (nyilvan, mert ugye megvaltozott), viszont szerintem totalisan rendben van igy is.

  4. expa says:

    Az új hangok finomabbak! Szuper…

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!