fbpx Skip to content

Az Apple elérhetővé tette az iOS 14.2, az iPadOS 14.2, a watchOS 7.1, a tvOS 14.2 második, illetve a macOS Big Sur kilencedik fejlesztői bétáit.

Az újdonságok egyelőre nem ismertek, de vagy frissítjük ezt az írásunkat, vagy pedig új cikket teszünk közzé, amint napfény derül rájuk.

iOS 14.2 beta 2 és iPadOS 14.2 beta 2

A build verziószáma 18B5061e.

Ez a verzió már elérhető az iPhone XR és a sima iPhone 11 esetén is.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 14.2 beta 2 és iPadOS 14.2 beta 2 letöltési linkek

Az iOS 14.2 beta 2 és iPadOS 14.2 beta 2 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

watchOS 7.1 beta 2

Az új build verziószáma 18R5561e.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

tvOS 14.2 beta 2

Az új build verziószáma 18K5036d.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

macOS Big Sur beta 9

Az új build verziószáma 20A5384c.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 14 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 14 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 14-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 14-ről szólóakat itt, a watchOS 7-ről szólókat meg itt, a tvOS 14-ről készülteket itt, a macOS Big Sur kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Atyaég, szerintem sosem volt macOs-ből 9 beta…

  2. Avatar for alali alali says:

    Igen, én sem emlékszek hasonlóra. Már vártam, nálam a beta 7 és 8 katasztrófális volt, élén a safarival. Macbook Air 2014

  3. Már a végleges változatot vártam, erre itt van egy újabb beta, nevezetesen a 9.
    Puff neki, még mostanra sem sikerül kireszelni egy működőképes, végleges Mac OS-t.
    A Safari tényleg katasztrófális, a szivárványos bejelentkező képernyő pedig egyenesen felháborító.
    Jó én elhiszem, hogy az Apple szeretne egy nagyot nyalni az LMBTQ vonalon, de ez legyen a zárt ajtók mögött a magánügyük! Mármint, hogy ott mit csinálnak az LMBTQ aktivistákkal.
    Lehet persze magyarázni, hogy ez a szivárvány nem az a szivárvány, de nekem akkor sem tetszik!

  4. Avatar for kaze68 kaze68 says:

    Sziasztok.
    Tegnap töltöttem le a 14.2 második bétáját.
    Az elején örömmel tapasztaltam hogy lassabban merül (iX).
    Viszont ma eljöttem otthonról 93%-al,kb egy órát telefonáltam és utána 95%-ot mutatott a készülék(!)
    Más is tapasztalt ilyet?
    Remélem nem trükköznek ismét a kijelzett értékekkel…

  5. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    semmiféle szivárványos bejelentkező képernyő nincs a Big Sur esetén. és ha lenne is, az egyébként az Apple hivatalos logójához nyúlna vissza, ami 21 éven át, 1977-1998 között színes csíkos volt:

  6. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    sosem trükköztek a kijelzett értékkel az akku esetén. az akkumulátorok töltöttség-értéke egy számított érték, eleve nem pontos 100%-ban.

  7. Avatar for kaze68 kaze68 says:

    Köszönöm a választ.
    Én konkrétan arra gondoltam amikor -ha jól emlékszem- az iPhone 4-nél jelentkeztek térerő problémák és ezt úgy orvosolták a következő IOS alverzióval hogy a készülék erősebb térerőt jelzett a valósnál…

  8. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    igen, az egy hiba volt, rosszul számította a készülék a térerő mértékét, és a kijelzés így nem volt pontos. ezt orvosolták az iOS 4.0.1-ben:

  9. Avatar for Tamaci Tamaci says:

    A Térképek alkalmazásban van esetleg nyoma elektromos autó beállítási lehetőségének? Vagy ez inkább majd nyár felé érkezhet?

  10. Ahhoz a funkcióhoz kell az autógyártó is, mert csak az autóddal kompatibilis töltőket fogja mutatni és figyeli a töltöttséget is, először a BMW-nél és Fordnál lesz elérhető.

  11. Avatar for Tamaci Tamaci says:

    Köszönöm szépen a választ!

  12. Nem először dobok bétát, és megint kénytelen vagyok. A messenger tulajdonképpen kuka lett, az iMac -en folyamatosan kidob, majd a telefont most frissítettem le, hogy hátha, de konkrétan most már az is fagyi. Csoportos üzenetben van sok video link, úgy tűnik ezt nézték be.

  13. Avatar for p33n4 p33n4 says:

    Sziasztok!
    Hasznalja valaki az ios14-et elso generacios SE-n?
    Erdekelne mik a tapasztalatok.
    Az elso betat korabban feltelepitettem, de rengeteg helyet elfoglalt a rendszer, ezert visszatettem a 13-at.
    Azota valtozott a helyzet? Nem nagyon kisertem figyelemmel…

  14. Találkozott már valaki azzal a jelenséggel, hogy egyszer csak nem lehet a vágólapról beilleszteni semmit sehová?

    Olyan mintha a vágólap betelt volna. Jobb ötlet híján a telo újraindítása segített csak. Ez még iOS 14.0.1 alatt.

    Aki találkozott vele a béta esetleg megoldotta?

  15. Most kipróbáltam, nekem se működik. Ki akartam jelölni egy szövegrészt, már eleve ezt nagyon nehezen sikerült kivitelezni, hiába böktem hosszan a kijelzőre, de aztán beilleszteni meg végképp nem volt hajlandó. 14.0.1 alatt, bétákat nem használok.

  16. Újraindítás után megjavul nálad?

  17. Azt még nem volt alkalmam kipróbálni.

    Kipróbáltam, újraindítás után működik.

  18. Szuper, a jó öreg kiszállok-beszállok megoldás ez esetben is működik :wink:
    A vicc az, hogy tegnapelőttig teljesen jól működött nekem, még a különböző eszközeim között is, aztán tegnap egyszer csak már a telón belül sem.

  19. Én meg őszíntén nem tudom, hetek óta nem akartam ilyesmit csinálni, úgyhogy ha most nem hívod rá fel a figyelmem, lehet még egy jódarabig fel se tűnik. Vagy egyáltalán nem, ha a 14.0.2-ben javítják. :smiley:

  20. Azt gondolom, hogy nem szükséges ilyen hevesen védeni a mundér becsületét, hisz amióta az Apple szélesebb körben elérhető Magyarországon, azóta ismerem és használom a termékpalettát.
    Épp ezért vindikálhatom azt a jogot hogy véleményt mondjak és kifejezzem, hogy az Apple és a hozzá hasonló hipermultik, - ha létezik ilyen szó egyáltalán - a leglelkesebb támogatói az LMBTQ devianciának. Ott vonulnak minden Pride első soraiban többek között a CocaCola nevű világvállalattal karöltve azok a “vállalati szinten ez elvárás” szlogennel hülyített munkatársak, akik az állásukat kockáztatják, ha beteget jelenteve esetleg távolmaradnak.
    Ez Jadeye bizony kőkemény üzlet, kőkemény és tudatos tulajdonosi magatartás a már számokban szinte ki sem fejezhető, de még több profit érdekében.
    Tolarenciát mutatni, jó fejnek lenni, meggyőződés nélkül azonosulni irányzatokkal, eszmékkel, embercsoportokkal és megszólítani, elérni még nagyobb tömegeket, aztán eladni, eladni, eladni.
    Erről szól az egész!
    Erről szól a mostani szivárvány szín bejelentkező képernyő is minek köze nincs a tényleg egyedi, ötletes 1977-1998 közötti lógóhoz.
    Neked nem szivárvány a bejelentkező képernyő, nekem igen, de tiszteletben tartom mindenki meggyőződését, ízlését amíg az enyémet is tiszteletben tartják.
    És ezzel el is érkeztünk a probléma lényegéhez: meg tudom változtatni ezt a “nem szivárvány” bejelentkező képernyőt?

    NEM! Akkor most ki kit, vagy ki mit fogad el? Ez most nem is kényszer ugye?

  21. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    tökmindegy, ennek semmi köze a bétához. nem tudom, milyen szivárványszínű bejelentkező képernyőre gondolsz, de ha ez ennyire zavaró, akkor állítsd át. Google segít, de például nézd meg ezt, szerintem továbbra is működnie kell:

  22. Köszönöm, hogy reflektáltál a kommentre.
    Amúgy azt a minőséget és ökoszisztémát ami miatt elkötelezett Apple felhasználó vagyok, nem a logók és nem a színek határozzák meg.

  23. Avatar for gunar gunar says:

    Most tényleg egy kis szivárvány miatt aggódsz? Van ennél nyilvánvalóbb is de azt már tagadni is törvényszegés lett egy ideje, szóval ez a kis szivárvány jelentsen bármit is valójában, csak csepp a tengerben. :roll_eyes:

  24. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @gunar engedjük el ezt a szivárvány témát. a cikk a bétáról szól. ha szivárványon akarsz keseregni, annak nem ez a helye.

  25. Avatar for gunar gunar says:

    Valamit nagyon elértettél, keseregjen ezen a bánat :grinning: Tudod Te hogy én mire céloztam, de ok lezártam a dolgot.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for vkleszken Avatar for alali Avatar for postmaster Avatar for Szifon Avatar for Sullivan Avatar for p33n4 Avatar for kaze68 Avatar for sullerj Avatar for Tamaci Avatar for Nem_Tom Avatar for Jadeye Avatar for 83miki83 Avatar for gunar

Népszerű hozzászólások

  1. Atyaég, szerintem sosem volt macOs-ből 9 beta…

  2. Avatar for alali alali says:

    Igen, én sem emlékszek hasonlóra. Már vártam, nálam a beta 7 és 8 katasztrófális volt, élén a safarival. Macbook Air 2014

  3. Már a végleges változatot vártam, erre itt van egy újabb beta, nevezetesen a 9.
    Puff neki, még mostanra sem sikerül kireszelni egy működőképes, végleges Mac OS-t.
    A Safari tényleg katasztrófális, a szivárványos bejelentkező képernyő pedig egyenesen felháborító.
    Jó én elhiszem, hogy az Apple szeretne egy nagyot nyalni az LMBTQ vonalon, de ez legyen a zárt ajtók mögött a magánügyük! Mármint, hogy ott mit csinálnak az LMBTQ aktivistákkal.
    Lehet persze magyarázni, hogy ez a szivárvány nem az a szivárvány, de nekem akkor sem tetszik!

  4. Avatar for kaze68 kaze68 says:

    Sziasztok.
    Tegnap töltöttem le a 14.2 második bétáját.
    Az elején örömmel tapasztaltam hogy lassabban merül (iX).
    Viszont ma eljöttem otthonról 93%-al,kb egy órát telefonáltam és utána 95%-ot mutatott a készülék(!)
    Más is tapasztalt ilyet?
    Remélem nem trükköznek ismét a kijelzett értékekkel…

  5. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    semmiféle szivárványos bejelentkező képernyő nincs a Big Sur esetén. és ha lenne is, az egyébként az Apple hivatalos logójához nyúlna vissza, ami 21 éven át, 1977-1998 között színes csíkos volt:

  6. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    sosem trükköztek a kijelzett értékkel az akku esetén. az akkumulátorok töltöttség-értéke egy számított érték, eleve nem pontos 100%-ban.

  7. Avatar for kaze68 kaze68 says:

    Köszönöm a választ.
    Én konkrétan arra gondoltam amikor -ha jól emlékszem- az iPhone 4-nél jelentkeztek térerő problémák és ezt úgy orvosolták a következő IOS alverzióval hogy a készülék erősebb térerőt jelzett a valósnál…

  8. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    igen, az egy hiba volt, rosszul számította a készülék a térerő mértékét, és a kijelzés így nem volt pontos. ezt orvosolták az iOS 4.0.1-ben:

  9. Avatar for Tamaci Tamaci says:

    A Térképek alkalmazásban van esetleg nyoma elektromos autó beállítási lehetőségének? Vagy ez inkább majd nyár felé érkezhet?

  10. Ahhoz a funkcióhoz kell az autógyártó is, mert csak az autóddal kompatibilis töltőket fogja mutatni és figyeli a töltöttséget is, először a BMW-nél és Fordnál lesz elérhető.

  11. Avatar for Tamaci Tamaci says:

    Köszönöm szépen a választ!

  12. Nem először dobok bétát, és megint kénytelen vagyok. A messenger tulajdonképpen kuka lett, az iMac -en folyamatosan kidob, majd a telefont most frissítettem le, hogy hátha, de konkrétan most már az is fagyi. Csoportos üzenetben van sok video link, úgy tűnik ezt nézték be.

  13. Avatar for p33n4 p33n4 says:

    Sziasztok!
    Hasznalja valaki az ios14-et elso generacios SE-n?
    Erdekelne mik a tapasztalatok.
    Az elso betat korabban feltelepitettem, de rengeteg helyet elfoglalt a rendszer, ezert visszatettem a 13-at.
    Azota valtozott a helyzet? Nem nagyon kisertem figyelemmel…

  14. Találkozott már valaki azzal a jelenséggel, hogy egyszer csak nem lehet a vágólapról beilleszteni semmit sehová?

    Olyan mintha a vágólap betelt volna. Jobb ötlet híján a telo újraindítása segített csak. Ez még iOS 14.0.1 alatt.

    Aki találkozott vele a béta esetleg megoldotta?

  15. Most kipróbáltam, nekem se működik. Ki akartam jelölni egy szövegrészt, már eleve ezt nagyon nehezen sikerült kivitelezni, hiába böktem hosszan a kijelzőre, de aztán beilleszteni meg végképp nem volt hajlandó. 14.0.1 alatt, bétákat nem használok.

  16. Újraindítás után megjavul nálad?

  17. Azt még nem volt alkalmam kipróbálni.

    Kipróbáltam, újraindítás után működik.

  18. Szuper, a jó öreg kiszállok-beszállok megoldás ez esetben is működik :wink:
    A vicc az, hogy tegnapelőttig teljesen jól működött nekem, még a különböző eszközeim között is, aztán tegnap egyszer csak már a telón belül sem.

  19. Én meg őszíntén nem tudom, hetek óta nem akartam ilyesmit csinálni, úgyhogy ha most nem hívod rá fel a figyelmem, lehet még egy jódarabig fel se tűnik. Vagy egyáltalán nem, ha a 14.0.2-ben javítják. :smiley:

  20. Azt gondolom, hogy nem szükséges ilyen hevesen védeni a mundér becsületét, hisz amióta az Apple szélesebb körben elérhető Magyarországon, azóta ismerem és használom a termékpalettát.
    Épp ezért vindikálhatom azt a jogot hogy véleményt mondjak és kifejezzem, hogy az Apple és a hozzá hasonló hipermultik, - ha létezik ilyen szó egyáltalán - a leglelkesebb támogatói az LMBTQ devianciának. Ott vonulnak minden Pride első soraiban többek között a CocaCola nevű világvállalattal karöltve azok a “vállalati szinten ez elvárás” szlogennel hülyített munkatársak, akik az állásukat kockáztatják, ha beteget jelenteve esetleg távolmaradnak.
    Ez Jadeye bizony kőkemény üzlet, kőkemény és tudatos tulajdonosi magatartás a már számokban szinte ki sem fejezhető, de még több profit érdekében.
    Tolarenciát mutatni, jó fejnek lenni, meggyőződés nélkül azonosulni irányzatokkal, eszmékkel, embercsoportokkal és megszólítani, elérni még nagyobb tömegeket, aztán eladni, eladni, eladni.
    Erről szól az egész!
    Erről szól a mostani szivárvány szín bejelentkező képernyő is minek köze nincs a tényleg egyedi, ötletes 1977-1998 közötti lógóhoz.
    Neked nem szivárvány a bejelentkező képernyő, nekem igen, de tiszteletben tartom mindenki meggyőződését, ízlését amíg az enyémet is tiszteletben tartják.
    És ezzel el is érkeztünk a probléma lényegéhez: meg tudom változtatni ezt a “nem szivárvány” bejelentkező képernyőt?

    NEM! Akkor most ki kit, vagy ki mit fogad el? Ez most nem is kényszer ugye?

  21. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    tökmindegy, ennek semmi köze a bétához. nem tudom, milyen szivárványszínű bejelentkező képernyőre gondolsz, de ha ez ennyire zavaró, akkor állítsd át. Google segít, de például nézd meg ezt, szerintem továbbra is működnie kell:

  22. Köszönöm, hogy reflektáltál a kommentre.
    Amúgy azt a minőséget és ökoszisztémát ami miatt elkötelezett Apple felhasználó vagyok, nem a logók és nem a színek határozzák meg.

  23. Avatar for gunar gunar says:

    Most tényleg egy kis szivárvány miatt aggódsz? Van ennél nyilvánvalóbb is de azt már tagadni is törvényszegés lett egy ideje, szóval ez a kis szivárvány jelentsen bármit is valójában, csak csepp a tengerben. :roll_eyes:

  24. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @gunar engedjük el ezt a szivárvány témát. a cikk a bétáról szól. ha szivárványon akarsz keseregni, annak nem ez a helye.

  25. Avatar for gunar gunar says:

    Valamit nagyon elértettél, keseregjen ezen a bánat :grinning: Tudod Te hogy én mire céloztam, de ok lezártam a dolgot.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for vkleszken Avatar for alali Avatar for postmaster Avatar for Szifon Avatar for Sullivan Avatar for p33n4 Avatar for kaze68 Avatar for sullerj Avatar for Tamaci Avatar for Nem_Tom Avatar for Jadeye Avatar for 83miki83 Avatar for gunar