Még meg sem jelent a macOS Big Sur 11.0, de már itt a 11.0.1 első bétája is, új háttérképekkel

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple még be sem jelentette, hogy mikor fogja kiadni a macOS Big Sur hivatalos, 11.0-s változatát, de október 28-án már elérhetővé tette a fejlesztők, majd egy nappal később a nyilvános tesztelők számára a macOS Big Sur 11.0.1 első bétáját is.

A leginkább szembetűnő újdonságként itt most a több új háttérképet lehet megemlíteni, de természetesen más újdonságokat is tartalmaz, elvégre az Apple nem fog pusztán háttérképek miatt kiadni egy frissítést.

macOS Big Sur 11.0.1 beta 1

Az új build verziószáma 20B5012d.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

Az új verzióban a legszembetűnőbb a sok új háttérkép, melyek egy része egyébként dinamikus, és így a nap során folyamatosan változik, más része pedig a világos és sötét módhoz alkalmazkodik. A képek statikus változatai alább letölthetőek:

Kérdésem van!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback Assistant appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 14-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 14-ről szólóakat itt, a watchOS 7-ről szólókat meg itt, a tvOS 14-ről készülteket itt, a macOS Big Sur kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. sullerj says:

    Ilyen még egyik évben sem volt, október vége és nincs kint a végleges macos…

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!